Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle, ja, Fallen Angels i Satanic Witch trazimo osobe (obavezno) suprotnog pola, metalnog opredeljenja za druzenje, caskanja o metalu i ostalim stvarima, mozda za nesto vise, ako se budemo lepo slagali biggrin.gif 15-18 god, please posaljite slike u e-mailu ili private message

• Upvote 1
Posted

Zdravo drugari, imam 14 godina, skupljam salvete i slusham sve shto vole mladi. Ako hocesh da mi budesh drug molim te pishi mi na adresu:

Posted

Zdravo drugari, imam 14 godina, skupljam salvete i slusham sve shto vole mladi. Ako hocesh da mi budesh drug molim te pishi mi na adresu:

ZABORAVIYO SI DA KAZES STA SI U HOROSKOPU I ZA KOGA NAVIJAS....ccccc, kako si to mog'o da propustish, bruka :roll: :roll: :roll:

:wink::wink:tongue.gif 8)

Posted

E,nashla sam tipa za vas devojke:

"Penzioner,63 godine,upoznao bi damu do 55 godina,radi prijateljstva,braka. *Divan dan 471* "

Ne morate da mi se zahvaljujete,ova humanost mi je urodjena... 8)

Posted
Ja imam jos malo 28 godina. Znaci 2 puta po 14. Tako da mogu da opsluzim 2 devojke vasih kapaciteta. Evo mislim, j asam tu ali samo ako hoce vas 2. Za 1 od vas uopste necu da trosim energiju biggrin.gif
Posted

zar nije jednostavnije da kupite HALO oglase i nadjete nekog zigola? Ima dosta 'obdarenih'....bar oni tako kazu 8)

Heheh Maxo pa ti samo takve i volish, jel da?

ma samo na takve i nalcem...e malera tongue.gif 8) biggrin.gif

Posted

dobro se zna da sam ja ovde najvise zagore, da ne kazem ko vojnicki kazan, zato sam, jelte, na raspolaganju

ali nemojte da mise javljate ako vam visina nije srazmerna tezini odnosno: visina - 110 <= tezina

Posted

zar nije jednostavnije da kupite HALO oglase i nadjete nekog zigola? Ima dosta 'obdarenih'....bar oni tako kazu 8)

Heheh Maxo pa ti samo takve i volish, jel da?

ma samo na takve i nalcem...e malera tongue.gif 8) biggrin.gif

Ah jel to na moj rachun? Fala fala :mrgreen:

Posted

KO JE SPOMENUO RITUALE????Cisto me zanima ko ce biti glavni svestenik.....E,da,ako 'ocete,nabavicu vam Knjigu zakona OTO-a.

Evo ja mogu biti glavni svestenik biggrin.gif A sto se knjige tice.... Nije preterano zanimljiva :roll:

Posted

Marko je napisao

ej mene nesto zanima...

jel se bliznakinje (Fallen Angels) dobijaju u kompletu????

aaaaaaaaaaaaa... nije za mene... ortak se raspituje...

Nemoj sad ortak,he,he,he.Kao ortak se raspituje,pusti ti tog ortaka nego lepo pitaj da li mozes da ih dobijes u kompletu.He,he,he.

Devojke da li ste to ozbiljne ili se samo zestoko zezate!? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...