Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nisam se uclanio ni u jednu kucu, vec samo u Mages i Fighters Guild i tamo sam sada glavni baja.

Ajde mi objasni ovaj tvoj EDIT icon_biggrin.gif

Uclani se slobodno u Hlaalu ili Telvani..svejedno je.A dobre su misije.

Sto se tice vampira..retko se srecu, ali imaju svoja skrovista negde u zabiti, mozes to pronaci isto na vodicima po internetu..fazon je da se boris sa vampirom i u jednom trenutku ces dobiti neku bolest..pisace ti.Kad prodju tri dana dobices kosmare i postaces vampir.Neki atributi ti se povecaju, dnevna svetlost ti oduzima hp itd.

Postoje i neke vampirske kuce gde mozes posle da se uclanis i izvrsavas misije kao vampir.Ja to jos nisam radio ali je sigurno zanimljivo.

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Mislim da mu je malo kasno za to... Mislim da ne moze oboleti od vampirizma, ako je zavrshio kampanju (odnosno, ako je vec izlechen od corpus desiese-a u Tel Fyr-u)...

Mislim da postoji i josh jedan nachin (pored jurenja vampira) kako se moze postati vampir... Naci kod nekog prodavca vampiric dust i pojesti ga icon_mrgreen.gif

Gradjenje imanja je uslovljeno uchlanjivanjem u jednu (i samo jednu) veliku kucu: Telvani, Hlaalu ili Redoran i zavrshavanje njihovih quest-ova...

Pored njih, mozesh se josh uchlaniti u Imperijal army (Fort Darius u Gnisis-u), u Temple, Imperial cult, Morang Tong (pro exekutori icon_mrgreen.gif), tako da igra nije ni blizu kraju - stoga uzivaj pivopije.gif

Edited by Silent/Strategy
Posted

Mislim da mu je malo kasno za to... Mislim da ne moze oboleti od vampirizma, ako je zavrshio kampanju (odnosno, ako je vec izlechen od corpus desiese-a u Tel Fyr-u)...

Mislim da postoji i josh jedan nachin (pored jurenja vampira) kako se moze postati vampir... Naci kod nekog prodavca vampiric dust i pojesti ga icon_mrgreen.gif

Gradjenje imanja je uslovljeno uchlanjivanjem u jednu (i samo jednu) veliku kucu: Telvani, Hlaalu ili Redoran i zavrshavanje njihovih quest-ova...

Pored njih, mozesh se josh uchlaniti u Imperijal army (Fort Darius u Gnisis-u), u Temple, Imperial cult, Morang Tong (pro exekutori icon_mrgreen.gif), tako da igra nije ni blizu kraju - stoga uzivaj  pivopije.gif

Da, provalio sam i ja da tako ne mogu oboleti, jer sam u okviru kampanje trebao ubiti nekog vampira i nisam oboleo posle bitke (kratkotrajne icon_biggrin.gif ).

Nasao sam neki vampiric dust u nekoj urni i probacu da ga smazem iduci put kada budem igrao.

Iskreno, malo mi je i dosadilo jer sam sad prejak i imam previse para tako da igra vise nije izazovna kao pre. icon_sad.gif

Uclanio sam se u Hlaalu i sada obavljam questove tamo. Uclanicu se u Morag Tong da bih malo ubijao neduzne civile violent.gif

Posted

Chisto, ako nekome zatreba - utvrdio sam da je potrebno 32.010 inteligence da bi se napravio napitak koji koshta 5.000 zlata... Taman za quick cache kod creeper-a pivopije.gif

Posted

Ma lažu bre, opušteno radi sa 1 GB... nego to se ovi u Svetu Kompjutera lože da na PC-u može da se igra bez štucanja i seckanja... može, al ako prodaš bubreg.

Posted
Haha naigracjesh se ti icon_smile.gif

To je sigurno. icon_smile.gif

Ma lažu bre, opušteno radi sa 1 GB... nego to se ovi u Svetu Kompjutera lože da na PC-u može da se igra bez štucanja i seckanja... može, al ako prodaš bubreg.

Drug je igra na 512 rama, 2.0 AMD i FX 5500.

Posted (edited)

Nego to se ovi u Svetu Kompjutera lože da na PC-u može da se igra bez štucanja i seckanja...

Daa... A josh i losh kod, razni bagovi, shto ne ne prave kako treba vec jure rok da igra stigne na rafove u predvidjenom terminu, a zabole ih da se iscimaju i optimizuju ishta wallbash.gifwallbash.gif

I zbog takvih sranja da se cimam i bacim pare (koje ne rastu na drvetu icon_wink.gif ) na jachi hardver? Hehehe... Bolje igrati staro i provereno icon_mrgreen.gif

Edited by Silent/Strategy
Posted

Ajde ljudi pomozite..skontao sam tek danas da uopste nisam odigrao kampanju za Dunmer tj. Tribunal Temple. icon_rolleyes.gif

Prvi zadatak mi je ono hodocasce, ne secam se tacno koliko hramova treba da posetim i za prvi mi pise( Kummu Fields) da ponesem (portion of muck).

Sta je to dodjavla? icon_confused.gif

Zar muck ne znaci balega? icon_rolleyes.gif

Posted

Muck ti se vadi iz onog Muck sponge-a. Nacji cjesh ga u okolini onog jezera gde se nalazi ona Hlallo farma, ne secjam se tachnog imena.

Posted
Muck ti se vadi iz onog Muck sponge-a. Nacji cjesh ga u okolini onog jezera gde se nalazi ona Hlallo farma, ne secjam se tachnog imena.

Cekaj malo, gde je ta farma?

Posted

Farma je ona kolibica na obali... Samo lutam malo u blizini vode, i moracesh da naletish na chudne mahune i samo pridji i izvadi bar 1 muck...

btw. imash onu crvenu knjigu gde pishe shta ti je sve potrebno da bi ispunio sva hodochashca...

imash 7 hodochashca, i josh posle neke trial-e...

Posted

Nisam videla da li ima tema za Elder Scrolls uopsteno (niti da je neko ovo pomenuo na prethodnim stranama Morrowind-a), ali cula sam da izlazi novi deo Elder Scrolls-a gde ce opcije za stvaranje lika biti toliko napredne i detaljne, da ce moci cak i glas da se namesti po svom... icon_da.gif

Divno...wub.gif

Mozda je vec izasao, a ja neinformisana...

Posted

Hm, pa izasao je nedavno Oblivion, 4. nastavak Elder Scrolls serijala ali mislim da on jos ne poseduje takvu mogucnost.Ili ima?

Mozda se radi o nekim modovima kojih je mnogo i koji naknadno obogacuju igru u vidu novih questova, rasa, item itd..

Posted

Glas ne, ali kod podešavanja face bukvalno možeš da napraviš sebe, jer je recimo kreiranje lika u Simsima 2 smešno u poređenju sa onim u Oblivionu.

Posted

Ne... mislim da je to nesto drugo... saznacu, verovatno, kada mi bude sudjeno. icon_smile.gif

Ali koliko bi Morrowind bio bolji kad ne bi svi ljudi sa kojima se sretnes pricali skoro istu pricu...

Posted
Meni svaki Imperial Guard pored koga prodjem kaze Where Is Your Uniform ? icon_mad.gif

to je valjda ako si uclanjen kod njih a nemas uniformu.

Meni to ne govore.

Posted
to je valjda ako si uclanjen kod njih a nemas uniformu.

Meni to ne govore.

Управо тако...

Нико неће хтети да прича са тобом нити ћеш добити неки задатак док не обучеш униформу...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...