Jump to content

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sad mi je rekao drugar , decko je imao 25godina!!! zasto dobri ljudi umiru....a debili ostaju........

Vecna slava!

Posted (edited)

Ovom prilikom pruzam svoje iskreno saucesce Bojanovom bratu Srdjanu i njihovoj mami.

Pocivaj u miru brate dok se ne sretnemo ponovo!

Srpska black metal scena je izgubila sjajnog kompozitora i neprikosnovieni i nedodirivi underground bend. Uzasan dan za sve nas!!!

Edited by Dragan Pagan
Posted

...сваки дан је казна

односи животе

наше браће крвне

сваки дан је мање...

У своје, и име остатка Svartgren-a, желим да изјавим најискреније саучешће Бојановој породици.

Почивај у миру Бојане...

Posted

Moje saucesce bendu a posebno Srdjanu.

Danas je vest doplivala u Vukovar oko podne.Preko dana sam nacuo ovu pricu:

Posao Je na impaled nazarene.Ne znam da li je posle koncerta ili za vreme...bilo mu jako lose,vratio se kuci. Legao je spavati i nije se probudio.

To je ono sto se zna u Vukovaru,bez obzira da li je tacna prica ili ne,to je sasvim nebitno sada.Covek je umro i sutra dolazimo u Morovic na sahranu(ako jeste u 14h kao sto sam cuo).

Mislim da smo ove vesti dobili iz Apatina.

Bojan Stamolija

R.I.P.

Posted
Moje saucesce bendu a posebno Srdjanu.

Danas je vest doplivala u Vukovar oko podne.Preko dana sam nacuo ovu pricu:

Posao Je na impaled nazarene.Ne znam da li je posle koncerta ili za vreme...bilo mu jako lose,vratio se kuci. Legao je spavati i nije se probudio.

To je ono sto se zna u Vukovaru,bez obzira da li je tacna prica ili ne,to je sasvim nebitno sada.Covek je umro i sutra dolazimo u Morovic na sahranu(ako jeste u 14h kao sto sam cuo).

Mislim da smo ove vesti dobili iz Apatina.

Bojan Stamolija

R.I.P.

Kakva tragedija.......dosao bi i ja na sahranu iako ne znam decka...ali nismo odatle!!

rip

Posted

Не знам ко је у питању, али је страшно кад неко млад умре. Покој му души, саучешће породици и пријатељима.

Posted

trebala bi da se organizuje neka svirka u njegovo ime , i da se placa ulaz i da prihod ode njegovoj porodici!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...