Brace Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Jao, st ovolim ove gothicare i gothicarke. Uzeo malo da citam temu od pocetka, da vidim kako su se ljudi uopste zamrsili ovako u ovo diskutovanje (da ne trazim adekvatniji izraz). I tako, citam malo........pa se smorim.......pa odem par strana dalje...........e, ono je komedija. Svako tupi nesto svoje... Ne mogu da verujem da tema ima ovoliko strana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ja se slazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Naravno.... Najveci je problem sto gothi u nas ne postoje, vec sto jedan covek pametno rece:"Postoje samo gomilice fekalija koje se tripuju..." Sta da se radi...Lemuri vladaju svetom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Edited April 12, 2007 by Face Of Melinda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 JAo Mica Slatki mali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marquis Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Ne znam zasto su drugi ljudi u gothic fazonu i nemam nameru da sudim o njihovim motivima. Za mene je to stvar ukusa. Istog onog ukusa koji me sprecava da obucem roze majcu, odem na splav i mrstim se drugim sabanima u roze majcama dok uzivam u "narodnoj" muzici. Ne slusam gothic zato sto sam mracan, vec zato sto mi ta muzika zvuci jebeno dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Vala si ga lepo srocio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Posve lepo vidjenje...Moram priznati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Sto se mene tice ja sam 'stovalac gothic rocka, ali nemam trip da se vucem u crnini po gradu... Ali znas sta... meni su se smucila gothic mesta jer dolaze gomila ljudi koji su u fazonu "ja zalim, ja sam nesrecna debela gothicarka, ili mrsavi gothicar svi bedaci ovoga sveta ujedinite se!" I spit on it! Slusam mjuzu jer me cini srecnom, volim endorfin i osecaj zadovoljstva kada slusam nesto, a ono sto me cini tuznom, i don't need it... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Jos samo da isteramo emo goticare iz klubova, a? I bice super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m. Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Sto se mene tice ja sam 'stovalac gothic rocka, ali nemam trip da se vucem u crnini po gradu... Ali znas sta... meni su se smucila gothic mesta jer dolaze gomila ljudi koji su u fazonu "ja zalim, ja sam nesrecna debela gothicarka, ili mrsavi gothicar svi bedaci ovoga sveta ujedinite se!" I spit on it! slazem s e s ovim. hehhe... ima puno fejkera.. sad svi ko ludi vec u nizim razredima osnovne se pretacu u crno i glume patnike. zbog takvih mi je zlo otici na koncert nekog metal ili drugog benda... previse ih je i prejeftini su. bila sam u crnom oko sedam godina, i dalje sam pretezno u crnom, ali i to je sve u mjeri i ne tako da mi je obrnuti kriz na celu. imala sam i sama neke brije kao mlada, sada kuzim da outfit ima najmanje veze s muzikom i opcenito interesima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 pa sta vas boli k***c sta ko oblaci pobogu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Nema 'Leba bez motike i masti bez Gotike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m. Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 pa sta vas boli k***c sta ko oblaci pobogu? :) pa neukusno je, na primjer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Jel to znaci da treba po ceo dan da kukamo kako se oblace kurvaste fenserke i kako je samo smesan stil skejtera sa ogromnim pantalonama... sta te briga bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ma bre,ja sam jos musko pa me zabole kako se oblace....Tu sam zbog muzike iskljucivo,a debila ce biti uvek,tako da apsolutno me ne zanima sta se deesava sa kojekakvima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m. Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ma bre,ja sam jos musko pa me zabole kako se oblace....Tu sam zbog muzike iskljucivo,a debila ce biti uvek,tako da apsolutno me ne zanima sta se deesava sa kojekakvima... onda neka administratori ugase temu...jer sve se svede na ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ovo bi trebalo da su goticharke ------------------------------------ Ali kako kod Gothic Architecture je zakon Look at that: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Bilo bi jako lepo da su takve...Mnogo,mnogo leo,ali onda bi svi bili gothicari :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Cini mi se da devojka uopste ni nije nasminkana tako nego da je zapravo crnilo oko ociju dodato u Photoshopu ili nekom slicnom programu. Chini mi se da je i sa usnama isti problem. U svakom sluchaju, jako dobro retushirana fotografija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 I ruke joj nisu real time...A ni ona mozda nije real time.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 e ja imam pitanje! sto su goticarke po najtovima toliko teske i dignute? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ova tema je zlo...Veze s'vezom nema tema i vasa diskusija.Idite u Englesku pa pogledajte kakvi su tamo goticari.Pitajte ih nesto o tome i reci ce vam od A do S zasto se tako oblace i sve o tome a ne ovde kad pitas nekog nesto o tome on ti kaze samo da je do jaja i to je to.Da ne gresim dusu ima izuzetaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Slazem se...Bio sam u Londonu na goth nightovima....Cak,na starom Yumu sam sve lepo i rekao i napisao i mrzi me da se ponavljam...Uglavnom,vezuje se za kulturu...Na kulturu kao institucijalizovanu kulturu (poezija,proza,arhitektura....) Ovde se samo o modi vodi racuna...Cast izuzetcima...Odelo ne cini coveka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 riba ima ćevape, a ne prste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts