Rain Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 OPROSHTAJNO PISMO by Rain Ovde lezi mrtav luzer. Ne secam se da sam u zivoti bilo sta dobro uradio, a ako jesam znam da mi je za to oprosteno. Zivot nije bio dobar prema meni, mada se ni ja nisam trudio da ga poboljsam. Sreo sam puno ljudi koji su bili dobri prema meni, ali sam sreo vise onih koji su mi zaboli noz u ledja i zato njima porucujem: Jebite se svi, ja idem na bolje mesto, pa makar to bio i pakao.
Ivan_Creed Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Bjethor ce te kazniti - mislim na Rain-a.... Jel u pitanju tineJdz depresija, ili sta?
Zagrivuk Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 OPROSHTAJNO PISMO by Rain Ovde lezi mrtav luzer. Ne secam se da sam u zivoti bilo sta dobro uradio, a ako jesam znam da mi je za to oprosteno. Zivot nije bio dobar prema meni, mada se ni ja nisam trudio da ga poboljsam. Sreo sam puno ljudi koji su bili dobri prema meni, ali sam sreo vise onih koji su mi zaboli noz u ledja i zato njima porucujem: Jebite se svi, ja idem na bolje mesto, pa makar to bio i pakao. E genijalno. Zasto sebe kad mozes druge A ako odes u Pakao kazi satani da mu necu vratiti trozubac i da mi duguje pare, jer sam ipak skratio Lilith.
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Bjethor ce te kazniti - mislim na Rain-a.... Jel u pitanju tineJdz depresija, ili sta? Nova dusa koja ce pripasti Bjethoru...
Ivan_Creed Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Imam utisak da bi mnogi kvazi sotonisti i pagani (pretezno klinci) zeleli da guze Lilith.....
Novaliis Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Imam utisak da bi mnogi kvazi sotonisti i pagani (pretezno klinci) zeleli da guze Lilith..... Zavisi kakva je riba..
Ivan_Creed Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) Pa pazi, ima je predstaljeno u mnogo oblika, ali iz nekog glupog razloga, kada neko spomene Lilith, meni se pojavi slika nje iz one komedije 'Tales From The Crypt - Bordello Of Blood' (mislim da se tako zove epizoda).... Glumica se zove Endzi Ernhart ili Everhart (ne sJecam se)..... Kad nadjem sliku postovacu.... :mazim_pisu: Edited April 14, 2006 by Ivan_Creed
Zagrivuk Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Zavisi kakva je riba.. Pa onako, i nije nista specijalno Ma kad si pijan sve ti je lepo JOJ SHINOBI
Ivan_Creed Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) Jel moze VarZe? Sta bi ti sad? Edit: Cigani sa ForTCH Citija mi ukidose prvu sliku pa sam je morao REokaciti... Enjoy-irajte niggeri! Edited April 14, 2006 by Ivan_Creed
Ivan_Creed Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Gresnih se misli dovatiH jaH.... Ali Shinobi mi rusi koncept BA! Eh.. tako ti je to kada si brdjanin-vorior kao ja... Samo ides i jebes...
SacrilegiouS Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Kad vidis ko se sve ubija, vise ti nije do samoubistva
Novaliis Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Je l' neko kupio novine danas? mislim da nije ni trebalo.
Rob Swire Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 OPROSHTAJNO PISMO by Rain Ovde lezi mrtav luzer. Ne secam se da sam u zivoti bilo sta dobro uradio, a ako jesam znam da mi je za to oprosteno. Zivot nije bio dobar prema meni, mada se ni ja nisam trudio da ga poboljsam. Sreo sam puno ljudi koji su bili dobri prema meni, ali sam sreo vise onih koji su mi zaboli noz u ledja i zato njima porucujem: Jebite se svi, ja idem na bolje mesto, pa makar to bio i pakao. To je onaj dobar deo. Uvek postoji izlaz. Uvek postoji backup plan.Ako si stvarno u tom fazonu, tvoj izbor. Postujem.
Some_girl Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 ali sam sreo vise onih koji su mi zaboli noz u ledja i zato njima porucujem: Jebite se svi, ja idem na bolje mesto, pa makar to bio i pakao. sad, but true... svi se mi kad tad razocharamo u ljude, i to zjbno boli... al vecina ne bi rekla "zbogom svete", jer posle kishe dodje i sunce (koliko god to debilno zvuchalo)
Novaliis Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Desi se naravno, ali to bi trebalo da te ojaca a ne natera na samoubistvo.
gavrosaurus Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Боже драги ... Чега све овде нема ... Потреса ме овакво мајмунисање ...
Zagrivuk Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Боже драги ... Чега све овде нема ... Потреса ме овакво мајмунисање ... Cista glupost, dobra za smeh, mada ja nikad ne bi odobrio ovu temu. Ali ovde ne odlucujem ja. Zato mi je i dobra za smejanje. Jao Ninja
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 OPROSHTAJNO PISMO by Rain Ovde lezi mrtav luzer. Ne secam se da sam u zivoti bilo sta dobro uradio, a ako jesam znam da mi je za to oprosteno. Zivot nije bio dobar prema meni, mada se ni ja nisam trudio da ga poboljsam. Sreo sam puno ljudi koji su bili dobri prema meni, ali sam sreo vise onih koji su mi zaboli noz u ledja i zato njima porucujem: Jebite se svi, ja idem na bolje mesto, pa makar to bio i pakao. kurt kobejn....
blacksmith Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 i cekaj, ladno je lik otvorio temu da kaze da ce da crkne.... ho brate cega sve nema...
Recommended Posts