Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ti, kvazi-moderatoru ovog podforuma, odlazi, pre nego što budeš Raped By The Dark Hellyeti Necrobating The Dark And Cold Demon On The Necrodemon Of The Hellwitch!

Posted

Kako vam se cini Teitanblood novi? pizdarija od albuma, dizanje war BM zvuka na religious nivo, cujem da je buklet kao knjga, NED nema da omane.

Posted
Kako vam se cini Teitanblood novi? pizdarija od albuma, dizanje war BM zvuka na religious nivo, cujem da je buklet kao knjga, NED nema da omane.
Kvalitetna war razbijacina, samo mi taj religiozni nivo zvuci pretjerano. Fino je to leglo, ne kazem. Al kad pogledas malo sa strane, religiozno ovo, religiozno ono. Jos mile kitic da provali ortodoksni satanizam i NED, pa da skoncamo u najgorim mukama.

• 5 weeks later...
Posted

Ne znaš za Corpus Christii, ccc... O njima se najviše priča na UG sceni. Neki polureligiozni black, sporijeg tempa, glas a la Attila Csihar itd... Možda ti se svidi. Mene smara.

Posted

Meni se oni sviđaju. :P Nisu sad nešto fenomenalni, ali su sasvim ok. Čak mislim da su oni prvi od religiozne družine koji su mi se svideli.

@Lunar, skini "Rising" :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...