HAT6 Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Našao sam neke radove: - Aleister Crowley: Magika i - Aleister Crowley: 777 i ostali kabalistički spisi. Da li sam na dobrom tragu?
HeLLsarma Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 http://www.sacred-texts.com/oto/engccxx.htm Ovde je njegova Knjiga Zakona. Mada, nemoj zalaziti u te teme, zaludeces se. Znam jednog radnika Kolubare koji cita Madam Blavacki i sve o teozofiji, gadne su to stvari.
HAT6 Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Hvala. Nemam želju da pomoću teorije upoznam praksu, već samo da proučim tematiku.
Сале Posted July 5, 2016 Report Posted July 5, 2016 Зајеби бре та срања. Кој ће ти пенис то у животу. Боље читај житија светих отаца. Продухови се мало. Ту лежи права и једина истина. 3 1
HeLLsarma Posted July 5, 2016 Report Posted July 5, 2016 Lepo je da preporucimo coveku da cita dela vladiku Nikolaja i zitije svetaca ali ocigledno hoce da ide drugom putanjom. No Bog i sveci su uvek tu uz coveka, samo da ih se covek seti. 2 2
HAT6 Posted July 5, 2016 Report Posted July 5, 2016 Ne znam šta ima loše tu i tamo prelistati i druge knjige, čisto da vidiš čega sve ima. Nisam rekao da ću ići putem Theleme kao religije. Uglavnom, hvala na pomoći. 1 1
HeLLsarma Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Nije nista lose, nemoj da nas shvatis pogresno, nego opet znas kako je kad civek zdravo za gotovo shvati neke stvari. Mislim ne poznajemo te, pa zato i nas savet, ali naravno tvoje interesovanje i tvoj stvar. ;-) 2 2
HAT6 Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Hvala na svakoj pomoći. Ne, nisam vas shvatio pogrešno. Nije na odmet da mi pokušavate dati svoje mišljenje da slijedim pravi put. Ja sam samo htio da se upoznam i sa drugom religijom. Naravno, samo teoretski, ne praktično. 1 1
HeLLsarma Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Hvala na razumevanju, za ostale bismo bili samo hriscanski fanatici koji zele silom da preobrate ljude. 2 2
Demon Seed Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 Vidiš kako znaš i sam... Sale je objasnio najbolje. 2 1
HeLLsarma Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 Decak, idi miskaj neke nove eksere, mani se filozofije. :-D 2 2
Demon Seed Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Ja na ovoj stranici ne vidim filozofiju, ne znam šta si ti udahnuo. 1
dAdAiSt Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Našao sam neke radove: - Aleister Crowley: Magika i - Aleister Crowley: 777 i ostali kabalistički spisi. Da li sam na dobrom tragu? Nisi. Uzmi magiku bez suza, pa čitaj ako te baš to zanima uzmi uradi natalnu, lično ne preko programa, onda nadji tarot špil meditiraj na karte godinama to traje, i dobiješ neke polu rezultate i dobro prođeš ako ne prolupaš, recimo ne znam imaš knjigu magija i šizofrenija pa pogledaj i to i razmisli ja nisam razmišljao pa sam upao usred spc sa tim oto i bob wilson sranjima zamalo da me isprebijaju popovi u lešju i to mu dođe neka tupa karma jebemliga. tako ti je to što reče vonegat. 1 1
Demon Seed Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Ušao si i počeo da bacaš magije po njima, međutim warded su?
dAdAiSt Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Ne, ispovedio sam se al sam malo lagao pa su me terali da bacim cigare, pa sam [ta j e bese bilo bio pracen od strane jednog monaha u pokusaju, u stvari tu ima jedan dobar covek Otac Dionisije koji mi je jedno vreme bio duhovnik i nista nije zgresio osim sto mora da se brine o tom pravoslavnom centru steta sto je sef tj protojerej Jovan kreten. Nisam bacao madjije. Malo. Nisu warded, mogu slobodno da putuju, al to rade retko filipe?
Demon Seed Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Mislio sam na magic ward, da ne mož na nji' magije da se bacaju...
dAdAiSt Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Sta drvis leba ti...ne mogu ma kakve jebemti cini cini mi se da je krouli rekao da je to crna skola i to se ne radi nikom.
Recommended Posts