Helle Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Merdjo se vozio po poljskom putu bio je blatnjav i crn opala mu je zadnja komponenta ono sto insajderi zovu spojler znakovi na haubi kose sve turiste i ne bas kao tako jeftinu radnu snagu Njemacke drzave Merdjo se vozio po autocesti koja mu je gume kidala sladili smo se s pivom dok se ona na zadnjem sijedistu skidala i mi smo se kidali od smijeha cijeli dan Merdjo je zavrsio u garazi mene su zaduzili da budem na strazi!
AGGRESSOR55 Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 avantgardno das habe ich nicht von dir erwartet
Queen_of_the_ryche Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Nemacka, Nemacka, iznad svih, kazem ja....
Helle Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 NeocHekivano, ha braco.... Vielen Dank alle!
Zagrivuk Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 NeocHekivano, ha braco.... Vielen Dank alle! Iskreno, zanimljivo je, a i zbunjujuce
Helle Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 Iskreno, zanimljivo je, a i zbunjujuce Da mi te slika nije zbunila!? Vijeruj mi, iznenadjujem i sama sebe....
Dark Sonja Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 TO!!!!!!!!!!!!!! Das ist EXTRA, das ist GUT!!!
Zagrivuk Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Da mi te slika nije zbunila!? Vijeruj mi, iznenadjujem i sama sebe.... Nije slika nego ti, jer mi se bas svidja pesmica, iskreno. ne lazem povodom toga, znas da sam veliki kriticar, ali sad ova je stvarno OK (bar po mom ukusu)
Helle Posted April 29, 2006 Author Report Posted April 29, 2006 TO!!!!!!!!!!!!!! Das ist EXTRA, das ist GUT!!! Kome se to svidjela moja pijesmica vau! Hvala, najljepsHa! *BT, ja te zbunila s svojom nadarenosHcu drago mi je da je po tvome ukusu i bilo je krajnje!
Lucio Holocausto Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 EH sestro Helly, da ti i ja dam jednu pohvalu...
Dark Sonja Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Kome se to svidjela moja pijesmica vau! Hvala, najljepsHa! samo napred! ti si moj favorit... ako nista drugo, bar je zabavno! umes da podneses i kritiku...
Helle Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 Pa najveci kriticHar na forumu kako da ne podnesem kritiku.... Hvala , danke, hvala, danke! *Ph@NtoMinTHeMirRoR, brate posebno hvala!
Шарки Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Да л' ја то осећам мало Забрањеног Пушења овде? Свака част, Еленора, ово је право освежење после ових смркнутих готичарки!
AGGRESSOR55 Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 ovo je odlicna opticka iluzija. ako gledate sliku malo duze, mozete primetiti golf 2 u pozadini
Blinded by Tear Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 NoYz? Slika se taman uklapa uz text, xe xe.
Helle Posted May 14, 2006 Author Report Posted May 14, 2006 (edited) Да л' ја то осећам мало Забрањеног Пушења овде? Свака част, Еленора, ово је право освежење после ових смркнутих готичарки! Hvala, sreco! ''Pod nama su pucali kreveti mi smo se pucali dok ne pukne dan'' Na sHta ti to zvucHi, a!? ps: Sto ne obradite text, kad si tako zagriz'o! Edited May 14, 2006 by Hellenoranotos
Helle Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 Jel ja sanjam il' mi se prividja pa ovi ladno deminisali ''S&S'' dio foruma.... No, Vicky sHta ima u lipoj nasHoj!? Ich verpasse Sie!!!!!!!!!! Krv je moje svijetlo i moja tama blazenu noc meni su iskopali sa sretnim vidom iz ocinjih jama od kaplja dana bijesni oganj pali krvavu zijenu u mozgu ko ranu moje su oci zgasle na mome dlanu eto, samo za tebe, krvavo te volim!
Blinded by Tear Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Oh' Gothness me, i bilo je krajnje da se rjese tog djela foruma, lol. Ubjedljivo najbolji text, ovo sto si napisala, e pa hvala ti, uzasno mi se svidja. E vidis, meni su zabranili da koristim color-skriptu, pa se malo cudno osjecam ovako, bljedo i nesigurno, zato sam i pustila dok ti ovo sve pisem onu pjesmu ''Paint it Black'' no sve u svemu, pitas sta ima kod mene, pripremam trenutno photo-folio s sekom da odradim, da znas da je danas prvi dan zime u ovoj mizernoj drzavi, lol, Snjeg, ali samo na planinama, par kilometara odavde, racunaj da nam je najblize odrediste 2-3 ure, mada ove zime ce da odemo malo dalje nekih 4-5 uri voznje autom, ima da se izmrtvarim, znas i sama kako mi je muka od predugih putovanja, uf' jer uvjek se sjebem, udriiii... I tako, ja se raspisala kao da je ovo privatni dio, izvini, ali me ova muzika tako stavi pod uticajem, gotik sestro, nema boljeg. Puno pozdrava mojoj drugarici Hellen, ellyyyyy girl, uzivaj pa se cujemo, i postavi opet nesto onako, kratko, krvavo i slatko... Ljubim te.
Helle Posted June 1, 2006 Author Report Posted June 1, 2006 Ocemo josH, ocemo josH.... Raspisala si se posHteno si se raspisala! Ma takvu te vojan-sto bi rekal Twigg' e kad smo vec kod grancHice, di se ona skrila!? Ye8ote, nema je ko posna godina stvarno, ja bi se bar na kratko javila pa mislim sta reci....
Recommended Posts