VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Dolly Neshto chudno se dogadja Ali. Otkad tebe nema. Jedan drugi dechak mi radi ono shto I ti Jedan drugi dechak mi govori slichne stvari kao I ti Sve je isto Samo nisi ti On ne zna. On ne zna da pishe ona pisma Ona mala pisma sa malim slovima I malim rechima Koja ja drzhim u svom malom dnevniku I sada malom srcu Neshto chudno se dogadja Ali… Otkad tebe nema Jedan drugi dechak radi sve one nevaljale stvari Sa tobom mi je bilo lepo Ali vishe nije Ti se sada druzhish sa nekim velikim tetama Koje imaju oko 30 godina stazha zhivota I za pola toliko nevaljalih stvari Neshto se chudno dogadja. Ali... Otkad tebe nema Nekako me nesto stezhe I svaki put kad pogledam papir od chokolade Koja je bila ruzna, ali sam je pojela jer si mi je ti dao Meni se ochi napune nekom technoshcu I onda plachem. Neshto se chudno dogadja Ali... Otkad tebe nema Vishe ne pricham sa nameshtajem Vishe ne grlim mamu Vishe se ne igram sa Dolly Dolly mi je rekla da je I njoj Ronny tako uradio Slomio plastichno srce I ostavio Zato je Dolly sada lutka. I sada samo cuti. **** Ponocni ples Gracioznim pokretima njishem se po ledu I ti pokraj mene hodash Drzhish lulu kao kakav ruski poet A ja… drzim haljinu da ne padnem. Hodamo po ledu. I cutimo. Oh, nikad necu saznati postoji li Atlantida Oh, nikad necu saznati kol'ko me volish ti…. ***** Devojchice(mozda odbegla) Devojchice odbegla Ostani u bekstvu Ostani u tudjini Tamo te niko ne zna. Ovde? Ovde ce te sve smrviti. Meshtani sa predrasudama. Karike zhivota nema chak. Idi negde I makar simuliraj zhivot Devojchice odbegla Sa prolecem u kosi I mirisom natrijuma u nosu Ostani u bekstvu Tu je bolje nego ovde! Svuda je bolje nego ovde! Sreshcesh mladice neke, pogurene od vuche sena Ali mladici ti nosice isto prolece u uvojcima A, ne kao ovo ovde Ovde mladici nose zimu u kosi Nose zimu u nozdrvama I shishte kroz nosne dlake Ali zima ostaje I spushta se na srce od kamena. Devojchice odbegla, ostani u bekstvu!
Queen_of_the_ryche Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 SLATKO je.....toliko slatko!!! Vide se godine u pesmama, tj. tvoje godine...vidis se ti u njima!!! LEPO
Queen_of_the_ryche Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 By the way....i meni je jedan izmakao zbog jedne od 30 god!!!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 25, 2006 Author Report Posted April 25, 2006 (edited) hvala eh, tih 30 godina Edited April 25, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Helle Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Veronikice dodji da te izljubimmm pile jedno, predivno pisHes, zaista!
Ivan_Creed Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Kako ste gay vi sretjice... pa to nema nigde...
Zen Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Procitajte temu http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=26105 Ivane... Sve si rekao.
gavrosaurus Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Pesme su odlicne ... Ali moram da napravim zamerku ... Stih: "I sada malom srcu" Sta ce ti ovo? Nije mu mesto ovde ... Meni je toliko rasparalo usi u inace, vrlo melodicnim pesmama. Mogla si bilo sta drugo sem SADA ... Ovo sAdA se nije uklopilo u ton. Mozda je bilo bolje O-A ili nesto drugo na mesto A-A Cak i recimo: "U svome malom srcu Tako malom srcu Sada" Ako pokusavas da time postignes ritam i melodiju, slobodno radi takve stvari ... Neces imati puno reci a imaces melodiju ... Bez zezanja, ako to vec radis, pokusaj da slazes samoglasnike ... Prosto - pevaj svoju pesmu dok je pises ... Inace, vrlo dobra razrada, evidentan je taj tvoj dah u njoj ... Vidi se da puno citas, poezija je moderna, zenstvena ... Da, zaista sve pohvale! Samo nastavi!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 hvala! Nisam pokushavala da pravim asonancu. ALi verovatno se to "sada" prosto udenulo nekako zvukovno, i po inerciji. Ali vishe ipak znachenjski- sada...jer nije bilo uvek tako malo, Sada kada je ta osoba otishla jeste malo. Ali u svkaom sluchaju konstruktivna kritika je uvek dobrodoshla. Thnx!!
gavrosaurus Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Da, znam da je tu - zbog toga ... Znas: ti se recju bavis vrlo ozbiljno, zato je i ceni i odmeravaj svaku ... Naravno, ne zuri ... To je, generalno, greska mladih pisaca - zurba ... Nece ideja pobeci, nece ni reci ...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 27, 2006 Author Report Posted April 27, 2006 To nije u vezi sa pesmom. Zato- stay back. Hvala.
Queen_of_the_ryche Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Jel to sedi doktori u Krunskoj? Tako me podseca...na krunsku! He, he Fino pises...koliko dugo to vec traje...moram pitati?!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 27, 2006 Author Report Posted April 27, 2006 Um. ne, to je neshto interno. Jedan glumac u jendoj predstavi :drool: LM: Hvala.Pishem prilichno...tj ne bash toliko godinama, iako i tu ima istine, koliko kolichinski.... Hvala one again
Alita Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Dolly mi je rekla da je I njoj Ronny tako uradio Slomio plastichno srce I ostavio Zato je Dolly sada lutka. I sada samo cuti. Ovo me je zabolelo. Ostale mi se ne dopadaju, al ova ima nesto prelepo u sebi. Ovaj kraj me je odista nekako povredio...
Livia Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Meni se treca dopada,dolly mi je zanimljiva kako je pisana.
SelfHandOfGod Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 By the way....i meni je jedan izmakao zbog jedne od 30 god!!!
Inuria Malkava Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Sore wa kawaii desu, totemo kawaii desu! Omocha no ai... Treba vam nihongo no jisho ...mwahaha...
Recommended Posts