SelfHandOfGod Posted May 14, 2006 Author Report Posted May 14, 2006 Pa, dobro Tomo...nije trebalo da iznosis tanana osecanja pred forum....ali ok... a odakle ti znas da su istinita
Baal Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 (edited) SelfHandofGod: Bolje bi ti išlo plivanje. Edited May 14, 2006 by BaalBehrit
[4] Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Hmmm... A mozda da das malo obrazlozenja ZASTO je smece? evo odgovoricu ja, ukratko: -smece je zato sto danas svaka budala misli da je kul pisati poeziju u prozi, a veze nema sa tim, nit je procitao dve takve pesme u zivotu -takodje, smece je zato sto danas svaka budala misli da ume da pise kao Bukovski na osnovu toga sto je presao pogledom preko par njegovih pesama
[4] Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 i dodao bih da moj kanarinac ima komplexnije emocije i bolju sposobnost za izrazavanje istih
SelfHandOfGod Posted May 14, 2006 Author Report Posted May 14, 2006 kako je to talentovano... Tog jutra sam ustao jutros u pet! Osetio sam stravichan bol u levom bubregu koji je prouzrokovao patnju! Odma sam znao da neshto nije u redu Otishao sam u zamadjijanu kolibu na kraju shume Tamo se skriva chudovishte sa sedam glava Rekao sam mu: Daj mi blago!!! A on mi je rekao: Ti si BUDALA
[4] Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 haha pa znas kako, moj freestyle koji lupetam uz muziku Bombardera [bosanski speed-thrash ] (koji si ovom prilikom citirao) ima nazalost vecu knjizevnu vrednost od zbirke tvojih sabranih dela ...Seli smo na trosed Rekla je kako ne moze vise da bude samnom ...Krenula mi je suza sama od sebe Kisa napolju neprekidno pada Miris kise i miris njene crvene kose su se pomesali Kao jorgovan koji izmice zimi izgubio sam je da zna da si joj napisao ovako prelepu pesmu, verovatno bi se vratila ...da ti baci kashikaru u sobu
Queen_of_the_ryche Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 STRASNO, koliko pljuvanja! Dosta je reci da vam se ne svidja...cemu vredjanje... Mislim da je istinita, but who am I to judge?
[4] Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 vredjanje? ja bih pre to nazvao: iznoshenje surove realnosti na videlo ako mislish drugachije, onda potkrepi svoje mishljenje argumentima ne budi degen ko JD koji citira moj nebulozni freestyle ne bi li me ponizio ovde il sta ti ja znam patetichno
Recommended Posts