esquona Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Svidja mi se. Neobicna je,jednostavna,bliska obicnom coveku,i kao takva opisuje stanje duha svakog od nas u nekom trenutku. Mislim da gramatika i pravopis jesu bitni....na pismenom iz srpskog,i generalno kao deo komplexne kulture pojedinca,ali cini mi se da bi ovde trebalo komentarisati ideju,stil,formu....utisak koji ostavlja sustina pesme. Nova sam,pa da ne filozofiram-CITLJIVO,LEPO I OCITO ISKRENO....ql
Queen_of_the_ryche Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 GRAMATIKA PODRAZUMEVA PRAVOPIS...i to je prosto-naprosto tako... Tacno je da je ono pravopisna, a ne gram. greska! Na gramatiku sam referirala sto se tice ukupnog rada autora...Elem, nije ni bitno...jeste gramatika vazna, ali ne i najvaznija!!! POZZZZZZZZZ TOMMMOOOOOOO
SelfHandOfGod Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 GRAMATIKA PODRAZUMEVA PRAVOPIS...i to je prosto-naprosto tako... Tacno je da je ono pravopisna, a ne gram. greska! Na gramatiku sam referirala sto se tice ukupnog rada autora...Elem, nije ni bitno...jeste gramatika vazna, ali ne i najvaznija!!! POZZZZZZZZZ TOMMMOOOOOOO i to je tvoj komentar
SelfHandOfGod Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 Svidja mi se. Neobicna je,jednostavna,bliska obicnom coveku,i kao takva opisuje stanje duha svakog od nas u nekom trenutku. Mislim da gramatika i pravopis jesu bitni....na pismenom iz srpskog,i generalno kao deo komplexne kulture pojedinca,ali cini mi se da bi ovde trebalo komentarisati ideju,stil,formu....utisak koji ostavlja sustina pesme. Nova sam,pa da ne filozofiram-CITLJIVO,LEPO I OCITO ISKRENO....ql \\
Zen Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Za gramatiku i protiv iste imate temu. http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=26163
miss Penny Lane Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 pa i pisana je u fazonu block out-a ekv meets block out dobro ... moze se okarakterisati kao produzena verzija grafita : PROPADAM , DAKLE POSTOJIM ...
SelfHandOfGod Posted May 16, 2006 Author Report Posted May 16, 2006 natasa sta ti mislis o ovoj pesmi...
Virgo_Intacta Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ti se zajebavash, i meni se to svidja.... Mnogo mi se svidja.
Fiery Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Pocetak nije los, ali onda "... koje ni covek ne moze da zamisli..." kvari tok. Uz to, svako malo ulece po stih koji kao da je ukraden. Kraj (poslednji stih) je zbrzan, zbrljan. I standardno pravopis za kraj kvari to dobrog utiska koliko uopste ima. Edited May 21, 2006 by Fiery
Guest neskutsi Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Slusaj METAL cowece ,NE KOD KUCE!!!!!!!!!!!!!Za tebe je fck LIWE jedini izlaz,weruj mi ..............bice ok ,samo nemoj potonuti............sto ste bre swi ljudi tako depresiwni...............NECE BITI TRECEG SWETSKOG RATA,bar takokaze ATOMSKO SKL>daj malo nesto.....ok sranje je al ne moras da tones....PIWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,SEXXXXXXX,SWIRKEEEE!!!!!!!! Liwe the revolution,don't just write about it.UZIWAJ
Recommended Posts