Jump to content

Recommended Posts

Posted

E ljudi, odo ja na more. Tako da necete imati moderatora(aktivnog) dobrih 10 dana. Nemojte da pravite(puno) sranja, da nekazem spama, i uzivajte. :D Kucamo se kroz 10 dana(nadam se da nista nece procureti novo u tom periodu) . ;)

Posted

E ljudi, odo ja na more. Tako da necete imati moderatora(aktivnog) dobrih 10 dana. Nemojte da pravite(puno) sranja, da nekazem spama, i uzivajte. :D Kucamo se kroz 10 dana(nadam se da nista nece procureti novo u tom periodu) . ;)

Trebao si sacekat oktobar, tad je voda jos hladnija :bigblue: Znaci, pustili te gadovi malo na odmor. Ako ako, pazi se samo nemoj duboko i ti fazoni ;)

Posted

Sad sam i zvanicno sve video. Vrsljam malopre po mediaportalu i vidim novi album benda Legion Of Thor. Album se zove Feuer & Flamme, omot izgleda ovako: 1253085709_legion-of-thor-feuer-flamme-2009.jpg a oni sviraju - deathcore??? :blink:

Posted

Iscupao sam iz naftalina dobri stari dISEMBOWELMENT, zaboravio sam koja je ovo tuga i mizerija, da se covek samo rokne od jada :rockdevil: nije za temu, ali fuck off religius BM.

Posted

Iscupao sam iz naftalina dobri stari dISEMBOWELMENT, zaboravio sam koja je ovo tuga i mizerija, da se covek samo rokne od jada :rockdevil: nije za temu, ali fuck off religius BM.

Taj australijski dragulj neb dao ni za sta :rockdevil:

Posted

Ja ih slusao skoro nedje, milina kad cujes onaj zvuk gitare :opusteno:

Grobe, sad si i ti u fakk off relidjn blek metal fazonu :)

Ja samo volim USBM iz Amerike :lol:

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...