Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 :) pazi da ne nadjes Zjeveni originalno izdanje. Znas koliko bi kurceva trebalo da popusis za to?
Маузер Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) Recicu Gojku da mi nabavi za rodjendan. Znas kako se on posvecuje stvarima koje radi. Edited September 9, 2009 by Grishnackh...
Talvi Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Bas nisam fan reizdanja. Jes' ono, ali uz ovo dobijas i bonus pjesmice: "Dogra's Empire (version 1993)", "Volani o pomoc (live at Brno 1998, with Dr. Fe - vocals and Big Boss - drums)", "Upaleni (Live at Praha 2004)", "7 ljutih gusara (Live at ostrava 2003)".
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) @Tookie: Da, on bi se bas religiozno zalozio tom poslu Ne kapiras, to je izaslo 1989 kada su oni bili zabranjivani u Ceskoj, mislim da je to nemoguce apsolutno naci. Edited September 9, 2009 by Grobodan
Маузер Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Ma zesam se malo. Ne gine mi reizdanje.
oʞɾoƃ Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Sve je moguće naći, samo je pitanje cene Evo ja danas odjebah lika koji mi je nudio prvi Belphegor EP iz 1993. za 60€. Pre neki mesec sam ga mogao dobiti za 40, ali se nije imalo. Sad pregovaramo za Devil's Path original digipack iz 1996. Videćemo šta će biti
dimmu1 Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) Covece samo kada slusam battles in the North, jebem mu mater osetis kako ti ladnoca siba po obrazima. bas tako,a nemoramo ni spominjati pure holocaust ili at the hearth of winter.bas sam pustio pre neki dan i dark endless po ko zna koji put i kada se andreas prodere na pocetku still fuckin' dead-a svaki put se najezim. Edited September 9, 2009 by dimmu1
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Slusao neko Faustcoven? Vidim da svi svrsavaju na njih ali ja ih jos ne pribavih, valja li?
Sadomator Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Valja, oba albuma. Doomy okultni Sabbath metal na crni nacin
Talvi Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Slusao sam ja nesto malo. Jbm li ga, neki black/doom sa jakim rifovima i nekro produkcijom, samo mi vokal nikako ne lezi - neki cudno isproducirani (ili mozda otpevani? ) growl... Nego, ja sam u onoj prici o pocecima BM-a skroz zaboravio da je moj omiljeni black bend izdao album daleko pre '92: :da:
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Moze se i ovako reci: Nista, samo da reknem da se za mene BM nije rodio u Norveskoj. I da bacim jos jednu kosku za razgovor - svi vodeci BM bendovi danasnjice tipa Watain, Secrets of the moon, Nachtmystium... izjavljuju da ne slusaju danasnje BM bendove jer nisu na nivou starih kultova, sta velite na to?
Talvi Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 I da bacim jos jednu kosku za razgovor - svi vodeci BM bendovi danasnjice tipa Watain, Secrets of the moon, Nachtmystium... izjavljuju da ne slusaju danasnje BM bendove jer nisu na nivou starih kultova, sta velite na to? Hahaha, na taj nacin ispada da se svi medjusobno iskljucuju, kao one reklame za deterdzent. Pa to je upravo ona retorika "Ne, mi nemamo nikakve veze sa ovim sto se danas radi (primecujete kako to automatski vrlo elegantno povlaci i otklanjanje od trendova? ), mi radimo stvari na stari nacin, bitch, bitch, bitch..." Njah. Jedu govna, najprostije receno. A cim odu na turneju sa nekim od tih "drugih" bendova pricace kako su oni super i sta ti ja znam.
Sadomator Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Slusaju brate Possessed,Celtic Frost, Bathory.
Sadomator Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Slusam veceras SABBAT, nema crnila do ovog, kult na tronu
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Engleski ili Japanski? Eto ga, jos jedan u nizu BM kultova iz osamdesetih. Satan's sperm is cold
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Nije bas u duhu rasprave, ali ja sad slusam Helloween - Keeper II, mega kult
Sadomator Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Prati li neko Fenrizov band of the week blog na Darkthrone myspaceu? Bude dobrih kultova
Grobodan Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Iako nemam myspace, pratim tu sam, izmedju ostalog, i video Faustcoven.
Recommended Posts