Jump to content

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
ma čova se šali, ne?

a, čova?

čova?

e bre

Prekasno... pivopije.gif

El zna neko di je sa'rana, da idemo na 'shenicu!? biggrin.gif

Posted

HAHAHAHA. Ne, nemam nikakvu nameru, nego sam razmisljao na tu temu nocu i kad sam sastavio pismo u glavi valjao sam se od smeha. Nije nista ozbiljno u svakom slucaju, nikakva depresija or whatever. Uzivajte.

Posted

Pa,dobro ja nesto nisam bio u tom fazonu,ali sad kad ste krenuli,pocecu da razmisljam o tome.Ova tema je bila samo mala sala.Drago mi je sto ste je shvatili ozbiljno.

Posted (edited)

Nema veze. Ovo je Snaga Reci. Lik je uspeo da nas ubedi da ce stvarno da dekorise sobu mozgom i utokom, sto znaci da je pisanije vredno...

Edited by NorthWind
Posted

Stani bre - ti kazes "jooooooooj roknucu se, ne mogu vise, niko me ne voli..." i sad kao - ha ha, zezao sam se, kako se primate, majmuni ...

U kom si fazonu ...

Posted
HAHAHAHA. Ne, nemam nikakvu nameru, nego sam razmisljao na tu temu nocu i kad sam sastavio pismo u glavi valjao sam se od smeha. Nije nista ozbiljno u svakom slucaju, nikakva depresija or whatever. Uzivajte.

Значи, ниси се убио?

Posted (edited)

dosta ljudi su objavili samoubistvo preko mreze. to je ulgavnom losa ideja jer se neki predomisle kad' dodju do trenutka, mada dobar deo njih su ostali ozbiljni do kraja (npr. http://trolldb.com/klerck_finalchat.txt), ali je to bilo na mestima gde su ustaljeni, i medju svojima, a ne novonastali clanovi na forumima. mislim, zasto bi se neko uclanio na forum i posle osmog posta, resio da podeli tako nesto sa potpuno nepoznatom gomilom? "who needs attention whoring when you're dead?"

anyhow, welcome back.

Edited by [MechanicalAnimaL]
Posted

Nije nego je fora da zapadnu u agoniju, objave na net da ce da se ubiju, onda nekoliko dana citaju komentare onih koji su se primili i kad nadju dovoljno razloga za zivot kazu: hahaha i was just kidding.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...