Hungry Wolf Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Dakle rech je o jako starom projektu(pa... i nije bash star...od 2002)... Ovo je jedina pesma snimljena na kompjuteru (najgori nachin da se snimi muzika ), snimljena pre par godina... Zanima me shta mislite, evo linka za pesmu "Novi Svet" http://music.mp3lizard.com/altairs_stone/ Quote
Apeiron Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 To onaj vas projekat pre WHa? Skinucu pesmu, bas me zanima kako zvuci. Poz Quote
Шöне Мики Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 cek,ovo je onaj bend sto je preteca wolf's hungera? oseca se u zvuku Quote
Narsil Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 i mogu da ti kazem da je pesma do jaja! slava! Quote
Saša Grbić Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Čini mi se da je dobro, samo da je malo bolji zvuk. Quote
Hungry Wolf Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 ja lepo rekao da je snimano na kompjuteru... Quote
Шöне Мики Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 ima li jos pesama ili samo ona jedna? ponovicu,bas se oseca onaj wh zvuk,ali je kao pocetak vise nego odlicno...a i zvuk nije toliko los,sta kenjate? neke etikete objavljuju i usranije snimke proba kao kvlt vinile,tako da ovo dodje high-produced snimak u odnosu na to Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ja mislim da je ovo sjajan bend Quote
Sugar Overdose Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ja sam ovde verovatno jednia kojoj se ovo vishe svidja nego sam vulfz hanger ^^ to sam rekla i tvorcima ove matore pesmice ^^ Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Koliko smo mi obavesteni ti imas i neka druga osecanja sem sto ti se svidja muzika prema Wolfs Hungeru ^^ Quote
Recommended Posts