Guest Daemonium Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Old school satanic death metal kult osnovan daleke '87,i od tada su ostali verni svom zvuku,imaju 2 albuma Hells Unholy Fire i Goat,i jebeno brdo EPjeva,splitova,live albuma,skoro ko japanski Sabbat,obavezan bend za ljubitelje starog Death,Hellhammer i Master. Quote
Goxy Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Stvarno odlican bend.Kratki abumi,kratke i jednostavne death pesme.Stvarno mi prija slusati ponekad ovakve stvari.Likovi koji godisnje izbace desetak izdanja.Inace izdaju za Hells HeadBangers records,za koju izdaje i Deceased.Prvi album mi je za nijansu zanimljiviji,ali zato najbolja pesme je sa drugog,Satanic Slut. You wanna fuck me bitch,I wanna fuck you too....SATANIC SLUT!!!! Quote
Guest Daemonium Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 hehe,znao sam ko ce da odgovori na ovu temu Chek bre,zar Deceased ne izdaju za Thrash Corner? Quote
Goxy Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 hehe,znao sam ko ce da odgovori na ovu temu Chek bre,zar Deceased ne izdaju za Thrash Corner? pa kad vecina pljuje po undergroundu,mora neko i da ga brani pogledao sam na sajtu,Deceased su izdavali za Relapse Rec. prva 4 albuma,poslednji za Thrashcorner,a Hells HeadBangers su im izdavali vinyle.Mislio sam zato sto sam ranije dobijao flajere od njih na kojima su se nalazila neka Deceased izdanja. Quote
Guest Daemonium Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 pa kad vecina pljuje po undergroundu,mora neko i da ga brani pogledao sam na sajtu,Deceased su izdavali za Relapse Rec. prva 4 albuma,poslednji za Thrashcorner,a Hells HeadBangers su im izdavali vinyle.Mislio sam zato sto sam ranije dobijao flajere od njih na kojima su se nalazila neka Deceased izdanja. Jebiga,ne znaju ljudi sta valja... A Hells Headbangers je,mislim,kuca likova iz Nunslaughtera orijentisana vecim delom na izbacivanje vinila. A znas da je Relapse-ovo prvo izdabje ikad DECEASED - Luck of the Corpse?A vidi ih sada! Nego,kad se vidjamo? Quote
Goxy Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Nego,kad se vidjamo? Nesto smo mislili da dodjemo kod vas u banju za vikend.Pa videcemo! Provalio sam te tico!Znam ja ta dva pozera koja su na gorgoroth dosla u trenerkama. Quote
Guest Daemonium Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Nesto smo mislili da dodjemo kod vas u banju za vikend.Pa videcemo! Provalio sam te tico!Znam ja ta dva pozera koja su na gorgoroth dosla u trenerkama. xexe,taman mislih da te zbunim Nego,ja ne idem u Banju do srede,imam obaveze na faxu.Videcemo se Bogdan i ja sutra-prekosutra pa te zovemo! Nego...Nunslaughter. Carevi Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Obozavam ovaj bend!!! Kome se ne svidi album Goat....da se ubije odma!!! Sad bas gledam na netu da porucim neku plocu....mamu mu jebem necu da se smirim dok ne nabavim makar jednu !!! RAID THE CONVENT !!! Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Obozavam ovaj bend!!! Kome se ne svidi album Goat....da se ubije odma!!! Sad bas gledam na netu da porucim neku plocu....mamu mu jebem necu da se smirim dok ne nabavim makar jednu !!! RAID THE CONVENT !!! To.Nidzo jabuko moja!Nego sta nego se obozava Nunslaughter!Jesam ti rekao da je vrh bend?Bas zna da oraspolozi...kratko i jebitacno,vrh Jel ti treba Hells Unholy Fire? A sto se tice slike - sta reci?Eto,carevi su i sto se muzickog ukusa tice! edit:Nidzo,imas gramofon? Edited May 29, 2006 by grave Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 To.Nidzo jabuko moja!Nego sta nego se obozava Nunslaughter!Jesam ti rekao da je vrh bend?Bas zna da oraspolozi...kratko i jebitacno,vrh Jel ti treba Hells Unholy Fire? A sto se tice slike - sta reci?Eto,carevi su i sto se muzickog ukusa tice! edit:Nidzo,imas gramofon? U kom je to formatu??? naravno da imam gramofon....pa ne bih tek tako kupovao ploce Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Sta,Hells Unholy Fire?Audio rezanac,jebiga...Stalno ga vucem u diskmenu pa zato...Ima Goxy nekih finih zajebancija,a i ja cu da pokupim od Solija neke lajvove,stalno zaboravljam jebo me pas...pa ce to da dodje i do tebe,polako... Hells isto vrh album,nema greska...Strava pesme - I am Death,Death by the Dead,Impale the Soul of Christ on the Inverted cross of Death,Satanic...Ma nema greske sa njima! Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Sta,Hells Unholy Fire?Audio rezanac,jebiga...Stalno ga vucem u diskmenu pa zato...Ima Goxy nekih finih zajebancija,a i ja cu da pokupim od Solija neke lajvove,stalno zaboravljam jebo me pas...pa ce to da dodje i do tebe,polako... Hells isto vrh album,nema greska...Strava pesme - I am Death,Death by the Dead,Impale the Soul of Christ on the Inverted cross of Death,Satanic...Ma nema greske sa njima! A ja se taman ponadao da imas plocu bem ti lebac Ajd ce se razmenimo nekog dana Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 eh,pa nemam ja gramofon,druze...Otkud mi to?Mada bih voleo,ne poricem...ali prvo da resimo pitanje kompa,pa ce da vidimo... Bice razmena kad prodje ovaj junski rok,na kurac ga nabijem...Izginuo sam ispit pre neki dan... Taman da ugrabim od Solija Radio Damnation live i Open Sepulchre kompilaciju...pa sto kazes - pivo i Nunslaughter metal to the bone! Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 eh,pa nemam ja gramofon,druze...Otkud mi to?Mada bih voleo,ne poricem...ali prvo da resimo pitanje kompa,pa ce da vidimo... Bice razmena kad prodje ovaj junski rok,na kurac ga nabijem...Izginuo sam ispit pre neki dan... Taman da ugrabim od Solija Radio Damnation live i Open Sepulchre kompilaciju...pa sto kazes - pivo i Nunslaughter metal to the bone! Pivo i Nunslaughter!!! Nista drugo!!! Ima par vinila da se naruci...ali bre veliki mi je rizik...u pismu da posaljem lovu (koja mozda, tj. verovatno nece ni stici na odrediste) a ako i stigne onda ce da mi ploca stigne u delicima jer je nasa posta mnogo profesionalna (to rece i grohotom se nasmeja).... Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Sto ne vidis od Rakica,imao je on Hell on Austria live album,koliko se secam...Ne znam da li sad ima,posalji mu mejl... A Nunslaughter je bas za pivo i zezanje!Ma vrh atmosfera,bas 'nako jebozovni metal,ne moze da ti se ne svidi... Dobar potpis Raid the convent Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Sto ne vidis od Rakica,imao je on Hell on Austria live album,koliko se secam...Ne znam da li sad ima,posalji mu mejl... A Nunslaughter je bas za pivo i zezanje!Ma vrh atmosfera,bas 'nako jebozovni metal,ne moze da ti se ne svidi... Dobar potpis Raid the convent Rece mi cika Kozeljnik da je Rakic jedno vreme imao Nunslaughter singlicu u distro ponudi....kad sam to cuo hteo sam da se ubijem....ne znam kako mi je to promaklo Sad cu morati neki brutal death da uzmem da se smirim A stavio bih celu pesmu u potpis nego nije moglo mamu mu jebem...neki pametnjakovic je stavio ogranicenje za potpise Edited May 29, 2006 by Nikola SICKSICKSICK Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Pa to je to...Oces da te dotucem?Vidjao sam da je to nosao i po nekim svirkama... Ajde,evo ti,smiri se malo... Jesus is fucking doomed His death is coming soon This time he will not rise Well make sure he fucking dies Doomed Doomed Jesus is Doomed Destroy the Holy Ghost The one we hate the most Enjoy eternal life With out Jesus Christ Doomed Doomed Jesus is Doomed Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Pa to je to...Oces da te dotucem?Vidjao sam da je to nosao i po nekim svirkama... Ajde,evo ti,smiri se malo... Jesus is fucking doomed His death is coming soon This time he will not rise Well make sure he fucking dies Doomed Doomed Jesus is Doomed Destroy the Holy Ghost The one we hate the most Enjoy eternal life With out Jesus Christ Doomed Doomed Jesus is Doomed Na kojim bre svirkama??? Sta pricas bre??? Si ti normalan??? Oces da odapnem sad odma??? Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Zivota mi,video sam...Jebi me sad ako se setim na kojim svirkama,ali video sam...Jebiga kad ti gledas u tinejdzera i Goxyja,a ne u prave stvari. Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Zivota mi,video sam...Jebi me sad ako se setim na kojim svirkama,ali video sam...Jebiga kad ti gledas u tinejdzera i Goxyja,a ne u prave stvari. Pa ko da odoli tinejdzeru??? A Goxy je van konkurencije Ajde seti se i ubij me!!! Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Treba mi vremena,kad se setim postovacu...Moram da idem iz ovog centra,umrecu od gladi,jebote... Ajd u zdravlje Quote
Goxy Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 P Ima par vinila da se naruci...ali bre veliki mi je rizik...u pismu da posaljem lovu (koja mozda, tj. verovatno nece ni stici na odrediste) a ako i stigne onda ce da mi ploca stigne u delicima jer je nasa posta mnogo profesionalna (to rece i grohotom se nasmeja).... : Ja sam narucivao pre od Hells HeadBangers-a majcice i diskove i stiglo mi je.Lepo uoakuhes lovu u koverat,dobro zamaskiras,natrpas flajere i sta ti bog da. Ako resis da narucujes,mozemo nesto zajedno da iskombinujemo.Ziveli Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Mozemo utroje da odradimo to Sad im gledam katalog...Uzeo bih zadnji Deceased ili Pentacle najpre,mada ima brdo dobrih stvari...Jel dolar jaci od evra? Ne ozbiljno...dogovoricemo se,banditi. @Niki:zajebao sam se,nije Hell on Austria,nego Hell on Belgium.To je singlica,ova Austria je live album. Edited May 29, 2006 by grave Quote
Goxy Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) Jel dolar jaci od evra? Ne ozbiljno...dogovoricemo se,banditi. @Niki Jes kurac jaci dolar! Pa ja razmisljam vec par meseci da narucim nesto,imaju jebeno dobru show no mercy majcu,mada fallen angel of doom mi je prioritet.Verovatno bih i ja zabo jedam Deceased,Supernatural.. ili Fearless... Niki !!!!! Edited May 30, 2006 by Goxy Quote
Recommended Posts