Blinded by Tear Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ne znam, znam samo da kako se wraith ( o absinth) povukao s foruma, i ona je. Cek, jel wraith jos uvjek tu? Sve u svemu, reci cu joj da ti se javi. Umm, je...
Inuria Malkava Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) Krv je moje svijetlo i moja tama blazenu noc meni su iskopali sa sretnim vidom iz ocinjih jama od kaplja dana bijesni oganj pali krvavu zijenu u mozgu ko ranu moje su oci zgasle na mome dlanu Ovo je odlicno! Edited June 1, 2006 by Three Tears
Helle Posted June 6, 2006 Author Report Posted June 6, 2006 oder vermisse? Il' ce da mi nedostaje il' mi nedostaje bitno da nedostaje.... Ich verpasse Sie mein Bruder! *Three Tears, ko je ''Ivan Goran Kovacic''? neki pisac? Jeste odlicHno je samo sam naisla na rad, radi Vicky!
Blinded by Tear Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Hellennnnnnnnnnnnnnnnnn zelim ti sve najbolje za r-dan, pusa pusa pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw...
AGGRESSOR55 Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ich verpasse Sie mein Bruder! propustas je?
Blinded by Tear Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Sta je to, pa Vicky je ponovo medju nama? Da, ali ne i zadugo. @Aggressivni, kaj zboris to?
Helle Posted June 13, 2006 Author Report Posted June 13, 2006 Evo, 'ce se stickujem na topik.... ''Oj Boza Stavakra'' Krila andjela mog imaju samo crni stambilj sa krive pokretne trake skinuli su mog andjela da ne pije vode tudjih srdaca vec samo mene da cuva Boza me sinoc napala mene nije bilo a ni mog andjela stambiljavih krila Boza je u noc skocila i tebi na lice pala Oj Boza Stavakra noc ti sada utociste pruza
Blinded by Tear Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Xa, xa, ti nisi nor-mal-na... HELLEN pravila... :uzdravlje:
Helle Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 Pa nisam, ne! Ova ljetnja sezona isnpirativno uticHe na me'! Ima jedan bend, GotHik RoCk BRE! a poprilicHno su melodicni-s-dodatcima-atmosfere! ''AUTUMN'', [ali ovog puta nisu Tears ] no vijerujme da ce ti se svidjeti!
Zagrivuk Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) Merdjo se vozio po poljskom putu bio je blatnjav i crn opala mu je zadnja komponenta ono sto insajderi zovu spojler znakovi na haubi kose sve turiste i ne bas kao tako jeftinu radnu snagu Njemacke drzave Merdjo se vozio po autocesti koja mu je gume kidala sladili smo se s pivom dok se ona na zadnjem sijedistu skidala i mi smo se kidali od smijeha cijeli dan Merdjo je zavrsio u garazi mene su zaduzili da budem na strazi! ???????????? extra A a sad na srpski Edited June 15, 2006 by Black_Totem213
Helle Posted June 16, 2006 Author Report Posted June 16, 2006 ???????????? extra A a sad na srpski MislisH na German!? Sta ti je, cHujem da se nesto gadno proturijecis zbog mog pisanja, pa ye8iga! Ne volis ti mene, nit 5 %! Tuzna je to istina.... slama mi se srce.... krvari i boli me....
Blinded by Tear Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Tuzna je to istina.... slama mi se srce.... krvari i boli me.... WOW, nastaviiiiiiiiiiiiiiiii...
Zagrivuk Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Merdjo se vozio po poljskom putu bio je blatnjav i crn opala mu je zadnja komponenta ono sto insajderi zovu spojler znakovi na haubi kose sve turiste i ne bas kao tako jeftinu radnu snagu Njemacke drzave Merdjo se vozio po autocesti koja mu je gume kidala sladili smo se s pivom dok se ona na zadnjem sijedistu skidala i mi smo se kidali od smijeha cijeli dan Merdjo je zavrsio u garazi mene su zaduzili da budem na strazi! Extra samo nema tablice
Blinded by Tear Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Extra samo nema tablice Da te upitam nesto... Si ti siguran da je tebi O.K.? Imam njen br. mobitela, hoces? lol
Zagrivuk Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 (edited) Da te upitam nesto... Si ti siguran da je tebi O.K.? Imam njen br. mobitela, hoces? lol Nisam ok, hvala na pitanju Savet: ne pitaj drugo van pp-a. Molim te lepo. A sta je to mobitel? i ciji mobitel, da nije kuplung? I to na pp. Znaci u jednoj recenici: Vicky, zaobidji me! Edited June 26, 2006 by Black_Totem213
Helle Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 PlasHis me BRE, sta se to desHava s tobom!? Mobitel.... e nek si mu rekla!
Ivan_Creed Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Klinke, ne kacite se sa onim sto ne poznajete.... Idite i slusajte Djanija i Seku Aleksic.... @Totem - ja da sam na tvom mestu, ja bi savijao ovo...
Helle Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Jel BRE matorac, kako da slusHam tvoj rekvest kad ne poznam tu muziku!? Uh'.... i ja biH Vas obojicu savila ko ljenu pitu!
Ivan_Creed Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Aj ken tejk ju bot.... Uan men is inaf for ju litl pamkins... VarZe javi se!
Zagrivuk Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 @Totem - ja da sam na tvom mestu, ja bi savijao ovo... Bih, ali sta ako se ispostavi da je musko, posle da se obesim
Recommended Posts