markoSHCP Posted May 14, 2006 Author Report Posted May 14, 2006 Ulaz je baš jeftin....... Za 50 kinti ne možeš ni pola litre soka da kupiš a toliko je ulaz. Rspect! Tako terba tako treba kad moze...a jako retko moze tako...iskreno!!! zato gledajte da uvek dolazite na koncerte i kupujete diskove domacih bendova...da se ne shtekarite jer ti isti bendovi koje slusate na tim koncertima ulazu mnogo vise para nego sto vi kupite karata...i opet, sto je najgore, dobar deo tih para im se uopste ne vrati... Quote
Prljavi Dripac Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) Informacije za odlazak na Hatebreed: Sveukupna cena (autobus+ulaz na koncert) iznosi 30 evra. Putuje se organizovanim autobusom iz Beograda za Sofiju 9.juna ujutru i vraca se 10.juna u ranim jutarnjim casovima. Svi koji zele da idu moraju do 30.maja da uplate barem 20 evra, inace nece moci da putuju. Ovaj novac mogu uplatiti u radnjama Chandoo (Prizrenska 13) i Hooligan (Kralja Milutina, preko puta Dadova)...Za sve ostale informacije nazovite telefon 064-229-226-0 . Edited May 23, 2006 by Prljavi Dripac Quote
markoSHCP Posted May 29, 2006 Author Report Posted May 29, 2006 9.jun - Sofia (w/ HATEBREED) 18.jun Sentesh (w/ DEAD REPRISE, Quest from inside) 06.jul - Novi Sad - Exit fest (Metal Hammer stage) 11.avgust - Varna - Union Festival Quote
markoSHCP Posted June 1, 2006 Author Report Posted June 1, 2006 jos neki koncerti koji datumi samo nisu potvrdjeni : sredina jula - SUBOTICA - festival na otvorenom sredina jula - SENTA - Festival madjarske omladine kraj avgusta - OSIJEK - Panonian chalange festival ( u okviru skate takmicenja) pocetak septembra - ISTANBUL - (sa PROPAIN-om) Quote
angela287 Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 kako dobro izgleda... joooooj sto vas mrzim.... Quote
markoSHCP Posted June 12, 2006 Author Report Posted June 12, 2006 (edited) evo nekih slika iz LUDE SOFIJE, sa koncerta sa Hatebreed-om : i jedna sa HATEBREED-om ...NARAVNO Edited June 12, 2006 by markoSHCP Quote
Prljavi Dripac Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 brate, ajmo ponovo, meni se opet svira ovo ovi bugari nisu normalni, jedva cekam festival u varni Quote
sTRogG Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Eh eh evo sada FS ide na EXIT malo da razmrda domacu publiku i to u 20.30 a ne u 18.30!!!! Jos uvek nisu promenili raspored na sjatu!!!! 'bem mater... Ko je raspolozen za ultra brutal hardcore inyourface beatdown mosh? Quote
sTRogG Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Auuu braate FS odradise i taj exit. Na bini je bilo eextra, ne znam kako je bilo dole A bas je bilo guzvovito Al' zato MADBALL... pokidase SVE!!! FS kao i obicno Mosh & Roll... Quote
Prljavi Dripac Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) da da da ... bila guzva u piz... mater... ali zato sto rece, LUDO JAJE pokida sve, pogotovo onaj Fred sa novom frizurom Edited July 12, 2006 by Prljavi Dripac Quote
sTRogG Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 FS svira u Varni na UNION festu 12. avgusta. Ko je raspolozen da ide sa ovim momcima neka se spremi i javo preko ovog foruma pa onda more, zene, i ljuti HC. Mosh & Roll... Quote
Nagaroth Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ja sam se juce iscimo iz dalekog Ze muna za Pancevo! Sta reci svirka prava metalska i stvarno su oba benda imali sjajan nastup, naravno ludi pancevci su se svo vreme makljali ko besni, ali u Pancevu ne moze nikad biti losa svirka! Nego jel istina da se Wall of Silence raspao? Haha hvala na komplimentu za Pancevce,svaki put kad je FullSize u pancevu uvek bude maljkaze!Cak sam cak imao modrice po rukama i neciju krv na majci! :rockdevil:Ne znam dal si bio kad su svirali kod doma omladine tu se nezna cega nije bilo!! :Da:Ko da su bile dve armije koje su jurisale jedne na drugu! :) Quote
Recommended Posts