Sinstrel Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) Novi bend Jack White-a (The White Stripes za neupucene). Imaju album "Broken Boy Soliders" i aktuelan singl "Steady as She goes" koji je po meni misljenju pravi letnji rok hit! Ima slicnosti sa The White Stripes ali je opet drugacije (ima bas naprimer ). Nisam slusao album ali ovaj prvi singl obecava. Spot za istu pesmu je bas super... Jack Goth White, primecujete li odredjeni paradox? http://www.theraconteurs.com/ Edited April 2, 2007 by LazaGNR Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 FENOMENALNO!!!! Super je stvar, jedva cekam da cujem ceo album... TWS su poprilicno zatajili, ali ovo je wow! Quote
Sarah_Key Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Videh spot na mtv-u ....i spot i pesmica su superiška Quote
Omegahedron Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 super je pesmica, hit.. samo sam cula tipa iz neke recenzije da ove ostale i nisu nesto... Quote
DzoniJAR Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Ja sam odslusao ceo album, i mogu vam reci da ni jedna druga pesma nije dobra kao "Steady, As She Goes", mada imaju odlicne ideje... Onako, sve pesme imaju taj neki retro fazon, koji se meni dopada. Preporucujem: "Steady, As She Goes" (naravno) "Broken Boy Soldiers" "Level" "Store Bought Bones" "Blue Veins" Quote
Vincent Hess Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Dobri su. Koliko sam ja cuo, tu su jos neke face iz drugih bendova, tj Jack White nije jedini poznat u toj grupi Quote
DzoniJAR Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 @ Vincent: Upravu si, tako nesto. Ostali clanovi imaju druge bendove, e sada, koliko su ti bendovi poznati je pitanje. Basista i bubnjar su iz nekog benda koji se zove The Greenhornes, a basista je isto u Blanche. Je l' neko ovde ikada cuo za te bendove? Quote
Lebdi Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) @ Vincent: Upravu si, tako nesto. Ostali clanovi imaju druge bendove, e sada, koliko su ti bendovi poznati je pitanje. Basista i bubnjar su iz nekog benda koji se zove The Greenhornes, a basista je isto u Blanche. Je l' neko ovde ikada cuo za te bendove? Ja nisam, ali su The Raconteurs stvarno superishka! Ovo me je super podsetilo da pustim taj album posle skoro godinu dana! pozdrav! p.s. .....@Vincent, again______________: Preporucujes gorepomenute bendove? (: Edited August 23, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
gorenje najbeljeg decaka Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 super su skroz meni se svidja i pesma hands... nekako zvuci starinski i opusta Quote
Vincent Hess Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 pozdrav! p.s. .....@Vincent, again______________: Preporucujes gorepomenute bendove? (: Nikad cuo totalno nepoznati bendovi... Quote
шмизла Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 blue veins, aahhh ta pesma dosta lici na zeppeline... divna je... Quote
Recommended Posts