Novaliis Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) hvala hvala imash tamo link Game Saves ili jednostavno klikni na ono vreme ja trenutno skidam low quality version da bih shto pre odgledala.. no tek je na 28% jer skidam josh neki spot no javim se kad pogledam.. imash i uputsvo kako je odradjen posao za 7 minuta.. edit: vidim snashao si se sa save-om Skidanje se blizi kraju..koliko sam skontao, lik nije resavao questove ali opet, svaka mu cast. Stavio sam 13.7 mb da bih sto brze skinuo ali ako mi se svidi uzimam kvaliteniji snimak. Evo me za par minuta sa utiscima. EDIT: pazi kad sam znao da ce mi faliti kodeci.%&&$*$^#$ Upravo skidam 14 MBa sa DivX.com-a... EDIT:mrzi me sad..al sam besan. No nista sto se nece srediti kroz koji dan. Edited April 10, 2006 by Varg
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 c c c c c c... ne mogu da verujem KOJI FREAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj chekacu da i ti skinesh i pogledash.. jbt nije normalan.. koji manijak ti treba da budesh da bi zapamtio sve ali apsolutno sve te stvari koje je on odradio.. ajd' zapamtiti ih.. nego otkriti sve to i taktichki isplanirati tih sedam minuta i 31 sekundu.. ja pola stvari nisam ni skontala, prvenstveno zbog low quality videa a i zato shto pola tih stvari nisam ni sama videla/koristila.. mada mnogo brate taj lik koristi spellove i potion-e.. ali ne cheat-uje.. jbt! svaka mu chast.. skidam kapu i sad chekam na tvoj komentar
Novaliis Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 c c c c c c... ne mogu da verujem KOJI FREAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj chekacu da i ti skinesh i pogledash.. jbt nije normalan.. koji manijak ti treba da budesh da bi zapamtio sve ali apsolutno sve te stvari koje je on odradio.. ajd' zapamtiti ih.. nego otkriti sve to i taktichki isplanirati tih sedam minuta i 31 sekundu.. ja pola stvari nisam ni skontala, prvenstveno zbog low quality videa a i zato shto pola tih stvari nisam ni sama videla/koristila.. mada mnogo brate taj lik koristi spellove i potion-e.. ali ne cheat-uje.. jbt! svaka mu chast.. skidam kapu i sad chekam na tvoj komentar Jbg, fali mi neki kodek..sredicu to sto pre pa se citamo. Ma nesto sam slucajno obrisao jos pre neki dan i od tada ne mogu da gledam vecinu video zapisa. Citamo se..
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 a kad pogledash, prochitaj i ono uputstvo dato na sajtu.. mnogo stvari objasni.. i prochitaj onaj od 14 minuta.. taj mi se chini mnogo 'normalnijim' koliko je to uopshte i normalno (mislim, odraditi glavni quest za 14 minuta..) sad sam skontala da bih ja mogla da ga odradim za 3 minuta.. (god mode, teleport.. samo pokupish sunder i keening pa se namerachish na dagoth ur-a)
Novaliis Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Radio sam ja slicne stvari, ali sa cheatovima. Inace, upravo sam odgledao...lik je LUD! Koja brzina jbt..
SL Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Mislim d asa chuo za to... Verovatno je ishao na budjenje speechcrafta + personaity, pa je sve reshio prichom... Inache, isto tako se i reshavao Falluot2 btw. ne znam za cheatove... Ali, dve stvari neverovatno nerviraju u igri - 1)cilffracer-i (prokleti da su) 2) stalna shetnja dole-gore...
Novaliis Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Ali, dve stvari neverovatno nerviraju u igri - 1)cilffracer-i (prokleti da su)
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) cilffracer-i (prokleti da su) edit: upravo sam naletela na papiric na kom sam zapisivala cheat-ove.. samo ne mogu da se setim kako se pokrece onaj prozor za to) Edited April 10, 2006 by PsychoGroupieCocaineCrazy
voodoo_ Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Šta će ti zaboga cheatovi? Naoružaš se INTERAKTIVNOM MAPOM i GOMILOM VODIČA i normalno igraš... meni je potpuno bezveze igrati jednu ovako kompleksnu igru sa cheatovima...
Novaliis Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) edit: upravo sam naletela na papiric na kom sam zapisivala cheat-ove.. samo ne mogu da se setim kako se pokrece onaj prozor za to) Prozor otvaras preko konzole, to ti je tipka odmah ispod Esc. ima na netu gomila sifri i trikova. Mada bi trebalo i ja da imam cheatove u nekom broju PC Play-a. meni je potpuno bezveze igrati jednu ovako kompleksnu igru sa cheatovima... slazem se.ali kad je odigras vise puta bez varanja, onda ti dodje da se malo igras.. Edited April 10, 2006 by Varg
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 e da, i pacovi secam se da kad sam prvi put igrala morrowind, da su mi ti pacovi (oni prvi u Balmori kod one tetke u spavacoj sobi) zadali toliko muka.. jedno 10 puta sam morala da ih ubijam (tj. prethodnih 9 puta su oni mene) a i ima ih svuda.. no ipak su cliffracer-i prvi na death listi
voodoo_ Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 S kojim karakterom igraš? Ja vozim warriora i prebijanje mi nije nikakav problem... te pacove sam otresao sa dva zamaha, cliffracere ubijam pogledom itd. Al se zato vučem ko strvina, trebalo je da uzmem konja kao horoskopski znak...
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 dark elf, female, warrior.. birth sign: the lady ofc no, pazi sad: postoji cheat kojim mozesh to sve da promenish u bilo kom trenutku igre.. chak i ime mozesh da mu menjash.. no ja taj cheat nisam koristila.. nekako mi je moja Whiskas prirasla srcu (tako se zvala)
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 well, then call me: strina (mada nisam celu igru cheatovala <- pazi je kako se pravda) ma, jednako je interesantno..
The_true_Neshic Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 HA mishovi!!! Ali vi ne znate za mudcrab merchanta!!!! 10000 zlatnika , kupuje sve po punoj ceni.Da li se neko bavi enchantmentom??Ima li neko Star of Azure?Obrnuo sam svaki ugao mogu da vam kazem skoro sve sto vas interesuje A da ja imam original jer sam ga dobio uz graficku....
voodoo_ Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Kako si samo mogao da igraš sa onim katastrofalnim žurnalom, nije mi jasno? Ja sam instalirao Tribunal i Bloodmoon samo zbog normalnog žurnala, a Bog zna da li ću uopšte i stići do njihovih misija...
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 dobar je journal kad ne znash za bolji.. @The_true_Neshic: za tog merchanta sam chula (nashao ga je ortak) no ja nisam trgovala s njim a imala sam ja star of asure
The_true_Neshic Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Nalazi se istocno od Viveca , pored dwemer runs-a Mzanch!!! Kupuje sve.Razvio sam mnogo jak semu za enchant.Imam ring koji mi daje constant levitation!!!!
ResurrectioN Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Kad sam igaro srecom mi je pukao hard i sve se pobrisalo inace bih srastao sa kompom:) Odgledao sam ovaj speed damo i nista mi nije jasno. Lik je samo uleteo i pokupovao vazda nekih biljaka i smuckao stotinjak potiona od mozda sve ukupno 4 razlicite vrste i leteo okolo ko zmaj i umaltio 4 zombija cekicem i kraj...(?)
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Odgledao sam ovaj speed damo i nista mi nije jasno. Lik je samo uleteo i pokupovao vazda nekih biljaka i smuckao stotinjak potiona od mozda sve ukupno 4 razlicite vrste i leteo okolo ko zmaj i umaltio 4 zombija cekicem i kraj...(?) vidish shta ti je SRASTANJE sa rachunarom.. bolest
Novaliis Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Kad sam igaro srecom mi je pukao hard i sve se pobrisalo inace bih srastao sa kompom:) Odgledao sam ovaj speed damo i nista mi nije jasno. Lik je samo uleteo i pokupovao vazda nekih biljaka i smuckao stotinjak potiona od mozda sve ukupno 4 razlicite vrste i leteo okolo ko zmaj i umaltio 4 zombija cekicem i kraj...(?) moracu da skinem zapis boljeg kvaliteta i usporim. Onda mozda i vidim sta je radio.
MudriPanj Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Kupuje sve.Razvio sam mnogo jak semu za enchant.Imam ring koji mi daje constant levitation!!!! kako to? ja sam bio enchantovao odjecju i dijelove oklopa na razne od-do procente chameleona sa trajnim efektom i kad ih sve stavim(nakon jedno 1600 probavanja:) ) imam preko 100 chameleona sto znaci da sam prakticno nevidljiv sve vrijeme dok to nosim, ali moram da se trudim da ne skidam nikad onda mi je igra postala sranje i prestao sam da igram
SL Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) Nalazi se istocno od Viveca , pored dwemer runs-a Mzanch!!! Kupuje sve.Razvio sam mnogo jak semu za enchant.Imam ring koji mi daje constant levitation!!!! Do Creeper-a se brze stize A za constant effect ti treba "grand gem" sa uhavcenim "ascended sleeper" ili "golden saint"-om... Posle mozesh lagano da izabereseh shta zelish Swift swim, waterbreathe, night wision, levitation, waterwalk, heal ... ... ... - shta god pozelish i trajace vechno Inache, najbolji item-i za "enchant"-ovanje su sa nazivom "equisite" ispred... Mogu da prime najjache spell-ove... Takodje, AKO hocete na jednom item-u vishe od jednog spell-a, morate da pazite koji je redosled, jer se rachuna na sledeci nachin: 1st spell (points: 0 + x ) 2nd spell (points: 2x + y ) 3rd spell (points: 2(2x+y) + z)... Dakle - UVEK prvo ide slabiji spell, pa tek onda se dodaje jachi... Jer, prethodnom izabranom spell-u (spell-ovima) se duplira cena chim se dodaje sledeci... (offtopic: kako se prevodi "spell" - magija, charolija?? ) Onda mozda i vidim sta je radio. Ma, sigurno mozesh naci i u pisanoj formi, samo proguglaj... Moja pretpostavka je da je smuckao gomilu "fortify" napitaka, i iskoristio ih za: budzenje snage (za borbu), i za saznavanje informacija vaznih za quest (kroz prichu sa bitnim likovima)... Ako se neke karakteristike lika nenormalno nabudze, moze se skoro sve postici... Npr. napravite bilo koji napitak, zatim nabudzite inteligenciju jedno 10-20-30 puta, zatim smuckajte isti napitak Bice nenormalno jachi i nadrkaniji - a isto vas koshta dve tri biljchice... Takodje, ako napravite jedno 20ak "fortify strenght" napitaka, i sa obichnom chachkalicom bi mogli da ubijete golden saint-a Morrowind je chudo Edited April 10, 2006 by Silent/Strategy
Recommended Posts