Narsil Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Drugari,ako vam je do dobrog Viking/Pagan bma nabavite obavezno bend FALKENBACH,bilo koji album jer svaki je zlato!Moje najtoplije preporuke idu i na MOONSORROW - Verisaaket,najbolji njihov album,pagan sa velikom dozom blacka,neverovatna atmosfera kakva se zaista retko cuje,11/10.Preporucio bih jos za ovo javljanje i prva 2 HADES albuma - Again shall be i Dawn of the Dying Sun jebote moonsorrow i falchenbach su tako dobri bendovi....
Angelystor Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Uh..sad videh da ni ne postoje vise. Evo njihovog sajta-LINK A evo sta kazu momci iz Battered: The bands inspiration comes from a wide variety of sources, from Slayer, Kreator, Pantera, and Slipknot, to the more hardcore/punk side of JR Ewing and Refused and everything between. The lyrics are honest and direct, revolving around the everyday struggles, hardships and questions we all face, as well as the urge to overcome them and be all that we can be. Battered is not about depression and defeat, but the drive that makes you rise above it! Battered, bruised, but stronger than ever bogami, velika promena..na moju zalost. Pa oni su prestali sa Einherjerom bash zato shto vishe nisu hteli da sviraju takvu muziku.. E sad, ja sam Battered demo slushao i ono je odlichan(dodushe neshto sproiji, ali zarazan) thrash..album videcu kakav je..
Grobodan Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Goxy Goxy Sloba A jes Einherjer...prosek,da upotrebim sto blazu rec.Jes da volim viking metal,ali oni su taki smor da to nije normalno.Ljudi,slusajte FALKENBACH!
Novaliis Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 E pa sad..meni bas nisu smor. Naravno, postujem svacije misljenje. A trenutno slusam Bal-Sagoth.
Novaliis Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Uh to je tek smor znao sam da ces to reci.
Grobodan Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 E jebiga... Stavrno ne kapiram taj bend.Mislim OK su,mogu da ih slusam,ali klavijature su toliko u prvom planu da mi to veooma smeta.Nemam ja nista protiv melodicnosti,ali jebem mu mater - sto je mnogo mnogo je. Nego...NOKTURNAL MORTUM - Weltanschauung!E to je dobar paganski metal!
Novaliis Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 E jebiga... Stavrno ne kapiram taj bend.Mislim OK su,mogu da ih slusam,ali klavijature su toliko u prvom planu da mi to veooma smeta.Nemam ja nista protiv melodicnosti,ali jebem mu mater - sto je mnogo mnogo je. Nego...NOKTURNAL MORTUM - Weltanschauung!E to je dobar paganski metal! Ja ih imam vec par godina i tek nedavno su poceli da mi se svidjaju. Mada imam samo Battle Magic..bas mi se svidja to sto su klavijature u prvom planu.Zajebane melodije nema sta.
Frankenchrist Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Drugari,ako vam je do ... Zamislite, grave nije zapoceo svoj post sa "Deco".
Grobodan Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) Ne kazem ja "deco",nego 'decaci"...Nema Alan Forda i Dilan Doga za tebe ako me budes zajebavao. Uozbiljimo se sad... Edited April 9, 2006 by grave
Novaliis Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 (edited) haha..koji baja. Sta kazete za Abyssos? Upravo preslusavam album " Together We Summon the Dark ". Jbt, ispada da nista drugo ne radim sem sto preslusavam albume i sedim za yum-om.. Edited April 9, 2006 by Varg
Grobodan Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Pa sto onda ne slusas one dobre stvari koje sam pomenuo ovde,nego te gluposti?
SacrilegiouS Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Sta fali Abyssosu? Odlican je taj album, pogotovo istoimeni instrumental. Vredi i Fhinsthaniar Mightbreed od njih. Steta sto imaju samo 2 albuma.
Novaliis Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Pa sto onda ne slusas one dobre stvari koje sam pomenuo ovde,nego te gluposti? Mrzi me sad da nabavljam.
Novaliis Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 Uf..upravo sam skinuo kompletan koncert Otyg-a.. Ima celu noc da slusam.
The Watchtower Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Infernal_Vengeance_-_Dual_Mayhem-Promo-2006
Novaliis Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 (edited) Ako nekog interusuju svi projekti gospodina Vintersorga, posetite: http://www.itrollskogens.tk/ Mozete skinuti i spotove od Vintersorg i Borknagar, ceo koncert od Borknagara(!!!), audio snimak koncerta Otyg,demo albume od Otyg, puno informacija itd. Edited April 13, 2006 by Varg
Novaliis Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 (edited) Tezak je preko 700 megabajta, ali mislim da je na vokalu Vintersorg. Pogledaj i set listu. Edited April 13, 2006 by Varg
Novaliis Posted April 16, 2006 Author Report Posted April 16, 2006 Jedvade chekam novi Gorgoroth TakodjeR!
WoI Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Ako nekog interusuju svi projekti gospodina Vintersorga, posetite: http://www.itrollskogens.tk/ Mozete skinuti i spotove od Vintersorg i Borknagar, ceo koncert od Borknagara(!!!), audio snimak koncerta Otyg,demo albume od Otyg, puno informacija itd. hvala jebeno
Recommended Posts