Angelystor Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Solo projekat Ripper Owensa, sasvim nepotreban IMHO Skoro su bili predgrupa Anthraxu na evroturneji.. Sasvim prosechna mjuza..heavy do zla boga, distorzija bije..a provalio sam da me Ripper malo smara (barem ovde) jer lik bre svuda peva isto..u svim bendovima tj. Od boljih pesama na (za sada jedinom) albumu tu su Scream Machine i Words Of Wisdom.. Koj je slushao nek ostavi mishljenje Quote
DragonHeart Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Nisam slusao album, ali recenzije na netu nisu nimalo obecavajuce, a vidim da ni ti nisi zadovoljan. Neka se Owens ostavi projekata, i sacuva glas za Iced Earth, posto je Schaffer poceo sa radom na novom albumu Quote
Saša Grbić Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Nisam to nista slusao, ali bih se definitivno slozio sa ovom prethodnom konstataciom da Ripper cuva glas za Iced Earth. Quote
Angelystor Posted April 22, 2006 Author Report Posted April 22, 2006 hah..nema shta Ripper da 'chuva' glas za IE..nije on uopshte star kolko ja znam..vec jednostavno da ne trpa metal scenu bespotrebnim projektima a i mogao bi malo vishe da poradi na varijacijama svog glasa.. Quote
dr.lecter Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Gledo uzivo, nista ovo...najbolje je bila Burn In Hell od Priest-a... zaboravi Quote
RNA Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 А, пева и те старе ствари. Маму му, било би лепо да изводи 'Cathedral Spires' или 'Bullet Train'. То су две најбоље песме из тог периода. Quote
Huszar Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Imaju KONCERT u Budimpeshti 31.10.2006.! Znachi za 10-ak dana. Za NOVOSADJANE: Jedan tip bi organizovao odlazak na koncert iz NS-a ako bi bilo MINIMUM 10 LJUDI. Prevoz sa kartom bi koshtao oko 50 eura. Sama karta je 18 eura. Krenulo bi se ujutru oko 9-10 h, pa bi se malo razgledala Peshta. Da li ce neko ici iz NS-a? Quote
Huszar Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Da li bi mi neko narezao album Beyond Fear-a? Moze razmena, ili za lovu. Quote
Guest Syrant Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Solo projekat Ripper Owensa, sasvim nepotreban IMHO Skoro su bili predgrupa Anthraxu na evroturneji.. Sasvim prosechna mjuza..heavy do zla boga, distorzija bije..a provalio sam da me Ripper malo smara (barem ovde) jer lik bre svuda peva isto..u svim bendovima tj. Od boljih pesama na (za sada jedinom) albumu tu su Scream Machine i Words Of Wisdom.. Koj je slushao nek ostavi mishljenje Album je sasvim solidan, heavy je, a i Owensov glas je okej, šta ima koji moj da pravi varijacije. Peva kako peva. I Diamond u Faith-u a i u svom bendu peva isto, Hansi Kursch takođe ne menja svoj glas ni na jednom od svojih bendova (Demons & Wizards, Blind Guardian). Pevaj ti ko on uostalom. ''Beyond Fear'' je u odnosu na mlohavi ''Glorius Burden'' od ''Earth-a'' pravo osveženje. Čak šta više, Timov glas je ovde mnogo jači i rasplinutiji. Čak bolje da nastavi sa ovim materijalom dalje, a mikrofon u Iced Earth-u nek prepusti nekom drugom, ali ne zato što ne zna da peva, već jednostavno, ne uklapa se on u power i uopšte na 'ziku Iced Earth-a. Što se BF albuma tiče, najbolje pesme su ''Telling Lies'', ''Scream Machine'' i ''Words Of Wisdom''. Verujem da bi sami Priest-i naparavili ovakav album da je Ripper ostao. Ima taj Priest vajb... Quote
Vlaja Buraz Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Uh Skinuo i ja album, onako, usput. HEAVIER THAN THOU. Nije loše, ko voli takve stvari. Quote
Angelystor Posted October 26, 2006 Author Report Posted October 26, 2006 Album je sasvim solidan, heavy je, a i Owensov glas je okej, šta ima koji moj da pravi varijacije. Peva kako peva. I Diamond u Faith-u a i u svom bendu peva isto, Hansi Kursch takođe ne menja svoj glas ni na jednom od svojih bendova (Demons & Wizards, Blind Guardian). Pevaj ti ko on uostalom. ''Beyond Fear'' je u odnosu na mlohavi ''Glorius Burden'' od ''Earth-a'' pravo osveženje. Čak šta više, Timov glas je ovde mnogo jači i rasplinutiji. Čak bolje da nastavi sa ovim materijalom dalje, a mikrofon u Iced Earth-u nek prepusti nekom drugom, ali ne zato što ne zna da peva, već jednostavno, ne uklapa se on u power i uopšte na 'ziku Iced Earth-a. Što se BF albuma tiče, najbolje pesme su ''Telling Lies'', ''Scream Machine'' i ''Words Of Wisdom''. Verujem da bi sami Priest-i naparavili ovakav album da je Ripper ostao. Ima taj Priest vajb... Nikada ne bih poredio Rippera ni sa Diamondom ni sa Kuschom. Pre svega mislim da Ripper dosadashnjim radom i songwritingom ne moze ni da prismrdi ni jednom ni drugom, a i hansi i King su daleko inventivniji sa vokalom od Rippera..u stvari..i ne kapiram zasto si ih sa njima poredio? Dve legende bre. A Glorious Burden smatram, josh uvek, dobrim albumom, koji doduse ima svoje mane, ali ipak dobrim, a BF mi je nesto slabiji od njega, al daleko od nekog osvezenja. Quote
Guest Syrant Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Nisam ja govorio o kvalitetu Rippera prema glasovima Petersena i Kurscha, već o tome kako oni koriste svoje vokale, bez obzira uz kakvu muzičku podlogu oni pevali. Quote
RNA Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Nije loše, ko voli takve stvari. Ti ne, je l' tako? Quote
RNA Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 ''Beyond Fear'' je u odnosu na mlohavi ''Glorius Burden'' od ''Earth-a'' pravo osveženje. Čak šta više, Timov glas je ovde mnogo jači i rasplinutiji. Čak bolje da nastavi sa ovim materijalom dalje, a mikrofon u Iced Earth-u nek prepusti nekom drugom, ali ne zato što ne zna da peva, već jednostavno, ne uklapa se on u power i uopšte na 'ziku Iced Earth-a. Tim je taj album, zapravo, lepo otpevao. Problem je muzika koja je sva nikakva. Ovaj novi Demons & Wizards je mnogo bolji od "The Glorious Burden" (jebote, kako samo pompezan naslov ima album). Jedino sto mi se kod tog albuma zaista svidja je omot koji je Leo Hao uradio, iako ne i njegova tematika. Quote
Vlaja Buraz Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Ti ne, je l' tako? Uglavnom ne. Quote
Guest Syrant Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Tim je taj album, zapravo, lepo otpevao. Problem je muzika koja je sva nikakva. Ovaj novi Demons & Wizards je mnogo bolji od "The Glorious Burden" (jebote, kako samo pompezan naslov ima album). Jedino sto mi se kod tog albuma zaista svidja je omot koji je Leo Hao uradio, iako ne i njegova tematika. Na muziku sam i ja milsio, što se tiče ''Burdena''...a koncept je totalno latino sapunski. Creva su mi se razvezala kad sam video spot za ''...Eagle...'' Po meni, jedina pesma koja se izdvaja sa Burdena je Don't Tread On Me, ali mislim da je uopšte ne izvode uživo, bar koliko sam čeprkao po bootlezima. Ma, fin je Beyond Fear... Quote
Download_manager Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Beyon Fear uopšte nije hevay vec žešća powerčina. Album je pomalo neoriginalan. Svidja mi se jedino prva pesma 'Scream Machine' Quote
Saša Grbić Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Evo prilike Ripperu da sad poradi na ovom svom projektu kad je izletio iz Iced Eartha. Quote
ZmYchE Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Pa i rekao je da će se posvetiti više svojim projektima. No, videćemo... Quote
Huszar Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 BF uopshte nije losh, svidja mi se shto je heavy. Za mene najbolje pesme su Scream Machine, And... You Will DIe i The Faith. Ni malo mi se ne svidja Dreams Come True. A shto se Rippera tiche... Chovek peva kako peva, i ne treba da menja svoj stil. Kome ne odgovara, ne treba da slusha. U IE se i onako nije uklapao. Bolje je ovako za sve. Quote
Download_manager Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 evo malo nečega iz ripperovih početaka: Brainicide - Brutal Mentality (Demo) 1990 http://rapidshare.com/files/69991531/Brain...emo___1990_.rar p.s. treba samo zameniti nazive kod treće i četvrte pesme. treću rinejmovati na 'alone' a četvrtu na 'beyond therapy' Quote
Bata Trokrilni Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Ne znam da li je do Ripper-a, kao pevač je fenomenalan, ali mi nije jasno zašto bend u koji on dođe usere muziku koju je do tada pravio. Tako je bilo i sa Judas Priest i sa Iced Earth. Ali, ja sam spreman da mu dam treću šansu i uskoro nabavljam Beyond Fear, pa ću videti. Najjači utisak do sada, Ripper je na mene ostavio u obradi Mr. Crowley, koju je uradio sa Malmsteen-om. Quote
Bata Trokrilni Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Preslušao sam album i više mi se sviđa od albuma koje je Ripper snimio sa Priest-om i Iced Earth. Pun pogodak je što je osnovao ovaj bend, nadam se da će na narednom albumu zvučati još bolje. Quote
Saša Grbić Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Nadati se. Sad ne mora da radi na više strana i može u potpunosti da se posveti ovom bendu. Quote
Night Prowler Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Jel ima neko link? Ne mogu nigde da nadjem ovo... Quote
Recommended Posts