Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svidja mi se. Neobicna je,jednostavna,bliska obicnom coveku,i kao takva opisuje stanje duha svakog od nas u nekom trenutku.

Mislim da gramatika i pravopis jesu bitni....na pismenom iz srpskog,i generalno kao deo komplexne kulture pojedinca,ali cini mi se da bi ovde trebalo komentarisati ideju,stil,formu....utisak koji ostavlja sustina pesme.

Nova sam,pa da ne filozofiram-CITLJIVO,LEPO I OCITO ISKRENO....ql

Posted

GRAMATIKA PODRAZUMEVA PRAVOPIS...i to je prosto-naprosto tako...

Tacno je da je ono pravopisna, a ne gram. greska! Na gramatiku sam referirala sto se tice ukupnog rada autora...Elem, nije ni bitno...jeste gramatika vazna, ali ne i najvaznija!!! POZZZZZZZZZ TOMMMOOOOOOO

Posted
GRAMATIKA PODRAZUMEVA PRAVOPIS...i to je prosto-naprosto tako...

Tacno je da je ono pravopisna, a ne gram. greska! Na gramatiku sam referirala sto se tice ukupnog rada autora...Elem, nije ni bitno...jeste gramatika vazna, ali ne i najvaznija!!! POZZZZZZZZZ TOMMMOOOOOOO

i to je tvoj komentar icon_mad.gif

no.gif

Posted
Svidja mi se. Neobicna je,jednostavna,bliska obicnom coveku,i kao takva opisuje stanje duha svakog od nas u nekom trenutku.

Mislim da gramatika i pravopis jesu bitni....na pismenom iz srpskog,i generalno kao deo komplexne kulture pojedinca,ali cini mi se da bi ovde trebalo komentarisati ideju,stil,formu....utisak koji ostavlja sustina pesme.

Nova sam,pa da ne filozofiram-CITLJIVO,LEPO I OCITO ISKRENO....ql

icon_cool.gif \\

pivopije.gif

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pocetak nije los, ali onda "... koje ni covek ne moze da zamisli..." kvari tok. Uz to, svako malo ulece po stih koji kao da je ukraden. Kraj (poslednji stih) je zbrzan, zbrljan.

I standardno pravopis za kraj kvari to dobrog utiska koliko uopste ima.

Edited by Fiery
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Guest neskutsi
Posted

Slusaj METAL cowece ,NE KOD KUCE!!!!!!!!!!!!!Za tebe je fck LIWE jedini izlaz,weruj mi ..............bice ok ,samo nemoj potonuti............sto ste bre swi ljudi tako depresiwni...............NECE BITI TRECEG SWETSKOG RATA,bar takokaze ATOMSKO SKL>daj malo nesto.....ok sranje je al ne moras da tones....PIWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,SEXXXXXXX,SWIRKEEEE!!!!!!!!

Liwe the revolution,don't just write about it.UZIWAJ

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...