Милица Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 HOĆE LI SLOBODA UMETI DA PEVA KAO ŠTO SU SUŽNJI PEVALI O NJOJ ... Miljkovic.... Inace, jako, jako, jako dobra poezija... Nisam mogla da verujem kada sam otvorila temu i videla... Mislim na gavrosaurusa, za Miljkovica se vec zna....
gavrosaurus Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 (edited) 2-3 брљотине Жути прсти и пожутели нокти на десној руци Пожутели бркови Кроз осмех види се тек по који натрули зуб доње вилице Смех прекида кашаљ Старац пије ракију и пуши цигару коју је сам смотао --------------------------------- Стакла су плава Под такође Плава је сенка Плав је кондуктер Плави су точкови који носе Плави воз у чијем плавом купеу свира Џон Колтрејн ------------------------------------- Рекли су да ће бити хладно Да ће дувати јак ветар Да се плаше сметова и вејавице Рекли су да биће хладно Нико није казао где би Човек могао да се склони и попије шољицу чаја са пријатељем Edited May 31, 2006 by gavrosaurus
Inuria Malkava Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Gavro, poezija ti je vrlo dobra, simbolicna i efektna. Prve dve pesme koje si napisao mi se narocito dopadaju...
Recommended Posts