Novaliis Posted May 20, 2006 Author Report Posted May 20, 2006 Zamislite, danas sam kupio nas Metal Hammer, bilo mi dosadno..haha Najavili su snimanje filma Lords of Chaos koji ce biti gotov tamo negde 2007. a ne da ce biti tesko sranje nego ce biti uzas od teskog sranja. Fazon, Varg je navodno ubio onog mongola zbog devojke, a ako nije zbog toga, onda je zbog para.
Grobodan Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Zamislite, danas sam kupio nas Metal Hammer, bilo mi dosadno..haha Najavili su snimanje filma Lords of Chaos koji ce biti gotov tamo negde 2007. a ne da ce biti tesko sranje nego ce biti uzas od teskog sranja. Fazon, Varg je navodno ubio onog mongola zbog devojke, a ako nije zbog toga, onda je zbog para. Citao sam.Znaci,ne da ce da bude sranje nego - bruka.Najjaci mi je onaj deo da ce da neke pesme ponova da snime zbog lose produkcije.Da debili Amerikanci mogu sve lepo da cuju.O moj jebeni boze...Kakvo ce to govno da bude.
Grobodan Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Jel slusao neko poljski bend VENEDAE? Genre(s) - Melodic Black Metal Lyrical theme(s) - Paganism, Wolfish Nature, Warlike Ethos Ja sam slusao album Siedem Kamiennych Oblicz,super,bas onako fino poljski emotivno,Rob Darken ucestvovao na snimanju.Preporuka.
militant Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Nisam cuo za nji' ali mozda nabavim. Nekako me smorio Darken i njegova muzika (Graveland style) al' ako je taj zanr zvuci zanimljivo. Sad nesto gledao na netu i nasao ovo, ne znam ima li teme i da li je neko postovao: http://www.myrkgrav.com izgleda zanimljivo.
militant Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Evo i recenzija njegovog dema (one man band btw). Sad ima i full-lenght album. http://www.metal-archives.com/review.php?id=55403
+Abigail+ Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Htjedoh otvoriti novu temu, ali kako vec postoje 'preporuke', onda cu ovdje napisati koju rijec. Dakle, svi ljubitelji dubinskog, mracnog black/doom.a i stovatelji Leviathan.a [uSA] trebali bi obavezno preslusati i LoC. Mislim cak da je to Leviathanov side project. Amerika nam pruza jos jedan dobar i sve samo ne obican bend. ~Lurker of Chalice~ stoned edit:mrzim kada ponovim istu rijec dva puta Edited May 21, 2006 by ~Abigail~
Novaliis Posted May 21, 2006 Author Report Posted May 21, 2006 (edited) Sad sam uzeo da skidam neku pesmu pa cu videti kako je. Lik ima 17 godina, svira neki viking BM..moze biti zaniljivo. Odnosi se na Stribogov predlog Myrkgrav. Edited May 21, 2006 by Varg
militant Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 @Abigail Nemam pojma, nikad cuo za bend, zar nije mu mesto na doom forumu? Mislim mnogo je tih doom/black bendova i svi su skoro na doom forumu. Mozda gresim, mozda je ovo vise black nego doom...sta ja znam.
Novaliis Posted May 21, 2006 Author Report Posted May 21, 2006 Upravo slusam Tre Skygger TelKoelabrenner'n Kom, na prvo slusanje deluje dosta dobro..krenulo polako, melodicno..pa mu ga da malo na brzini..produkcija je izvrsna.Vokal dobar, gitare neprestano pice neku vikng melodiju a svidja mi se i upliv clean vokala. Sve u svemu, dobro je.
+Abigail+ Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Pa ne bas. Ako je Leviathan za dooma, onda je mozda i LoC. :]
militant Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Upravo slusam Tre Skygger TelKoelabrenner'n Kom, na prvo slusanje deluje dosta dobro..krenulo polako, melodicno..pa mu ga da malo na brzini..produkcija je izvrsna.Vokal dobar, gitare neprestano pice neku vikng melodiju a svidja mi se i upliv clean vokala. Sve u svemu, dobro je. Ok, sad daj link da skidam i ja...ako nisi preko nekog file sharing programa.
Novaliis Posted May 21, 2006 Author Report Posted May 21, 2006 skidoh pesme sa onog tvog linka..idi na diskografiju ( koliko se secam) i moci ces da skines dve pesme.Pise pored mp3 semple.
Grobodan Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ej pagani,jel slusao neko WOODTEMPLE?Poljaci,na No Coloursu...zvuci Gravelandicno Ako je neko slusao,nek kaze dal valja.
Novaliis Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 Nisam slusao..videcu da nadjem nesto na net-u..
militant Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 http://www.ureuropa.com/catalog/product_info.php?cPath=1_29&products_id=354 Obecava.
Goxy Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Ej pagani,jel slusao neko WOODTEMPLE?Poljaci,na No Coloursu...zvuci Gravelandicno Ako je neko slusao,nek kaze dal valja. austrijanci su to slusao sam prva dva albuma jednom pre nekoliko godina i posle toga nikad vise nemoj ni da pokusavas
Grobodan Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 znaci,nije kao Graveland?A da,videh kasnije da su Austrijanci...Dobo,znaci,da se preskace.
militant Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 austrijanci su to slusao sam prva dva albuma jednom pre nekoliko godina i posle toga nikad vise nemoj ni da pokusavas Verovatno mnogo uticaja folka i slicnih stvari, ili su jednostavno sranje?
Grobodan Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 znajuci njega,verovatno ovo prvo. ajde bas da vidimo koliko je objektivan
Novaliis Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 ko izjavi da Burzum nije black metal-da se banuje.
Recommended Posts