Lucio Holocausto Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 ah Gothicari... zato više volim blekere... previše su energični i poprilično se zanimaju za koze, pogotovo ako im prilaze s leđa
Inuria Malkava Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 ah Gothicari... zato više volim blekere... previše su energični i poprilično se zanimaju za koze, pogotovo ako im prilaze s leđa Sta ti imas protiv goticara? E, imam ja ideju : hajde da izvrsimo grupno ritualno samoubistvo!!!! U slavu... koga?
Feniks . Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Ajde neka se neko ubije pa da idemo na gulas i kiflice Evo, garantujem da cemo tu osobu otpratiti na onaj svet kako dolikuje
Lucio Holocausto Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) Sta ti imas protiv goticara? "Oh, niko me ne voli... ja ne treba da zivim... ja nisam trebao da budem rodjen... keva mi nije kupila poodlu i sad cu da se bacim sa mosta... " blah... to se sve zove pubertet i odrastanje... Goddamn... Nemam nista protiv nekog ko SLUSA gothic, ali kad mi dodju skenjavci onda stvarno poludim... jos ako nemaju pravi razlog za depresiju, vec samo pokusavaju da navuku paznju na sebe... Hocu da saslusam i da pomognem ako neko ima problem, ali to vampirsko tripovanje, u paketu sa onim "ne smem da izlazim na sunce i nosim beli puder" je iritirajuce... pogotovo kad cujem od doticnih osoba da cuju cetiri glasa u glavi od koga su dva gothicna... Ortakinja mi je vec 2 godine depresivna, jer se lozi na nekog tipa, a on ni da je pogleda... Pa sta? Nije poslednji covek na svetu, nadji drugog... end of the line... Edited July 7, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR>
Feniks . Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 "Oh, niko me ne voli... ja ne treba da zivim... ja nisam trebao da budem rodjen... keva mi nije kupila poodlu i sad cu da se bacim sa mosta... " blah... to se sve zove pubertet i odrastanje... Goddamn... Nemam nista protiv nekog ko SLUSA gothic, ali kad mi dodju skenjavci onda stvarno poludim... jos ako nemaju pravi razlog za depresiju, vec samo pokusavaju da navuku paznju na sebe... Hocu da saslusam i da pomognem ako neko ima problem, ali to vampirsko tripovanje, u paketu sa onim "ne smem da izlazim na sunce i nosim beli puder" je iritirajuce... pogotovo kad cujem od doticnih osoba da cuju cetiri glasa u glavi od koga su dva gothicna... Ortakinja mi je vec 2 godine depresivna, jer se lozi na nekog tipa, a on ni da je pogleda... Pa sta? Nije poslednji covek na svetu, nadji drugog... end of the line... Nije valjda da su svi goticari takvi? Nisam upucen pa pitam.
Lucio Holocausto Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Nisu svi, ali neki poprilicno gnjave sa tim stvarima... Danas mi se nekako ne ide na EXIT... Gomila Gothic\doom bendova, koji su dobri, ali masa ce da bude... ijaoj... gomila vampirica... (cast izuzetcima)
Amphitritê Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Da, to me i drzi najvise. Problem je kod mene sto previse razmisljam o nekim stvarima. Svirka je bila prepuna mlecnih zuba, malo sam se osecao matoro. Hm, nema vise tvojih postova?
Feniks . Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Na veliku zalost mnogih, j a sam jos uvek ziv
Bejbe Kompajler Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Na veliku zalost mnogih, ja sam jos uvek ziv ne lupetaj
Amphitritê Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Na veliku zalost mnogih, j a sam jos uvek ziv Stvarno bre lupetas
GOTZE Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Stvarno bre lupetas - -- -Postavio sam temu SUICIDE, pa da vidite sta je oprostajno pismo..! -- -
Мајор Гашпар Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Mozda nije dozvoljeno objavljivanje..do kurca, to pravilo je sranje.
tovar Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 to pravilo je zakon jer obezbedjuje kontrolu nad proseravanjem.
Мајор Гашпар Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 LDP pederasu..posto zatvaras svaku temu. Moram ti reci ovde..Procitaj neku knjigu o NSDAP-u pa onda diskutuj. Dosta nam je jedan Gwydion.
Recommended Posts