Demonic_Alliance Posted April 27, 2002 Report Share Posted April 27, 2002 E pa evo mene iz skole-posto sam ti jebala kevu licno sad moram i ovde!Angel of desire ne treba mi satara ja sam vec na Marini isprobala cao mesarski set nozeva! Jesi li ti Double Fire ikad razmisljala da lepo snimis reklamu na pink-u i tamo kazes"CAO JA SAM MARINA<A PRIJATELJI ME ZOVU CICA-MACA. JA SAM JOS JEDNA VESELA DEVOJKA! "Stvarno nisi normalna,idiote jedan! Dobila sam slog kad sam videla ovu temu! ODMAH DA SI JE ZATVORILA I IZBRISALA ONO GOVNO OD TVOJE PORUKE!!! Sve i da si se salila,vidim da su se ostali primili zesce na to ,jos su i pomislili da je stvarno-he,he kako da ne A sto se tice rituala,e za to sam uvek raspolozena ! Ali ja imam nesto bolje od Zakona-hm neke rituale koje je napisao La Vay-i mnogo su jaki ! Jos jedanput brisi ovo govno i pusi kurac Double Fire-nemas pojma kolko sam ljuta !!! Ehm... paz'... Poruku moze ona da obrise, ali ne moze i topic. TO moram ja. Inache ono da mogu do 40... jel to strictno ili rasegljljivo... Tj. jel mozemo mi koji imamo 52? Sta sam hteo... A da, jel 'oces da ovo zatvorim?? I premestim u deep vault ?? Zaista, zezanje je bilo ok, ali ako nekog ovo stvarno pogadja nikog necemo da vredjamo... Mada mislim da je ovo bilo bash slatko... Na sledecem oqpljanju ima da stoje u redu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallen Angels Posted April 27, 2002 Report Share Posted April 27, 2002 Bilo bi lepo da se ova tema vec jednom izbrise, ali BEZ premestanja u Vault!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~~SoulFly~~~ Posted April 27, 2002 Report Share Posted April 27, 2002 ja, nema sanse da se javim i posaljem sliku koju nemam !!... necete me nagovoriti ...pazite sta vam kazem... nema sanse! :x p.s. dobio sam zeca za rodjendan i zelim da ga se otarasim...pa ako ste zainteresovane , inace mali je lud a: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kArLo Posted April 27, 2002 Report Share Posted April 27, 2002 Ma 'ajde, ne mogu kavez za babu da nabavim 2 godine, jos mi zec fali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 Bilo bi lepo da se ova tema vec jednom izbrise, ali BEZ premestanja u Vault!!!! A ne, ovo je history of YUmetasl i mora u vault!... ...Osim ako me ne podmitite nekako... ... posto sam ja fin, moze i pivo na sledecem oqpljanju, a ne ono sto ste vi pomislile bagro perverzna!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 HAHAHAHA Demonic fin Zna se shta ide posle piva [ u robertovom sluchaju a: a: ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 E Demonic kupicu ti gajbu piva samo brisi ovo govno i nemoj da ga stavljas u Vault! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 E Demonic kupicu ti gajbu piva samo brisi ovo govno i nemoj da ga stavljas u Vault! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 Ma nije to toliko strasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 Bilo bi lepo da se ova tema vec jednom izbrise, ali BEZ premestanja u Vault!!!! A ne, ovo je history of YUmetasl i mora u vault!... ...Osim ako me ne podmitite nekako... ... posto sam ja fin, moze i pivo na sledecem oqpljanju, a ne ono sto ste vi pomislile bagro perverzna!!! mene mogu drugacije da podmite... posle bi ti ja kupio pivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Diamond Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 E Demonic kupicu ti gajbu piva samo brisi ovo govno i nemoj da ga stavljas u Vault! za to se i King pita!!! a: i ostali priestovi!! jesi sigurna da ces imati toliko para da svima kupis po gajbu?? (p.s. opet ne garantujemo da ga necemo prebaciti u vault!) :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 sram vas bilo... da sam ja priest kod mene ovo ne bi moglo da prodje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted April 28, 2002 Report Share Posted April 28, 2002 Daaa.... ti bi trazio dve gajbe piva a: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 28, 2002 Author Report Share Posted April 28, 2002 ja opet ponavljam, kako moze zenska osoba uopste da kaze" Jebem ti..." kad nema cime???? :? Kad te to pitam ti kazes "mogu prstima" - e pa to nije jebanje! Zna se sta treba za to a najbolja provala je kad kazes kevi "jebem ti mater" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted April 29, 2002 Report Share Posted April 29, 2002 Ma na tebi cu nogu(zajedno sa martinkom) da isprobam a ne prste! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted April 29, 2002 Report Share Posted April 29, 2002 Ma na tebi cu nogu(zajedno sa martinkom) da isprobam a ne prste! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallen Angels Posted April 29, 2002 Report Share Posted April 29, 2002 Tako joj i treba kad' postavlja ovako gupe teme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted April 29, 2002 Report Share Posted April 29, 2002 A sto se tice onog piva,kako bi bilo da ceo yu-metal net castim gajbom! U je, 870 clanova puta..... koliko bi samo to ispalo 8O samo se vi nadajte................ 8) daj bre ljudi BRISITE OVO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallen Angels Posted April 29, 2002 Report Share Posted April 29, 2002 Evo, ne moras ceo yumetal....mozes nas dve 8) P.S.:zar za Deep Vault ne pise da je to arhiva starih(PAMETNIH) tema, a ne ovakvih sranja koje je samo Double Fire mogla da postavi?!?!?!?!? :x :x :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 29, 2002 Report Share Posted April 29, 2002 NE!!! nemojte jos da zatvarate, Satanic Witch pominje neko cascavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts