WIZARD OF GORE Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Zato sto Soli ne radi razmene( i da radi, ima sve verovatno sto imam i ja ), a ne znam koliko bi me ovo ispalo, ipak treba da ustekam kintu za koncerte. @ Nun, postoji i posta, znas Znam da postoji posta ali od kad me jedan tip zestoko zajebo za razmenu, nista ne saljem postom! A i svi diskovi su mi u beogradu a ja sam u ovoj pizdojebini na civilnom odsluzenju vojnog roka jebiga mozda na prolece nesto iskombinujemo ako mozes da cekas do tad ps u pravu je grob...ni ja ne bih znao sa kojim bendom da ih uporedim....ipak je to kultni bend....ne bih ja dzabe uzeo taj nick Quote
Џрк Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Ok, ne zurim toliko. Ajde, pa pokusaj da te ne upucaju, ako ne prezivis ko ce da mi sreze sve ovo Gde radis to, u ludari nekoj? ( pitam, posto cu verovatno i ja na civilno, sem ako do tada ne ukinu vojsku). Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 samo ne znam koliko ce ti se NunS svideti...da ih uporedim recimo sa prvim Death albumom Eh, ja bih radije uporedio sa Death demoima. Sirovija mi je njina muzika od "Scream Bloody Dole". Quote
Grobodan Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 U pravu si,taj neki Death period vise ,demosi+prvi album,mozda prvi Autopsy jos... Quote
WIZARD OF GORE Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ok, ne zurim toliko. Ajde, pa pokusaj da te ne upucaju, ako ne prezivis ko ce da mi sreze sve ovo Gde radis to, u ludari nekoj? ( pitam, posto cu verovatno i ja na civilno, sem ako do tada ne ukinu vojsku). U crvenom krstu brate u svom rodnom gradu....jebiga kad sam slepac pa nisam prebacio mesto boravka u bg Ako dolazis na koncert vejdera mogu ti doneti jedan cd sa nekim albumima nanslotera.......ajd javi na pp da ne gusimo temu Quote
Grobodan Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 (edited) radi se na novom albumu,koji ce se zvati Hexx devil metal Izvestaj sa svirke + fotke - OBAVEZNO eh,kad bi se nesto ovako kod nas desilo... Edited March 11, 2007 by grave Quote
RNA Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Да није то неки омаж оном калифорнијском бенду који млого волем??? Било би лепо! Оне слике ме подсећају на неку свирку у "Дангуби" или неком сличном простору. Quote
Grobodan Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 hehe,ne verujem,ali ko zna... jesti procitao izvestaj?joel grind se pojavio i odradio toxic holocaust set,koji kvlt eh,nunslaughter uzivo... Quote
Goxy Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 radi se na novom albumu,koji ce se zvati Hexx Izvestaj sa svirke + fotke - OBAVEZNO eh,kad bi se nesto ovako kod nas desilo... klasicno skrnavljenje prasica u vreme svinjokolja znaci 29.novembra da ih dovedemo Quote
RNA Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Било некад, сад за Божић. Код нас би за време свињокоља могли и да се купају у крви. На Западу не могу, јер се клање обавља искључиво у кланицама. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Jeli ko od vas moze da mi spali sve sto ima.Kontam da za skidanje treba vremena i zivaca.Jel ide nekod od vas grindera skoro u grad ili da se dogovorimo? Quote
Grobodan Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 izgleda da je nas omiljeni grinder nunslaughter koji bi ti narezao sve to umro ili promenio pol,treceg nema...ne javlja se danima Quote
Џрк Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) Konacno mi je stigao ovaj kult preko Warriora, a na putovanje od Nunslotera (nick) je krenuo, ima cini mi se 3 meseca :) Ce se preslusa pa cu da obrazlazem. Edited April 11, 2007 by Heavy jerk Quote
WIZARD OF GORE Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 izgleda da je nas omiljeni grinder nunslaughter koji bi ti narezao sve to umro ili promenio pol,treceg nema...ne javlja se danima ziv sam bre 'bem te u prkno Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 ziv sam bre 'bem te u prkno Rezi mi nansloter.Zelim ga Quote
Grobodan Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 tesko ces dobti od njega,otisao je na selo da se bavi uzgojem ovaca Quote
WIZARD OF GORE Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Rezi mi nansloter.Zelim ga ne brini se srezacu ti dolazis na Vital Remains??? mogu tad da ti donesem disk..... tesko ces dobti od njega,otisao je na selo da se bavi uzgojem ovaca imam jednu ovcu....ne da lici na tebe pa to je neverovatno....satirem je od kurca redovno ujutru, u podne i uvece a kad dodjem u Bg Grobe znas sta ce ti se desiti Quote
Grobodan Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 priznao si da jebes ovce,to je kraj.pa makar licila na mene,nema veze. ovcojeb Quote
Goxy Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) .pa makar licila na mene,nema veze. kuku crni grobe,pa ako lici na tebe pa to znaci samo jedno.. . nunslaughteru,ne daj mu vise da ti cuva ovce Edited April 17, 2007 by Goxy Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 ne brini se srezacu ti dolazis na Vital Remains??? mogu tad da ti donesem disk..... imam jednu ovcu....ne da lici na tebe pa to je neverovatno....satirem je od kurca redovno ujutru, u podne i uvece a kad dodjem u Bg Grobe znas sta ce ti se desiti Ne dolazim,doci cu ispred ponesi.Sta cd dvd Quote
Grobodan Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 kuku crni grobe,pa ako lici na tebe pa to znaci samo jedno.. . nunslaughteru,ne daj mu vise da ti cuva ovce nije nego sam ja uneo svoje seme u njega aleksicu mnogo se zajebavas Quote
Recommended Posts