SacrilegiouS Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Ovde se ne gleda vrednost onoga sto je napisano, vec samo KO je napisao. Pisi i dalje!
Helly ~snowidija~ Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Moze li jedna prica iz Raja? bili andjeli u raju njihovoj ljubavi nije bilo kraju voleli se jako nije to lako uvek su srecni bili bash su bili mili do kraja nisu pali al' na kraju krepali
VOJVODA Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 mozda stavim jos koju pricicu ovde... Ti si bas surova.
gavrosaurus Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Хмммм ... Прича из пакла, је л'? Прислушкивала си па записала? Елем, на том месту се ниже рангирани не супротставља вишем, као прво - већ извршава наређења. Тако да неке приче/свађе не може да буде. Извини али књижевност је озбиљна ствар која све узима у обзир за испитивање. Има један део који ме подсећа на "Константина" ... Ако зна да му је у срцу тама онда га не може питати за грижу савести итд. Има неких рупа у песми која генерално има потенцијал али се претворила у неку оперету/мелодраму и успут се изјаловила ... Религијске теме су више него осетљиве за овакво писање зато препоручујем нешто, бар мало, животније док се не упознаш добро са тематиком коју желиш да обрадиш и ставиш у стихове ...
Lucio Holocausto Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 (edited) ja nisam goticarka a ponekad stvarno nemam druga posla... Ona nije goth! Ona je Shurikan Dragon Ninja Goth! da se razumemo! Pesmica...ovaj pričica je Ok, mada pomalo patetična (oko 70% dela)... Sva ta patetika ti uništava i onaj dobar deo dela, i takođe ti "proguta" smisao dela... Sledeći put pokušaj da koristiš manje patetike i biće mnogo bolje delo... Nego, stvarno ovi anti-gothi... Podrška za +Meljdijanj+ ... Kakvi ste, uništićete devojci želju za pisanjem... To Ivan_Creed: Edited April 30, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR>
VOJVODA Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 ja nisam goticarka Ja nisam rodjena da zivim sama u ovo vreme ludoooooooooooooooooo! Samo u tvom zagrljaju odecam se ja sigurno!
+MIDIAN+ Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Ona nije goth! Ona je Shurikan Dragon Ninja Goth! da se razumemo! Pesmica...ovaj pričica je Ok, mada pomalo patetična (oko 70% dela)... Sva ta patetika ti uništava i onaj dobar deo dela, i takođe ti "proguta" smisao dela... Sledeći put pokušaj da koristiš manje patetike i biće mnogo bolje delo... Nego, stvarno ovi anti-gothi... Podrška za +Meljdijanj+ ... Kakvi ste, uništićete devojci želju za pisanjem... To Ivan_Creed: ma ne moz meni niko unistiti zelju za pisanjem...
Novaliis Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 *cenzurisano*, jedem, *cenzurisano", jedem, *cenzurisano*, jedem, *cenzurisano*, jedem... A sto volim da jedem nakon sto *cenzurisano*.. ---------- Ovo je samo prva strofa moje pesme i garant ne znate koja je ono rec.
Novaliis Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 evo ja znam...mozda... Sacekaj drugu strofu... *cenzurisano*, jedem, *cenzurisano", jedem, *cenzurisano*, jedem, *cenzurisano*, jedem... A sto volim da *cenzurisano* nakon sto jedem..
+MIDIAN+ Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 (edited) nema sumnje . . . - veliki talenat lezi u tebi,samo tako nastavi... respect! Edited May 6, 2006 by +MIDIAN+
+MIDIAN+ Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Hvala, hvala..a gde su tvoje price iz pakla? pa svugde oko mene...
Inuria Malkava Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ma sve sami licimuri, kurve i budale... Za tebe bi bilo korisnije da se bavis haikuom, ima vise poente, a ne uzima toliko vremena. I kada ti neko uputi ovako sirove poruge, mozes da kazes: "To je tako moralo biti...vi ste samo nezreli da biste shvatili poruku."
Ol' Scratch Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pricha iz pakla u srce me dotakla... U prevodu: sere mi se...
Recommended Posts