Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Sranjee to, kao što rekoh, bilo je likova koji nešto vrede, ali slabo pesma Podseća na teta Biseru sa Darkwood Dubom, po tome koliko su te iste pesme bolje uživo kad nie tu teta Bisera Jbg a dobre su bile nekad i teta Bisera, i teta Beti, i teta Zdenka Ako oćemo nešto, svi u partiju Al' kad se Sorab zakune drugu Titu, to se poštuejbg Quote
vudun Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 (edited) Бисера није била у партију. За преостале две даме не могу да тврдим, али чисто сумњам. Шта ће им то у ћивоту? Ако није тета Бисера, онда није ни тета Зденка. Стопостотно. Edited February 26, 2018 by vudun Quote
23/16 Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Rambo 3 dana u nizu u nekoj maloj knjizari u Novom Sadu. Na sta ce to da lici... 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 27, 2019 Report Posted August 27, 2019 https://www.facebook.com/events/480859812752050/ Quote
VoivodBG Posted April 5, 2020 Report Posted April 5, 2020 https://soundcloud.com/ramboleaks/sets/rambo-leaks Quote
Nickelback Posted June 18, 2020 Report Posted June 18, 2020 Ne znam za njegove ostale koncerte, ali znam da je na Sabackom Letnjem Festivalu 2013. otpevao tri pesme, rekao "Neka peva Sabac sam", uzeo pare i otisao. Quote
Мајор Гашпар Posted June 18, 2020 Report Posted June 18, 2020 Verovatno je posle sa Giletom stopirao do Beograda. Quote
Nickelback Posted June 18, 2020 Report Posted June 18, 2020 59 minutes ago, Мајор Гашпар said: Verovatno je posle sa Giletom stopirao do Beograda. Kakvi klosari. Skoro kao Djordje David koji stalno ide po festivalima da bi jeo i pio u backstage-u (a ne nastupa). Quote
Мајор Гашпар Posted June 18, 2020 Report Posted June 18, 2020 I posle se čudi kad dobije koronu. 3 Quote
Sreta Posted July 6, 2020 Report Posted July 6, 2020 Moj se amaterski priprema da sviri. Moja kita miruje, a furala bi furke... Ima i gorih likova od Rambica, do duse ne mnogo, ali ima. Sve vas voli vas Oli. Quote
Srbin Hamza Posted July 6, 2020 Report Posted July 6, 2020 Na palubi prekookeanskog broda TitanikJedan Vučić je u prilično veselom stanju! Quote
Haos sam ja Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Rambo reklamira neko taksi udruženje na radiju, mora neka parica da se uzme u ova mutna vremena. 1 Quote
23/16 Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Reklamira i neku prodavnicu vina na fejsbuku. 1 Quote
Demon Seed Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Nego šta nego da uzme, ja mu želim da uzme još više... Reklamira i jedan naš istaknuti black metal muzičar čips, kafu, Telenor itd. pa niko nije potrčao na yum da nam to svima zajedljivo javi, zašto dirate Ramba, šta imate protiv..? 🧐 1 Quote
Haos sam ja Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Za mene su taksi i kladže poslednje što bih reklamirao. Ne znam, nekako mi ne ide to uz njega i ono za šta se upinje iz petnih žila svih ovih godina da nas ubedi da predstavlja. 1 Quote
Demon Seed Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 1 hour ago, Haos sam ja said: Za mene su taksi i kladže poslednje što bih reklamirao. Ne znam, nekako mi ne ide to uz njega i ono za šta se upinje iz petnih žila svih ovih godina da nas ubedi da predstavlja. Bolje nego da botuje da ne bi morao da reklamira taxi i kladže... Sad baš kladže se ni meni ne svidja da reklamira al' bar je legalno i pošteno. On za mene predstavlja to što nas ubeđuje (dobro sam registrovao zajedljivost ) da predstavlja, akcija najviše na polju ekologije i mentalne higijene. Malo se ubajatio po pitanju toga šta ima da kaže i odsvira, ali vrlo malo, većinom je ispravan u mojoj knjizi. 😄 Kad smo kod toga, jeste li upućeni u njegov angažman u kontroverznom filmu "Slatko od snova"? Dopašće vam se Quote
Мајор Гашпар Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Neka čoveka, neka zaradi ako može. Ni ja ne bih jebao Diamond Foxxx iz najboljih dana, evo mame mi. 1 Quote
Demon Seed Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Pa normalno, Majore, ti si iznad toga! Quote
Demon Seed Posted November 4, 2020 Report Posted November 4, 2020 Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka. Quote
Recommended Posts