StarbreakeR Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Kontam da neće škoditi ni da postavim ovde 1 1 Quote
Morphy Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/metal-church-rejoined-by-singer-mike-howe/ Howeyyyyyy se vratiooooooooooo!!! :3 Njega sam najviše gotivio kao pevača u MC.. Quote
Angelystor Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Ne baš najsrećniji rerecord, ali ajde, malo da se zainteresuje narod kao... Quote
Morphy Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Ma odlično je, samo me je zanimalo kako će Howe zvučati.... Fak jea! Quote
azal Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 realno, Howe ovde zvuci mnogo bolje nego sto sam bend zvuci. ne znam ni ko im svira sad. neki nebitnjaci uglavnom? Quote
Angelystor Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Jeff Plate bubnjar, druga gitara i bas jes neki nepoznati, ali su tu već neko vreme. Quote
Angelystor Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Ako je Sanctuary na thrashu, ne znam što ne bi i MC bio, ne izmišljaj. Quote
Anno Mundi ! Posted July 16, 2015 Author Report Posted July 16, 2015 Kakav Thrash, Metal Church oduvek bio Heavy i ostao. Quote
Morphy Posted October 22, 2015 Report Posted October 22, 2015 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=wLBQKXQlKSc Edited October 22, 2015 by Morphy Quote
Angelystor Posted October 23, 2015 Report Posted October 23, 2015 Materijal deluje OK, doduše neće mi biti dovoljno da bude bolje od prošlog, to je baš bilo loše.... Ali radujem se opet slušati Majka svakako Quote
hate squad Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Bas dobra!!! Mogao bi biti fin album Quote
Chicken Little 420 Posted March 24, 2016 Report Posted March 24, 2016 (edited) http://getmetal.org/...ch-xi-2016.html sa bonus diskom Edited March 27, 2016 by Chicken Little 420 Quote
Angelystor Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Na prvo slušanje prezadovoljan. Očekivanja ama baš nikakva bila, tako da ima dosta veze sa time. Povratak Howe-a ne samo da je doveo veliki porast kvaliteta u vokalnom delu (stvarno nikad stvarno nisam uspeo da svarim onog Manroa), već je i Kurta batalio moderniji pristup koji ih prati zadnjih 10ak godina, i zvuk ispade nešto između Blessing i Factor-a. I bez ovih bonusa i svega, malo duži album nego što trebalo, prva polovina jača nego druga, ali vrteće se ovo još dosta 3 Quote
Grobodan Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 I ja sam prisao albumu bukvalno u rukavicama i sa podignutim gardom, jeste da je bend vise manje bio aktivan kontinuirano ali prethodnik mi je ocajan bio, plus povratak Howe-a mi je u umu vrsta comeback-a a svi znamo kako se igranje na tu kartu zavrsava. Madjutim Kurdt/Mike writing duo je pokazao da je valjan i da nisu izgubili magiju. I posle prvog slusanja sam bio pomalo oprezan, bojao sam se da sreca nije malo preterana zbog cinjenice da su se konacno uzeli u pamet ali vec drugo me je uverilo da je ovo valjan materijal bez zadrske. Ako moram da povucem neku paralelu sa srodnim zvukom (bar meni njihovi albumi stoje jedni do drugog na polici), meni je ovo slicno Razorback Killers albumu. Apsolutno najveci plus izdanja je bata Howe koji zvuci kao nekad, kao da su ga zamrzli u nekoj kapsuli i cekao ovaj momenat. I da, slazem se da je prva polovina bolja ali realno album nema stinker pesme. Lepo iznenadjenje niotkuda Quote
vudun Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Uboli su zvuk, majke im ga spalim. Baš je osvežavajući album iako me pomalo podseća na Overkill. Nešto mekša varijanta, razume se. Slažem se da je druga polovina slabija, ali sasvim slušljiv album. Pitak ko kladanjska voda... Quote
hate squad Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 (edited) Bas dobar album! Sve vise mi se prima i pravo osvezenje za razliku od prethodnih izdanja. Naravno veliki doprinos je povratak Howe-a, ali generalno su pesme daleko bolje. Jeste takoreci A strana bolja, ali po meni nema pesme za koju mogu da kazem da uopste ne valja. Edited March 30, 2016 by hate squad Quote
Recommended Posts