Guest SpamMaster Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Necu moci da postujem nekolko dana posto su me banovali. Inace imam mnogo dobru smu mage/enchaner.Niko ne moze da mu pridje.Ko nema nek nabavi expanziju!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Tako, da - 100 - 40 = 60... A da li je moguce stici do tog lvl-a? Ja ne verujem, jer koliko sam skapirao - prelazak na sledeci lvl je uslovljen napredovanjem kroz skill-ove... A ako se nabudze svi skill-ovi na max - logichno da nema shanse nabudziti josh koji lvl liku... Ne znam dal je to promenjeno u expanzijama... moguće je moj lik je bio nešto tako ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) @ С/С Ако ниси пронашао онај мач који већ има Soultrap, онда ОК. Иначе, пронађи Азурин храм (крајњи југоисток), одради задатак и добићеш Азурину звезду, драгуљ који се може користити више пута, што ће рећи не пукне као остали. Тек сад видех да је Нешић поменуо Азурину звезду. Edited April 13, 2006 by Axeanosilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SpamMaster Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Jel znate za Face of terror, Face of Inspiration i Face of god? Inace ja sam Nesic Ali trenutno ne mogu da postujem ovo mi je acc za spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Jel znate za Face of terror, Face of Inspiration i Face of god? Inace ja sam Nesic Ali trenutno ne mogu da postujem ovo mi je acc za spam Ja ne znam.Sta je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzuva Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 To su 3 daedric helma, mada ne shvatam shta je toliko posebno kod njih :/ Imaju mnogo veliki enchant kapacitet i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) @ С/С Ако ниси пронашао онај мач који већ има Soultrap, онда ОК. Иначе, пронађи Азурин храм (крајњи југоисток), одради задатак и добићеш Азурину звезду, драгуљ који се може користити више пута, што ће рећи не пукне као остали. Тек сад видех да је Нешић поменуо Азурину звезду. Umbra sword - zar ne Ma, mach je pretezak za vucaranje, lakshe mi je da bacim enchant na neki glass sword, poshto cu ga ionako koristiti za finishiranje protivnika... Ja sam ranije nashao jedan ili dva deadric helm-a i mnogo su ruzni Inache, svi deadric imaju u odnosu na ostale item-e imaju veci enchant kapacitet... Da nije tako, nosio bih iskljuchivo glass armor Inache, sad uglavnom lutam po Morrowind-u, ne radim quest-ove, da se ne bih smorio preterano shetanjem s' jednog na drugi kraj mape i nazad... Nego - koje kombinacije oruzja, oklopa i enchant-a na njima preferirate?? Ja imam na armor-u postavljene enchance attrib. i uglavnom strenght (da mogu shto vishe da teglim)... Na oruzju bilo koji elemental damage... A poslastice su mi exqusite item-i - jer su izuzetno laki, pa napravim vishe vrsta, za svaku potrebu... Npr. koshulja, haljina, i odora mogu lako da se nabave, nabudzi se npr. BreatheWater, NightVision, Levitate, SwiftSwim, i menjaju se po potrebi Edited April 13, 2006 by Silent/Strategy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ovo je vec visa matematika za mene. Svet enchantovanja je ispred mene i ceka me.. Sta koristim? Daj mi obican oklop, onaj standardni steel, ili imperial i bicu zadovoljan. Oruzje-preferiram maceve i sekire. inace volim da nosim i nordic odecu(krznene cizme pa na dalje) ali zbog slabe zastite uvek je brzo menjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SpamMaster Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Glass ima bedni ench kapacitt ali je mnogo lak.Jedini daedric pauldrons moze se naci na dyvath fyru tako da ga je vrlo tesko kompletirati.U ekspanziji bloodmoon postoji pandan glass armoru sa nesto vecim kapacitetom , ice armor. Eee setio sam se.Drug mi kaze kako ipak postoji "legalan" nacin za god mode.Postoji jedna knjiga puna nekih dwemerskis skrabotina.Propistis majcino mleko dok je prevedes a onda pratis uputsvai tolko........ Na kraju zajebes gos'n Dagotha i postanes bog. Neko te dira........udaris ga pesnicom on se tri put preokrene pa padne mrtav.I izgleda da mozes da bacas cini sa ogromnim requiementima.Tako da je Varg izgleda bio upravu.... Niko od vas nije video Mantle of Woe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 opa...samo koja je to knjiga i kakav je proces?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Umbra sword - zar ne Ma, mach je pretezak za vucaranje, lakshe mi je da bacim enchant na neki glass sword, poshto cu ga ionako koristiti za finishiranje protivnika... Ja sam ranije nashao jedan ili dva deadric helm-a i mnogo su ruzni Inache, svi deadric imaju u odnosu na ostale item-e imaju veci enchant kapacitet... Da nije tako, nosio bih iskljuchivo glass armor Inache, sad uglavnom lutam po Morrowind-u, ne radim quest-ove, da se ne bih smorio preterano shetanjem s' jednog na drugi kraj mape i nazad... Nego - koje kombinacije oruzja, oklopa i enchant-a na njima preferirate?? Ja imam na armor-u postavljene enchance attrib. i uglavnom strenght (da mogu shto vishe da teglim)... Na oruzju bilo koji elemental damage... A poslastice su mi exqusite item-i - jer su izuzetno laki, pa napravim vishe vrsta, za svaku potrebu... Npr. koshulja, haljina, i odora mogu lako da se nabave, nabudzi se npr. BreatheWater, NightVision, Levitate, SwiftSwim, i menjaju se po potrebi Ово о чему ја причам је кратки мач и није претерано тежак. Иначе, ја сам носио све од стакла, чини ми се да сам то покрао негде у Ghostgate-у. Што се "заробљавања душа" тиче, рокнеш га једном тим мачем, онда имаш 20 секунди да га финишираш неким озбиљнијим оружјем. Носио сам овај мали са соултрепом, неки дедрик катану на коју сам бацио енчантмент (fire damage 10-20), а она је сама била 12-25 чини ми се и то је то. Цео оклоп од стакла и преко ону љубичасту "хаљину". Стално сам код себе имао алхемичарску опрему (мастер, а касније и грандмастер) и док сам се шеткао брао сам цвеће и уживао у томе. Иначе, рано сам открио Крипера, па са новцем нисам имао проблем, те сам покуповао све оне магије које су биле. Што се атрибута тиче, прво сам набуџио оне лоповске и магичарске јер сам у почетку само њихове задатке играо и постао главни у тим фракцијама. @Нешић Прекини са спамом, лепо се договори са модом који ти је ставио бан и све ће бити ОК. Што се краја тиче, нисам желео да будем Бог, ја сам непоправљиви паладин и сваки РПГ играм по ПС-у, уништавам зло, а у име Божје. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 (edited) Што се краја тиче, нисам желео да будем Бог, ја сам непоправљиви паладин и сваки РПГ играм по ПС-у, уништавам зло, а у име Божје. Cenim i ja paladine ali bas bih voleo da probam taj god mode. Samo ne znam kako ide?dosao sam kod Dagotha i pricao sa njim pola sata, isprobavajuci sve opcije.Znaci tako nema sanse. I ko je taj Creeper?Gde je on? Edited April 14, 2006 by Varg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Hehe, bez alhemicharske opreme se nikuda ne ide - shto da vucaram hiljadu razlichitih napitaka, pa josh i da mi ponestane, kad lepo mogu da smuckam shta god mi zatreba Creeper se nalazi u Calderi, 1.sprat 'Gorak' (ili mozda 'Ghorak manor')... Najlakshe je naci tako shto izadjesh iz mage guild-a, proshetash pravo nekih 5-6 sec. i sa leve strane ti je kovachnica, a sa desne je taj kucetina... Inache, Creeper je scamp, tako da nemoj da ga zveknesh oruzjem chim ga budesh video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Inache, Creeper je scamp, tako da nemoj da ga zveknesh oruzjem chim ga budesh video pokusacu da se suzdrzim, bas ne nerviraju ti scampovi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Не дирај Крипера, он само "крипује" (I'm creeping), а за робу која реално вреди 5000 код њега добијеш, гле чуда, пет хиљада. Најбоље би ти било да си у гилди магова, кад се накупиш неке робе, одеш до Балморе (сви путеви воде у Балмору), Алд Руна или оне Садрит Море, одеш до магова и они те телепортују до Калдере. Покупиш кеш, па поново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Jbt..sad tek shvatam, preko ovih vasih prica, koliko je Morrowind zaista genijalna igra..jos samo da overim Oblivion, mada sumnjam da cu ikada prestati sa Morrowindom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Јесте генијална, али ја сам престао. Постао сам главни у шест фракција, победио Дагота, немам више разлога да играм. За Обливион немам конфигурацију, али ћу се убијати од играња кад се надоградим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Јесте генијална, али ја сам престао. Постао сам главни у шест фракција, победио Дагота, немам више разлога да играм. За Обливион немам конфигурацију, али ћу се убијати од играња кад се надоградим. Ma te neke glavne questove sam i ja odigrao ali sada imam neki trip da bukvalno " prezivljavam " u divljini i lovim zveri strelama. hocu reci, uvek pronadjem neku zanimaciju koja me okupira. A za Oblivion cu se i ja nacekati, bogami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzuva Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Glass ima bedni ench kapacitt ali je mnogo lak.Jedini daedric pauldrons moze se naci na dyvath fyru tako da ga je vrlo tesko kompletirati.U ekspanziji bloodmoon postoji pandan glass armoru sa nesto vecim kapacitetom , ice armor. Eee setio sam se.Drug mi kaze kako ipak postoji "legalan" nacin za god mode.Postoji jedna knjiga puna nekih dwemerskis skrabotina.Propistis majcino mleko dok je prevedes a onda pratis uputsvai tolko........ Na kraju zajebes gos'n Dagotha i postanes bog. Neko te dira........udaris ga pesnicom on se tri put preokrene pa padne mrtav.I izgleda da mozes da bacas cini sa ogromnim requiementima.Tako da je Varg izgleda bio upravu.... Niko od vas nije video Mantle of Woe? Gde to tachno, zainteresovan sam za prevodjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Gde to tachno, zainteresovan sam za prevodjenje Ja se secam da sam u toku igre nailazio na knjige koje su bile pisane nekim hijeroglifima, ali nisam obracao paznju na njih.Kako da ih uopste prevedem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 (edited) Ma te neke glavne questove sam i ja odigrao ali sada imam neki trip da bukvalno " prezivljavam " u divljini i lovim zveri strelama. hocu reci, uvek pronadjem neku zanimaciju koja me okupira. A za Oblivion cu se i ja nacekati, bogami. Јој што сам ја волео да убијам оне летеће звери стрелама, а да при том левитирам. За те књиге ми је један лик једном рекао да треба наћи неког ко може да преведе, а ја нисам тражио. Ако нико овде не зна ко је то, онда покушај код главних Телванија или код оног (нашао сам кад ћу се сетити, који сам мајмун што нисам то покушао пре деинсталирања игре (и случајног брисања свих позиција)) јединог преживелог Двемера у Корпрусаријуму. Е, сад бих се убио... @Нешић Које чини са огромним "риквајерментима"? На шта мислиш, можда могу да помогнем. Edited April 14, 2006 by Axeanosilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 (edited) јединог преживелог Двемера у Корпрусаријуму Jaooj, sad se setih da on ima neke veze sa tim. Mislim da on spominje neke knjige.. Ma provericu na netu, trebalo bi da ima svih caka. Edited April 14, 2006 by Varg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Не би ме чудило да јесте. Цццц. Има ли неки witchhunter/woodelf који има скоро све атрибуте на 100, да је главни u Thieves, Mage, Fighters, Imperial, Temple, да се зове Axeanosilas? Ако има, нек ми шибне позиција на мејл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Не би ме чудило да јесте. Цццц. Има ли неки witchhunter/woodelf који има скоро све атрибуте на 100, да је главни u Thieves, Mage, Fighters, Imperial, Temple, да се зове Axeanosilas? Ако има, нек ми шибне позиција на мејл... Nema ali ima nabudzenih varvara po imenu Thor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzuva Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Ili likova koji se zovu Perin i na 80nekom levelu su, i igali su po mojim savetima(mislim na ortaka, mene je mrzelo da igram toliko ) A taj lik je chudo... Pun unikata i nekih itema koji su radjeni u saradnji sa mnom, tipa Her hand's sword koji ima aerial damage 50pts fire, i drugi takav koji ima 50pts fire... Pobija ceo jedan foreign quarter waistworks iz dva udarca. I gomila prstenja za svaku namenu, onda nekim chudom nabudzen Axe skill na 300 i neshto, speed oko 300 isto(sa Boots of blinding speed), ceo u Daedricu na koji je bachen feather koliko je mogucje, ili constant effect fortify strenght, tako da se po inventaru vuche josh mali milion stvari za razne prilike... Skoro pa God mode Kao shto rekoh, moj uticaj na ovog lika je iskljuchivo strateshki i nema veze sa igrachkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts