Frankenchrist Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Pozdrav Franji moderatoru,veceras cemo na Kingu da divljamo za tebe,brate!!! Respect matori, kad vec ja ne mogu, nauzivaj se ti za obojcu tamo.
Novaliis Posted May 16, 2006 Author Report Posted May 16, 2006 Varg, onaj link je keva Upravo skidam sve Lebac.
militant Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Ja skinuo odavno cert, samo nece da radi kurva. Moram da nadjem neki programcitj ili kodek...
Novaliis Posted May 16, 2006 Author Report Posted May 16, 2006 Ja skinuo odavno cert, samo nece da radi kurva. Moram da nadjem neki programcitj ili kodek... Kazem ti, tek posto sam nabavio Media Player Classic mogao sam da odgledam te video fajlove. A sada ih mogu gledati i na BS Playeru. A mozda sam i neke dodatne kodeke instalirao..nemam pojma.
Grobodan Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Respect matori, kad vec ja ne mogu, nauzivaj se ti za obojcu tamo. kraj sveta. najbolja svirka na kojoj sam ipak bio Ne da su mi ispunjena ocekivanja nego... Vrh metala kao pojma. Dalje i jace ne moze. Kad se sastavim sa mozgom,napisacu neki normalan komentar
Novaliis Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Vazno je da je bilo puno ljudi, kako cujem.
Grobodan Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Jeste,bila je super atmosfera,ali poseta meni nije toliko bitna.Sad sam napiso esej na temi o koncertu pa ne bih bas i ovde da drvim,ali - najbolja svirka mog zivota.
militant Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Cruachan je znaci ostao bez izdavaca, a novi je bio planiran za ovaj mesec. Sranje.
Novaliis Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 Cruachan je znaci ostao bez izdavaca, a novi je bio planiran za ovaj mesec. Sranje. Maler..valjda ce naci nekog brzo.
militant Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Nadam se, novi album obecava. Jebiga, sad bi trebalo da ih startuju nove izdavacke kuce, lotus se izgasio. http://cruachan.metalfan.nl/cruachan_main.htm
militant Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 U fazi sam nabavljanja neophodnih stvari, ne pitaj - pojedoh se. Skinucu i ostale, pa sta bude...snacu cu se nekako eventualno.
Frankenchrist Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 (edited) Samo par reci od strane mene: Posto svi vidite da nam je forum na izdahu, to jest da se vrti samo par tema, ako imate neke novosti o bendovima, postujte ih na njihove teme, cisto da ovo mesto malo zivne, i da se neke teme iskopaju sa zadnjih strana. Natasha i ja cemo ovih dana cistiti neke teme koje stvarno ne trebaju vise da stoje ovde, tako da ce vam potraga drugih tema biti znatno olaksana. Ova tema ce i dalje stojati kao vazna, ali neka bude neka Opsta Black Metal Diskusija, cisto da druge teme ne budu zapostavljane i da sve pocne da se svodi na ovu temu. Uzivajte. Edited May 18, 2006 by Frankenchrist
Novaliis Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Evo braco, pogledajte sada koji su bendovi na vrhu. Nema vise CoF-a i Borgira!
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 dadosmo forumu vestacko disanje - usta na usta
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Nema vise CoF-a i Borgira! Ajde da ih oduvamo na 2.stranu
militant Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 (edited) Bio bi red. Svaki put mi pozli kad vidim da su samo te dve usrane teme aktivne. Edited May 19, 2006 by Stribog
Novaliis Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Bio bi red. Svaki put mi pozli kad vidim da su samo te dve usrane teme aktivne. slazem se. Ajde da ih oduvamo na 2.stranu slazem se. ------------------------ Od sada postujemo samo na temama o tr00 black metal bendovima! Ziveo Oldschool/Raw/Pagan/Necro/Slavonic/Satanic/Underground War Black Metal!
Novaliis Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 (edited) zbacismo ih na 2.stranu Laku noc. Sad mnogo bolje izgleda. Toliko dobrih bendova koji skupljaju prasinu a npr. tema o CoF-u se sili vec godinu dana o tome koja im je pesma/album bolji. Kako se ne smorite?slusate li vi ista drugo? Evo i ja sam veceras tek saznao za brdo odlicnih bendova koje cu pokusati da nabavim.Probajte i vi malo da obogatite svoj "muzicki" zivot. --------------------------------------------- EDIT: Evo vam 10 najboljih depresivnih black metal bendova.Zna se ko je prvi. LINK Edited May 19, 2006 by Varg
Novaliis Posted May 20, 2006 Author Report Posted May 20, 2006 Ne vredi, ljudi ocigledno ne mogu da zive bez njihovog milog cradle of shit-a..
Grobodan Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) E,i na onoj listi nema ni Forgotten Tomb.Jel slusao neko ove bendove sa liste Sapthuran i Forest? A izgleda da ne vredi,ne moze da prodje dan,a da neko ne drvi na Cof temi...A taman onako lepo sredismo forum... Edited May 20, 2006 by grave
militant Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 jebala ih lista bez Abyssic Hate. Kakav li je ovaj novi album "decade of hate"? Da li da nabavljam il'... Ajd' sve, ali bez CoF-a se ne moze ovde.
Recommended Posts