Grobodan Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Ne znam gde da povedem raspravu, pa ajd ovde... Skinuh Thorns - Stigma diabolicum, kolekciju demosa, snimci iz okultnih ranih devedesetih, jel slusao ko? Ja sam imao samo jedan demo, ovde ima sve... tacno se cuje stil rifovanja tako tipican za Mayhem, pa i Satyricon, ovo je definitvno dosta podcenjen rad.
Lunar Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Snorre je napisao neke rifove za De Mysteriis Dom Sathanas,a Satyr im je bio vokalista na prvom albumu tako da je kroz njega najverovatnije vrshen Satyricon uticaj. Ne znam sta vishe da kazem, daj mi link za taj demo, mrzime da trazim.
Grobodan Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Pa znam ja to sve, pitam da li je ko slusao jos http://rapidshare.com/files/145819914/Thor..._2007_.rar.html
Carnal Malefactor Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 (edited) Slusao sam ja te nji'ove demose, kvalitetan rad. Jos ako uzmemo u obzir da je to nastalo pocetkom 90tih godina.. Legende a istovremeno i potcjenjen bend, da ne spominjem koliko worshipujem s/t full lenght sa onom bolesnom i sterilnom atmosferom. Taj album kao da je stigao iz crne rupe, zesce se istripujem kad nabacim slusalice, roknem play i zavalim se u krevet. Edited June 6, 2009 by Carnal Malefactor
BLAGOJE Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 definitivno najjaci produkt cijele norveske bm scene.ja ludim iscekujuci novi album,jos ovaj put aldarhn radi sve vokale.po meni najizcekivaniji album 2009 g.
oʞɾoƃ Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 WOOT WOOT Thorns radi novi album?! Jebote, pojma nisam imao.
BLAGOJE Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 `evo vec 3 g, finta je u tome sto mu je aldrahn sak kao neki stalni clan,a njemu zena neda da toliko ide d kuce,pa se snimanje odlagalo i odlagalo.ubacio je neke jazzere za basistu i bubnjara,lokalne muzicare,ali ce ovaj album ako je vjerovat snorre-u bit kao brzi i energicniji.za tipujem da ce bit keca na par momenata,a ostalo provjerena formula.poceli su ga na zimu,oko bozzica,i kao do sad su valjda trebali da ga zavrse.ali izgleda da su ostali samo vokali,a aldrahn ih zajebava,tako da ja mu se ne nadam prije jeseni.i dok se onda satyr iscima da ga izda,ode voz...
Mita Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 o crni metalci da vas vidim http://apps.facebook.com/flixster/quiz?q=5...itor=1346820403
Talvi Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Da odgovorim samome sebi : Vredi. Dokumentarac o BM-u, ali ne toliko tipican. Ona osnovna Mayhem vs. Burzum - Emperor - Dissection prica je ispricana cisto informativno, dok vecinu filma cine intervjui sa danasnjim muzicarima - Shining, Watain, Vreid, Ondskapt... Na momente naivno ali u sustini zabavno i preporucljivo. :da:
Grobodan Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Jebem ti troboga, gledam klip i u momentu kad e lik spao sa krsta restartovaše mi se svi kompovi u kući
BLAGOJE Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 eeee,tako ti to ide kad se kacis sa dzisusom,on ima mnogo nervoznog pravnog oca,jebiga i ja bi bio da mi je Jahve poturio kopile.(ima da popijem warn od dzisusa,josifa i moderatora,a i od bogorodice)
Grobodan Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Ne boj se, ovde smo svi invertni Svagda pred sobom Đavola vidim!
BLAGOJE Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Ceka se Keyboard Cat. sa majicom immolationa.
F4R15 Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Da odgovorim samome sebi : Vredi. Dokumentarac o BM-u, ali ne toliko tipican. Ona osnovna Mayhem vs. Burzum - Emperor - Dissection prica je ispricana cisto informativno, dok vecinu filma cine intervjui sa danasnjim muzicarima - Shining, Watain, Vreid, Ondskapt... Na momente naivno ali u sustini zabavno i preporucljivo. daj imas li direktne linkove ? Pls ?
Talvi Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Pa ostavio sam na prosloj strani ali evo opet: http://letitbit.net/download/688c2e6c562bb...tanica.avi.html Samo klikni na mali natpis "free", videces ga kad se malo zagledas...
BLAGOJE Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 skonto sam, al nek ide na jdownloader ^^ oce to na jdownloader
Recommended Posts