Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Slazem se da su i novi albumi dobri.Meni je ipak najbolji njihov prvi album " Metal Church"(1984),mada i drugi ne zaostaju mnogo.Odlican metal bend,zaista.

Posted

"The Dark" je i vise nego odlican.'86-najbolja godina za metal,definitivno.Prvi album izdvajam zato sto ga slusam vec 3 godine i jos mi nije dosadio

Posted

teško da ovaj album po kvalitetu može da se meri i sa ''masterpiece'' a kamoli sa starijim albumima. meni će najdraži uvek ostati ''hanging in the balance'' fenomenalan album, koji je izašao u najkritičnije godine za metal.

ovo novo je trebalo jednostavno da nosi naziv Kurdt Vanderhoof Project. ''Meet Your Maker'' je jedina pesma koja nešto štima, ovo ostalo, totalni dry out.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

:P Jebiga, i mene slag'o internet.

Nego, ja varih album, svarih ga..i evo nalozih se samo tako :) Realno, medj' tri najslabija MCa je (uz "Weight" i "Masterpeace"), slabiji od "A Light.." samo tako, ali ipak, paljevinsko-dobar MC! Ima tog shmeka Howe ere...fale 'pak epic himne tipa "Date With Poverty", "In Harm's Way" pa da bude up to that task.. I da, hats off to the new guy na dzitri, ako dobro skapirah on je radio sve soloe(?), a slushajte samo solchinu na "Breathe Again"! Inacher, favorit albuma. Vr' stvar.

I da, jebo zeca, na nesto suvlji zvuk (u odnosu na ALITD) se i naviknuh, ali ovde Roni tol'ko zvuchi raspalo na nekim pesmama da ne mogu da ga svarim.. "Deeds Of A Dead Soul"..em se stvar vuche u pichku materinu, em on zvuchi kao Brus Dikinson jutro posle litar i po loze. A taman se naviknuh na choveka i zavole gi :] Fali neka duza jaka stvar..ovaj Deeds bash failuje na tom polju, ali tu su "Company", "Meet Your Maker", "Crawiling..", "Mass Hysteria"...i, o tako jebozovna, "Breathe Again". Kurto, Alah ti dao srecu i zdravlje za ovu stvar!

• 2 weeks later...