markoSHCP Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 12. maj - Pancevo ( w/ Wall of silence, Ground zero) 18.maj - Novi Sad (w/ ground zero, Zygot) 9.jun - Sofia (w/ HATEBREED) 18.jun Sentesh (w/ DEAD REPRISE, Quest from inside) 19.jun Budimpesta (w/ Forgotten truth) Quote
Natasha! Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 U BGu ništa......... Mada Pančevo nije daleko, moglo bi se otići..... Inače, respect za Hatebreed Quote
sTRogG Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) juuu HATEBREED ! Beogradski mamojebachi rokaju sa njihovim americkim kolegama iz Konektikata. MOSH & ROLL ! E da, Natasa dodji u Pancevo jer gomila ljudi ce ici tamo iz Bg-a, a jednoj nasoj ortakinji je i rodj, pa to znaci da ce biti opsti haos i tu su ovi ludi Pancevci!!! Edited May 8, 2006 by sTRogG Quote
Arak Dai Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 E bilo je vreme da se pokrene taj FullSIze Stevooooooooooooooo <============OVOLIKI============>pozdrav za Zorza !!!! Quote
Prljavi Dripac Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) ... <============OVOLIKI============>pozdrav za Zorza !!!! e hvala za ovako veeeeeelliki pozdrav ovo sa hatebreed-om ce biti ludnica mada, ovo u pancevu ima da bude nenormalno, jos i ivanica slavi rodjendan, bice jakooooo mnogo glupiranja i raspadanja tako da ko god moze neka dodje, nece se pokajati mislim da ce ulaz biti nesto jako jeftin, a i mi cemo nadam se poneti dosta alkohola, ako okolnosti dopuste. ako ne BICE GA TAMO Edited May 8, 2006 by Prljavi Dripac Quote
krchulj Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Jeeebote! 'ladno cete da svirate sa Hatebreedom! Jel mozete mene da primite u bend, samo za taj koncert Videcu da dodjem u Pancevo u petak.. . Quote
markoSHCP Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Jeeebote! 'ladno cete da svirate sa Hatebreedom! Jel mozete mene da primite u bend, samo za taj koncert Videcu da dodjem u Pancevo u petak.. . videcemo kako se pokazes u pnachevu e stvarno ,aj dodji u pancevu ce stvarno da bude havarija... Quote
angela287 Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 9.jun - Sofia (w/ HATEBREED) mamicu vam... ocuuu i jaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! prvo exit sa napalm death pa sad hatebreed... e da kad smo vec kod exit-a ko vam je bio onaj gitarista? poznat mi nesto... Quote
markoSHCP Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 mamicu vam... ocuuu i jaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! prvo exit sa napalm death pa sad hatebreed... e da kad smo vec kod exit-a ko vam je bio onaj gitarista? poznat mi nesto... koji bre gitarista??? mi smo YBEK imali iste gitariste : DOn djoku bizara aka djolinja i chevu cigana... niko se tu nije menjao... Quote
angela287 Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) e onda sam se utripovala, nevermind... xexe, cheva ciganin... Edited May 9, 2006 by angela287 Quote
Prljavi Dripac Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 mamicu vam... ocuuu i jaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! prvo exit sa napalm death pa sad hatebreed... e da kad smo vec kod exit-a ko vam je bio onaj gitarista? poznat mi nesto... e bre na kog gitaristu mislis, onaj sto je bio u onom dresu sa maramom (ja) ili onaj drugi (cheva ciganin) ma trebalo bi marko da organizuje neki prevoz za hatebreed, nesto je spominjao Quote
Mephistophilus Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Jos ni za jednu svirku u Pancevu ulaz nije bio vise od 100 dinara.. Aj kam dis tajm... Quote
Prljavi Dripac Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) Jos ni za jednu svirku u Pancevu ulaz nije bio vise od 100 dinara.. Aj kam dis tajm... pa nece valjda ni sada majku mu... Mislim da ce biti 50 ili 70... Edited May 10, 2006 by Prljavi Dripac Quote
angela287 Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 e bre na kog gitaristu mislis, onaj sto je bio u onom dresu sa maramom (ja) ili onaj drugi (cheva ciganin) ma trebalo bi marko da organizuje neki prevoz za hatebreed, nesto je spominjao da, na tebe sam mislila al' mora da sam te pomesala sa nekim... Cek' bre, cini mi se da smo se upoznali jednom prilikom ispred marsala... Who knows... Quote
markoSHCP Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 Cek' bre, cini mi se da smo se upoznali jednom prilikom ispred marsala... Who knows... prosto bi me chudilo da niste...hehehe Quote
Chicken Little 420 Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Svaka cast sto ce da se svira sa HATEBREED! Quote
Prljavi Dripac Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 ... Cek' bre, cini mi se da smo se upoznali jednom prilikom ispred marsala... Who knows... sigurno jesmo, ja cesto blejim tamo Quote
markoSHCP Posted May 12, 2006 Author Report Posted May 12, 2006 ako ima nekoga zainteresovanog da ide na koncert Hatebreed-a u Sofiju evo mu informacija... Ide se iz BGa organizovanim busom, u prepodnevnim casovima. Prevoz + karta za koncert kostace 30 evra zajedno.. ako hocete javite se na : [email protected] ili na 064/2292260 eto,pozdrav! Quote
*nitro* Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 svaka chast za hatebreed! jbg ish'o bih al moram u to vreme da se rasturam od jebena mate za prijemni Quote
Mephistophilus Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Bilo je dobro sinoc u Pancevu... Steta sto ste tako kasno poceli, tj tako rano zavrsili I ovaj ground zero me je iznenadio. Evo upravo preslusavam cd sto su delili na svirci Quote
Prljavi Dripac Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 bilo je strava, i stvarno steta sto nismo mogli jos da sviramo, tako smo se dobro svi zezali, obozavam takve svirke Quote
Little Butcher Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Ja sam se juce iscimo iz dalekog Zemuna za Pancevo! Sta reci svirka prava metalska i stvarno su oba benda imali sjajan nastup, naravno ludi pancevci su se svo vreme makljali ko besni, ali u Pancevu ne moze nikad biti losa svirka! Nego jel istina da se Wall of Silence raspao? Quote
markoSHCP Posted May 13, 2006 Author Report Posted May 13, 2006 Nego jel istina da se Wall of Silence raspao? pa nije definitivno jos...ali izgleda da ce biti tako... Quote
Natasha! Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ulaz je baš jeftin....... Za 50 kinti ne možeš ni pola litre soka da kupiš a toliko je ulaz. Rspect! Tako terba Quote
Recommended Posts