FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Nece biti u Mordoru koliko mi se cini... izgleda je Rogosic i Darka ispalio... Quote
Grobodan Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Jebo im pas mater...sacuvaj 3 komada,za mene,Nikolu sicksicksicka i Goxyja.Inace,dobar je to zine,imam 4-5 brojeva,lik je radio intervjue sa Throneum,Metal Inquisitor,Kanibalima...ima i onaj Frubijev intervju sa Krisiun...valja. Nunslaughter rules supreme! Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Jebo im pas mater...sacuvaj 3 komada,za mene,Nikolu sicksicksicka i Goxyja.Inace,dobar je to zine,imam 4-5 brojeva,lik je radio intervjue sa Throneum,Metal Inquisitor,Kanibalima...ima i onaj Frubijev intervju sa Krisiun...valja. Nunslaughter rules supreme! Ja imam samo tri broja (6, 9 i 10).....covek se ubi da podrzi metal scenu...svaka mu cast Slobo menjaj potpis!!!!! Quote
WIZARD OF GORE Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Da vidim ko to pljuje moj omiljeni bend......ova dva lika Nikola SICKSICKSICK i grave su najebali!!! Dosta bre vise sa spamovanjem!!!! NUNSLAUGHTER RULES!!!! Quote
Grobodan Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Hehehe...pozdrav Nunslaughteru Steta sto Nikola nije tu,ali ne sumnjam da ces ga zameniti. Quote
WIZARD OF GORE Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Hehehe...pozdrav Nunslaughteru Steta sto Nikola nije tu,ali ne sumnjam da ces ga zameniti. hahaha pozdrav i tebi........ :morguewhorerules: Quote
Grobodan Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Ej Nunslaughteru,jesi slusao Hells Unholy Fire?Znam da pitanje nije na mestu,posto si ogroman fan,ali zanima me tvoje misljenje o albumu... I da,imas li ti nesto od Ghoul? Quote
WIZARD OF GORE Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Ej Nunslaughteru,jesi slusao Hells Unholy Fire?Znam da pitanje nije na mestu,posto si ogroman fan,ali zanima me tvoje misljenje o albumu... I da,imas li ti nesto od Ghoul? A sta mislis sta mislim o albumu Od Ghoul imam We came for the Dead i Maniaxe na mp3....i We came for the Dead uskoro na LP!!!!! Quote
Grobodan Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 (edited) xexe,sad videh kod Solija da ima sva 3 albuma,izasao novi album Splatterthrash,zato te pitam...Ti si mi pricao lepo o bendu,ali kad sam video da su na Razorback etiketi,sve mi je jasno. edit:bog te jebo,svi na GHOUL sajt,evo lyricsa jedne pesme...nisam ih jos cuo,a zaljubio sam se vec u njih Forbidden Crypts We smelled the greasepaint in the air, They stumbled into town last night, completely unaware, Clad in shirts of mesh and with mascara on their eyes We saw a keyboard player and we knew they had to die. They played a show at Ivan's Inn, From underneath the stage we heard the caterwauling din, They sang of forests, elves, and trolls, The urge to kill them on the spot we barely could control After the show they all got drunk, Apparently to celebrate a set that really stunk, To the graveyard they predictably paid call, These lords of chaos whined about their tour bus being small They spoke of Norway and "the scene" The sound of laughing Ghouls reverberated through the trees "We should take some pictures!" the one in chain mail said, "That's it." Cremator growled, "It's time these idiots were dead." They scattered like rats when they saw Ghoul attack, The drummer was the first to go, a hook in his back Machetes were sinking into painted flesh Carnage and gore soaking leather and mesh The keyboardist begged but Fermentor just laughed We hacked off his hands and then chopped him in half The vocalist was strangled with his very guts His female back-up expired from her cuts Splattering brain pans as a matter of course Violently murdering with no fucking remorse Their bassist, to a boobytrap, paid a toll His head having gained five or six extra holes The blood from his mouth made a hot, steamy treat We savoured the moment, then sawed off his feet Both of the guitarists made a run for the gate Digestor cut them off and sealed their fate One of them cried while the other was killed, His tears did no good as his skull was still drilled Slicing and dicing, our fanatic obsession Of slaughtering poseurs, we've made a profession In our forbidden... Forbidden crypts!!! Vrh,vrh vrhova,najbolji lyricsi koje sam procitao ne znam otkad Edited June 23, 2006 by grave Quote
WoI Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Sad sam nabavio gomilu stvarih od ovih legendi Pustam po ceo dan Quote
Grobodan Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 To komso pusti der Raid the Convent jednom za mene Quote
RNA Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Jedini razlog sto ne volim ovaj bend je sto ne mogu da im prtim izdanja. Nabavim jedno, a u medjuvremenu izaslo jos 20. Znaci, NunSlaughter je definitivno najproliferativniji bend na planeti Zemlji, jedino japanski Sabbat moze da im prismrdi u tom pogledu. Quote
Goxy Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 NunSlaughter je definitivno najproliferativniji bend na planeti Zemlji, jedino japanski Sabbat moze da im prismrdi u tom pogledu. Sabbati su se malo utisali od kada nije vise u bendu Temis,ali koliko vidim na zvanicnom sajtu,spremaju vise kracih izdanja,ali ne jos album.Zudim da cujem neke nove pesme. Quote
RNA Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Cekaj, a koliko albuma ima NunSlaughter? 2, 3 ili 4? Imaju 200 izdanja, od kojih su pola ja vinilno, ja CD, ja kasetno reizdanje proba i dema iz ranog perioda. Evo, skoro su Hell's Headbangers Records izdali box set sa 9 7" singlova u metalnoj kutiji u 100 primeraka. Stvarno fenomenalno izgleda, ali ce kostati boga oca kad se vec razgrabilo. Quote
Grobodan Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 2 albuma - Hells Unholy Fire i Goat,i mali milion retkih izdanja.Juri albume,ostalo i ne moras. Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 "Hell's Unholy Fire" i imam, a mislio sam da se i "Radio Damnation" vodi kao album, iako su na njemu uglavnom stvari sa prethodnih izdanja. Znam da ne moram ostala izdanja da jurim, ali cu videti da nabavim par split singlica, pogotovo sa Soulless i Nocturnal. Quote
Goxy Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 "Hell's Unholy Fire" i imam, a mislio sam da se i "Radio Damnation" vodi kao album, iako su na njemu uglavnom stvari sa prethodnih izdanja. Znam da ne moram ostala izdanja da jurim, ali cu videti da nabavim par split singlica, pogotovo sa Soulless i Nocturnal. "Radio Damnation" je ustvari live album izveden u radio studiju,bukvalno.Ako nista valja ga imati zbog ona dva debila(mislim na pevaca i bubnjara)koji lupetaju izmedju pesama. "This one ,goes out to the Nazarene.He died in friday,but he arose in sunday.Fuck him,hi was killed by the cross.."Slicno ovome. Quote
Grobodan Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Donecu ti ja te pizdarije RNA,imam taj Radio,rezao mi ovaj gospodin iznad,ima demose,splitove EPje...Ima bato kod mene sta osh Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ma, imam ja "RAdio damnation" na sjabanom disku, koji nenormalno preskace. poslao mi ga Don jos pre 3 godine. Zato sam i mislio da je regularan album, mislim regularno izdanje albumske duzine, da preformulisem. Quote
S.R.T. Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 pravi jebeni Death Metal. ekselente Through the Heavens above in the azure sky it is my mission to watch them die since days of old all I want is to gather their wings on this Angelhunt Quote
Grobodan Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Da se pohvalim,dobio sam novi Vampir sa Nunslaughter na naslovnoj(mada,bi bilo lepse pohvaliti se nekim originalom,ali jebiga...) I da,Nunslaughter je gej. Quote
Goxy Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 i ti si nasao cime da se hvalis,javi mi se kad nabavis canadian assault,tornado ili horrible eyes.. Quote
WIZARD OF GORE Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 grave je gej A gde si nabavio taj vampir? Quote
Goxy Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 mislim da se prodavao na onom festu,danilo je kupio Quote
WIZARD OF GORE Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 na ONOM festu??? mislis slavic nestonesto??? Quote
Recommended Posts