Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Čitam ovo Terrorizer BM special izdanje i ne verujem. U tekstu na tri strane o francuskoj sceni, ime Deathspell Omege se pominje jednom, i to u poslednjem pasusu, kratko, navodeći ih u nizu "wannabe" bendova za koje tek treba da se vidi da li valjaju. Neverovatno. Ostatak religious scene, sa izuzetkom Antaeusa i Wataina, nije ni pomenut, čak ni u trostranom tekstu koji upravo i govori (teoretski) o vezi black metala i filozofije. Neverovatno, nestručno, neozbiljno, ne znam šta da kažem. Onda onakva lista top 40 BM albuma ne treba ni da čudi.

Edited by Gojko
Posted (edited)

hahahaha. Debili. Ček, samo govori o vezi sa filozofijom na 3 strane?

Edit - hoće li se naziv ove teme ikada promeniti? Nervira me ovo "allmighty" :mhihi:

Edited by Brynhildr
Posted

Danas bi svi brijali na filozofiju i intelektualne tekstove, daj oladi. Najgore je kad grupa alkoholicara i propalica krene da kenja o elitizmu, misticizmu, filozofskom aspektu religije, sami sebi seru u usta. Drazi su mi retardirani satanisticki tekstovi koji su trash i koji se rugaju svim kvazi intelektualcima. Desecration Of Virgin :rockdevil:

Posted

Ne baš, uglavnom devedesete, Mütiilation, Torgeist, Vlad Tepes, Arkhon Infaustus, Antaeus... Ali pominje se i Anorexia.

Eto, ne treba dalje. Ovaj prvi francuski val je znacio puno vise za globalnu bm scenu nego DSO, koliko god vi velicali.

Posted

A vidiš, oni baš kažu da je u Francusku redovno sve stizalo sa 2-3 godine zakašnjenja, i da su svi ti bendovi prekasno stigli da bi uticali na globalnu scenu, već da je to krenulo tek kasnije. Prema njima, Francuska je za black metal imala mnogo veći značaj u poslovnom smislu nego u smislu inspirativnih bendova, jer su Drakkar i Osmose izdavali buduće kultove koje niko nije hteo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...