SelfHandOfGod Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Tonem polako ali sigurno, Osecam to duboko u sebi, Vise nema srecnih i nasmejanih lica, Niko vise ne ide na vasar, Ljudi su ovde cudni,tudji Niko se ne veseli... Video sam danas na televiziji, Ponovo se ubijaju, Strasne scene koje ni covek ne moze da zamisli, Ja nisam ni tamo ni ovde, Nepripadam nigde, Ja sam mrvica hleba koja stoji na stolu vec nedeljama, Svugde pogledi mrki, Niko se cak vise i ne stidi, Ulice su sive vazduh lepljiv, Zamagljene su mi oci vise i ne vidim kako treba, A sta tu i ima da se vidi....
Helle Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 (edited) Mljac za awatar! .... gime gime gimeeee! Lagano Padam, psiHooooooooo.... ps: Super ti ova pijesmica, bas je kjut! Edited April 25, 2006 by Hellenoranotos
Azizam Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 (edited) Čudan uvod, međutim sviđa mi se, sveukupno pesma prenosi poruku i prenosi određenu emociju. Imaš potencijala. Edited April 26, 2006 by Parvati_Veshtica
SelfHandOfGod Posted April 27, 2006 Author Report Posted April 27, 2006 Čudan uvod, međutim sviđa mi se, sveukupno pesma prenosi poruku i prenosi određenu emociju. Imaš potencijala.
Queen_of_the_ryche Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 (edited) Poradi malkice na gramatici...moze bolje to...znam Sorry za gramatiku...malo mi to bode oci...ipak sam ja filolog, imam neodoljivu zelju da ispravljam ljude...he, he... Edited April 27, 2006 by Queen_of_the_ryche
SelfHandOfGod Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 Poradi malkice na gramatici...moze bolje to...znam Sorry za gramatiku...malo mi to bode oci...ipak sam ja filolog, imam neodoljivu zelju da ispravljam ljude...he, he...
Peti.Maj Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Malo me podsjeca na Ekv pjesmu Tonemo i Par godina za nas ali mozda je tek koincidencija. Ne vidim ni jednu gramaticku gresku tako da ne znam cemu zamjerke povodom toga.
SelfHandOfGod Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 (edited) pa i pisana je u fazonu block out-a Edited April 28, 2006 by SelfHandOfGod
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Malo me podsjeca na Ekv pjesmu Tonemo i Par godina za nas ali mozda je tek koincidencija. Ne vidim ni jednu gramaticku gresku tako da ne znam cemu zamjerke povodom toga. Nepripadam nigde==== npr! NE PRIPADAM! Zhao mi je, nema veze sa prepotentnoshcu, ali.... morash paziti na gramatiku, ako zhelish da se bavish pisanjem Inache- pesma mi se i ne dopada preterano. Nije losha ideja. ALi da je potpuno drugachije razradjna. Toliko.
Peti.Maj Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 To mi je promaklo, ali sad kad pogledam vise mi djeluje kao lapsus, jer u nekom od sledecih stihova kaze: "ne stidi" a zatim i "ne vidim".
...m... Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 e, glupa sam...a, i davno izasla iz skole...ali kada vec cepidlacimo zar 'nepripadamo' nije pravopisna, a ne gramaticka greska.... Elem....pesma...ne znam...ne razumem se ja mnogo u te stvari...mada mislim da bi i mogla da se uklopi u kontekst nekog benda...mada ovako zasebno deluje mi.....recimo, prazno....
...m... Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 (edited) pa...ne bas nas... no...verujem da je ovo bio lapsus...( a meni je samo bilo zabavno sto se ovde svi utrkuju da istaknu kako su 'upoznati' sa tom famoznom gramatikom.....) Edited April 28, 2006 by ...m...
Dark Sonja Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 ooo hvala ti Boze...neko bar pravi razliku izmedju pravopisa i gramatike... ovde sve strucnjak do strucnjaka...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Pravopis je isto included ....
Dark Sonja Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 zna se sta se podrazumeva pod terminom - pravopisna greska, a sta pod - gramaticka greska...
gavrosaurus Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Још једна депресивна песма ... Недовршена ... Очајна ... Коментари такође ...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 @Sonja- naravno da su to dv razlichita termina, ali.... svejedno. Treba da pazi na obe stvari.
шмизла Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 ne svidja mi se pogotovo ta fraza na ocetku a ideja jeste dobra i podseca na ekv - "Ja nisam ni tamo ni ovde" npr. (pored samog naziva) a sto se gramatike tice jeste to bitno, ali to se lako da nauciti...
SelfHandOfGod Posted April 29, 2006 Author Report Posted April 29, 2006 @Sonja- naravno da su to dv razlichita termina, ali.... svejedno. Treba da pazi na obe stvari.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 @Tea - ne znam koliko je lako... gledaj koliko mi uchimo..pa opet ne nauchimo. No..da se nauchiti @Prepotentni autor- OK. Dobio si jednu vrlo konstruktivnu kritiku, koja ce ti sluzhiti u opshtoj klutluri, ne treba zato da bacash pegle i udarash glavom o zid- nego se baci na posao...
SelfHandOfGod Posted April 29, 2006 Author Report Posted April 29, 2006 (edited) klutluri eeeeeee moja kulturo dete vrati se u krevet... Edited April 29, 2006 by SelfHandOfGod
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Moje brzo kucanje nema vezze sa gramatikom. Zato. Ja sam ti dala najiskreniji savet, ti radi shta hocesh. U sushtini zabole me. Necu da dobijem warn, modovi su posatli opasni. bye.
SelfHandOfGod Posted May 1, 2006 Author Report Posted May 1, 2006 da Natalia posebno, od kad je mod nece ni da odgovori
Recommended Posts