Divlji Tigar Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Hard'n'Heavy bend imaju 3 album ja sam imao prilike da cujem samo 2 iz 1995 Eksplozija. Quote
VEPAR Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Stvarno ne kapiram zasto otvaras teme o svim ovim bendovima kada znas da na ovom forumu niko za njih nije cuo. Quote
Elldamar Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Chuo je neko...mada kapiram da nisu iz mog grada nikada ne bih ni chuo...shta znam...smarachi totalni...Osmi putnik u srpskom ( mnogo loshijem ) izdanju...A najgore od svega ja ona obrada I want out-a i prevodjenje texta na srpski "Kreni sad" ili tako neshto... Quote
Divlji Tigar Posted April 25, 2006 Author Report Posted April 25, 2006 Gitarista ovog benda RALE sada je folk kompozitor ,komponuje za Indiru. Quote
dudi Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ja imam ploču od njih čupave glave iz 1982 e Mada nisam slušao to sto godina .Pesme poput U krizi sam ili Ustani generacijo su dobro urađeni, možda sada zvuči smešno ali to je bilo rane 80te. Pa nek Rale i komponuje folk pesme nekima možda to i nije toliki blam da i peva sa njom U svemu valja poslušati Metro ko voli stari YU RnR Quote
Elldamar Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Gitarista ovog benda RALE sada je folk kompozitor ,komponuje za Indiru. Rale komponuje za 90% Grand show izvodjacha i slichnih,zivi sa Indirom,a radi i kao njen menadzer... Quote
Saša Grbić Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Tuzno je to kad neko tako zastrani. Quote
rock_rock Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ma nema veze, zaista ne znam ko je Rale ali nek je ziv izdrav ... Quote
Apeiron Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Hah, da, Metro... nekoliko dobrih pesama... Ta I Want Out kradja, kao i naslovna Eksplozija (G. Moore ako se secam dobro, Hiroshima ili tako nekako)... i jos jedna-dve, ali ko bi se sad setio naziva... Quote
Divlji Tigar Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 Cupave glave je solidan album,svidjami se ona klasika u pesmi Probudi se generacijo. Da li neko zna koliko tacno albuma imaju,ja sam napisao da imaju tri ali mozda imaju jos koji. dudi napisi ko su bili clanovi koji su snimili cupave glave. Eksploziju su snimili: Goran Ratkovic................Gitara, prateci vokal Branko Savic...................Vokal Nenad Jovanovic..............Bass Branislav Kastevarac........Bubnjevi Predrag Sazdanovic.........Klavijature Pit Kordus......................Gitara Djordje Ilic.....................Gitara Ilic je zamenio Kordusa koji je zbog sankcija napistio bend. Quote
rock_rock Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Svaka cast na stastiscici, to jako cenim... Quote
Divlji Tigar Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 Postava koja je snimila album"Cupave glave" Branko Savić (Vocals) Ivan Maksimović (Guitars) Saša Krstić (Keyboards) Petar Maksimović (Bass) Zdravko Lalić (Drums) Sasvim slucajno samo ovo video na sajtu hmassasult.com Quote
RNA Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Чуо и "Чупаве главе" и "Експлозију" и ништа посено. "Експлозија" је имала потенцијал да буде стварно добар албум, али га нису изнели до краја. Бенд је скончао као и Инвазија, иако ми је Инвазија имала боље песме. Quote
Divlji Tigar Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 (edited) Ja sam cuo da gitarista koji je svirao na albumu "Cupave glave'" sada svira sa No smoking orchestra" a skoro sam siguran da je odsvirao gitare na mnogim albumima raznih folk pevaca i pevaljki. Edited October 14, 2006 by Wild_Tigar Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ne znam zasto to stalno potenciras, utoliko gore po njega. Quote
Divlji Tigar Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 (edited) U ranijem postu sam mislio na Raleta a sada sam mislio na Ivana Maksimovica. Edited October 14, 2006 by Wild_Tigar Quote
Litar Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Omot prvog albuma iz 1983-ce. Nakon kratke aktivnosti, promenili su ime u Ljuta Papricica, i poceli da sviraju narodnjake. Quote
Divlji Tigar Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 Taj bend je izgleda ne raskidivo povezan sa narodnom muzikom. Quote
RNA Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Неко је чини ми се окачио на теми о овим садашњим Љутим Папричицама насловну страну неке певаљке са оркестром Љуте Папричице. Да то нису они? Quote
Demonizer Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Чуо и "Чупаве главе" и "Експлозију" и ништа посено. "Експлозија" је имала потенцијал да буде стварно добар албум, али га нису изнели до краја. Бенд је скончао као и Инвазија, иако ми је Инвазија имала боље песме. i invazija ima jedan album ako je to ta invazija, i jeste dobar bend:) a kakve bre ljute papricice? Quote
Guest Andjelko Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Stvarno ne kapiram zasto otvaras teme o svim ovim bendovima kada znas da na ovom forumu niko za njih nije cuo. KO TO KAZE? JA SAM K'O KLINAC SLUSAO METRO I MOGU TI RECI DA SU FANTASTICNI. TAKVE BENDOVE TREBA POMINJATI INACE BI IH LJUDI POTPUNO ZABORAVILI. "KAD UDJES U SVET PAKLENIH ANDJELA IZGUBICES SVOJ PUT SNADJI SE, GLEDAJ U ZVEZDE I NADJI SVOJ MIR." EJ NARODE, GDE MOGU DA NADJEM NJIHOVE TEKSTOVE SA ALBUMA CUPAVE GLAVE? AKO IKO ZNA NEK MI JAVI. UNAPRED ZAHVALNI ANDJELKO !!! Quote
LazaGNR Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Sa Rock i Hard Rock-a se premesta na Heavy Metal... Quote
Invictus Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 A tek sto im je prejaka slika na Eksploziji... Chains & leather live forever! Quote
ZmYchE Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 http://www.metal-archives.com/band.php?id=73346 Doduse fale drugi albumi na metal archives. Quote
Recommended Posts