Grobodan Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Njah, naravno, kao i svaka lista, meni nije potpuna, ali kad vidim prvo mesto sve je OK
Sadomator Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) Naravno, sasvim opravdano. I kad vidim 3 Darkthronea na listi srce je na mjestu Ali ima kriminalnih promasaja, npr Filosofem, to i nije metal album, vise je ambijentala. Hvis bi trebao da bude umjesto njega. U top 4, dva Emperora, gdje je Gorgoroth, Bathory na prvom mjestu sa Mayhemom, bljah. Edited September 2, 2009 by Sadomator
oʞɾoƃ Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Sta kazete? Vrlo predvidivo i klišeizirano. Drugom rečju, sranje.
Grobodan Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Već mogu da nagovestim tvoju skaradnu listu sa Hellfire na prvom mestu
oʞɾoƃ Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Dobro sad, nemoj preterivati Ne bih se, iskreno, ni usudio da sastavljam takvu listu, ali činjenica da bi se ista žestoko komentarisala po blabberu
Grobodan Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Mene jedna stvar nervira kod lista - uveo bih pravilo da bend može da bude zastupljen samo jednom. Sad vidim da nema Blasphemy pa ni Gorgoroth, neoprostivo.
Grobodan Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Izgleda da je učestvovanje bar jednog geja na snimanju preduslov da se tebi svidi album.
oʞɾoƃ Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Vidiš, moguće da je to nešto podsvesno...
kuruz Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Pazi stvarno, nisam video. Dajte listu najboljih metal albuma uopšte, tamo je i Armada.
oʞɾoƃ Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Lista najboljih BM albuma = lista najboljih metal albuma
kuruz Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 I ja sam tako razmišljao pre 2, 3 godine.
Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 I ja sam tako razmišljao pre 2, 3 godine. А сад?
oʞɾoƃ Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Sad propušta omiljeni bend zbog dukserice.
kuruz Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Sad slušam Keep, Limbonic, Satyricon, Diabolical Masquerade i još nekoliko od bleka, ali jako retko. Prog i doom me mnogo više zanimaju u poslednje vreme.
kuruz Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Hah, i to što kažeš. Jbg, moj drugar iz ulice je kum sa Rakićem iz The Stone, Šošo koji je pisao za Butcherian Vibe živi na pet minuta, pa sam od njih dobijao tone bleka i ne mogu više. Ne otkrivam više bendove, slušam samo ono za šta znam za valja.
Brynhildr Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Limbonic Art? Dobro, oni jesu, nemojte da serete.
Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Hah, i to što kažeš. Jbg, moj drugar iz ulice je kum sa Rakićem iz The Stone, Šošo koji je pisao za Butcherian Vibe živi na pet minuta, pa sam od njih dobijao tone bleka i ne mogu više. Ne otkrivam više bendove, slušam samo ono za šta znam za valja. Опуштено скроз.
Recommended Posts