Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

LOL, pola ljudi sto postuje ovde je dobilo 10o dnevni ban. A i mene nece biti ovde 7 dana, tako da ovo mesto ce neko vreme bash biti pusto.

-edit- ustvari nije tolko strasno neki clanovi su valjda i manje kaznjeni ili uopshte nisu.

Edited by Lunar
Posted

a nemam pojma,meni nesto nikako ne stavljaju taj warn,koliko god ja srao,jedino 84 kad ne zna sta ce od oglasa,pa se istresa na mene jer zna da cu da stoicki podnesem i kazem:dobro je bolan to. :zuba:

• 3 weeks later...
Posted

Jel' gledao neko ovo: http://mediaportal.ru/concerts/156140-once...-of-mayhem.html

Dokumentarac iz prosle godine, govori o Mayhem-u i to iz one prve faze, dakle nema mnogo kenjanja o ubistvu, nego je bazirano na sam nastanak svega toga. U filmu uglavnom govore Necrobutcher, Manheim, lik iz Cadaver-a i Messiah. Zanimljivo sto su njega nasli, lik je opicen totalno i uopste ga nisam tako zamisljao fizicki! :) A ovaj Manheim mi je takodje oduvek vazio za kul lika i svidja mi se kakav pogled na stvari on ima.

Tu su i Nocturno Culto, Tchort i jos neka ekipica, sve u svemu - simpaticno je ispalo.

E, da, i vrh je kad Necrobutcher prica nesto o Euro-vom politickom angazovanju i koristi Albaniju kao sinonim za najrazjebaniju drzavu na svetu. :) :) :)

Posted
Jel' gledao neko ovo: http://mediaportal.ru/concerts/156140-once...-of-mayhem.html

Dokumentarac iz prosle godine, govori o Mayhem-u i to iz one prve faze, dakle nema mnogo kenjanja o ubistvu, nego je bazirano na sam nastanak svega toga. U filmu uglavnom govore Necrobutcher, Manheim, lik iz Cadaver-a i Messiah. Zanimljivo sto su njega nasli, lik je opicen totalno i uopste ga nisam tako zamisljao fizicki! :) A ovaj Manheim mi je takodje oduvek vazio za kul lika i svidja mi se kakav pogled na stvari on ima.

Tu su i Nocturno Culto, Tchort i jos neka ekipica, sve u svemu - simpaticno je ispalo.

E, da, i vrh je kad Necrobutcher prica nesto o Euro-vom politickom angazovanju i koristi Albaniju kao sinonim za najrazjebaniju drzavu na svetu. :):):)

jedan od boljih,sto mu i nije narocito tesko bilo.

• 2 weeks later...
Posted
Aaaaanyway, jos jedna preporuka za WOY, "Pursuit of the Sun..." je a-must-hear, mislim da ce tebi da se svidi :da:

Ja? Pa ja sam slusao sve od WOY.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...