Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neizivljen finski thrash a la Razor, Anvil Bitch, a ima tu i Exciter spidanja a i vokal je u tom fazonu dosta vrishtav, sa zvukom koji kao da je ispao iz 80neke, ali ljudi sa sva 3 albuma izdali u poslednjih par godina(zdanji ove) icon_mrgreen.gif

Ja sam slushao samo prvi album iz 2002e "Rising To The Challenge" i zadovoljio je moje thrash apetite.

sajt benda http://www.solitairemetal.com/

Posted

Mene je RNA zainteresirao za bend preko 'vjua i dobre recenzije u Vaultu,licno on mi je i srezao prva 2 albuma nedavno.

Veoma gotivan SPID METAL,nema sta,momci ne koce,shibanje od pocetka do kraja.Meni je bolji drugi album Extremely Flammable,mada je i Rising super album,tu su nevidjeno gotivne pesmice I'll never grow up i Listen to the Priest icon_rockdevil.gif

svaka cast za otvaranje teme icon_rockdevil.gif

• 4 weeks later...
Posted
Veoma gotivan SPID METAL,nema sta,momci ne koce,shibanje od pocetka do kraja.Meni je bolji drugi album Extremely Flammable,mada je i Rising super album,tu su nevidjeno gotivne pesmice I'll never grow up i Listen to the Priest icon_rockdevil.gif

Koji su ovo carevi!Sad sam jos malo slusao ova 2 albuma sto imam,cini mi se da sam preblag komentar ostavio...Nabavljate ovo pod hitno!Rising ima super power metal uticaje(ne mislim na onu gej varijantu,nego na pravi power),a Rising je pravo Spid metal ludilo,svidja mi se sto su pesme vezane,nema pauze,nego non-stop pichenje!

Nema sta,treceligaski bend(sto bi reko Lemi) po pozicijama koje zauzima,ali po kvalitetu - daleko iznad.

Preporuka od anal groba icon_rockdevil.gif

Posted

Нови албум изашао, чекам да видим хоће ли ми стићи промо. До сада сам га увек добијао од бенда.

• 5 months later...
Posted (edited)

Promo stigao sa 6 meseci zakasnjenja, ali nema veze. Bas sad slusam album i ovo je isto ono standardno spidersko jedbanje keve kao i na prethodnim albumima... Totalni Razor fazon!

Edited by RNA
Posted

Ovaj je izleteo ima 6 meseci, takod a si imao dovoljno vremena da ga nadjes. Gos'n gitarista Riku Salminen mi je saopstio i lepe vesti da ce verovatno sva 3 albuma biti izdata i na vinilu. Ne vredi, ovakva muzika pripada plocama!

• 1 year later...
Posted

Evo nabavio ga i preslushao konachno :)

Jachi mi od "Rising" definitivno..ma kol'ko glupo zvuchalo chini se kao "ozbiljniji" album..bolji zvuk, riffanje, bubnjanje za klasu bolje..i "Open Season" :rockdevil: Opet mi druga pesma sa albuma najjacha, heh... Vrli album.

• 2 years later...
  • 3 weeks later...