Bata Trokrilni Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Nije valjda da 13 pesama ima?! Quote
_powerslave_ Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Ne svidja mi se novi album uopshte....nedostatak inspiracije je ochigledan. Quote
Angelystor Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Pre nego shto izadje konachna verzija na net i nema poente skidati ga. Quote
hypnos Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 ovaj bend pocinje da mi bude jedan od najboljih bendova koje sam ikad cuo Quote
_powerslave_ Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Uh, da su ostali samo na nekoliko prvih albuma, meni bi bili jedni od najboljih u metalu uopshte, ali dosta kasniih osrednjih radova to ne dozvoljava... Quote
hypnos Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 pa ja sam preslusao samo prvo radove ovo ostalo i nemam namjeru sudeci po vasim reakcijama Quote
Angelystor Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Shta uopshte podrzumevate pod "prvi radovi"? Meni se sve pre "Masterpeace"a remek dela. Kakva rechenica Quote
Bata Trokrilni Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 pa ja sam preslusao samo prvo radove ovo ostalo i nemam namjeru sudeci po vasim reakcijama Moja reakcija je da im je Weight of the World najbolji album, a on je izašao 2004. Quote
M-16 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Slazem se da su i novi albumi dobri.Meni je ipak najbolji njihov prvi album " Metal Church"(1984),mada i drugi ne zaostaju mnogo.Odlican metal bend,zaista. Quote
M-16 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 "The Dark" je i vise nego odlican.'86-najbolja godina za metal,definitivno.Prvi album izdvajam zato sto ga slusam vec 3 godine i jos mi nije dosadio Quote
Vlladimir Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 teško da ovaj album po kvalitetu može da se meri i sa ''masterpiece'' a kamoli sa starijim albumima. meni će najdraži uvek ostati ''hanging in the balance'' fenomenalan album, koji je izašao u najkritičnije godine za metal. ovo novo je trebalo jednostavno da nosi naziv Kurdt Vanderhoof Project. ''Meet Your Maker'' je jedina pesma koja nešto štima, ovo ostalo, totalni dry out. Quote
_powerslave_ Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Najbolji Metal Church album je Blessing In Disguise, tachka. Quote
Grobodan Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) Jes kurac, po meni na 3. mestu, iza prva 2 albuma. Edited September 3, 2008 by Grobodan Quote
Bata Trokrilni Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Meni je na 2. mestu, posle Weight of the World. Odnosno, na prvom među starijim albumima. Quote
Grobodan Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Uprkos Angelystorovom miniranju skinuh novi album...slabo. 3 pesme mi valjaju, ostalo za brz zaborav... Quote
Angelystor Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Jebiga, i mene slag'o internet. Nego, ja varih album, svarih ga..i evo nalozih se samo tako Realno, medj' tri najslabija MCa je (uz "Weight" i "Masterpeace"), slabiji od "A Light.." samo tako, ali ipak, paljevinsko-dobar MC! Ima tog shmeka Howe ere...fale 'pak epic himne tipa "Date With Poverty", "In Harm's Way" pa da bude up to that task.. I da, hats off to the new guy na dzitri, ako dobro skapirah on je radio sve soloe(?), a slushajte samo solchinu na "Breathe Again"! Inacher, favorit albuma. Vr' stvar. I da, jebo zeca, na nesto suvlji zvuk (u odnosu na ALITD) se i naviknuh, ali ovde Roni tol'ko zvuchi raspalo na nekim pesmama da ne mogu da ga svarim.. "Deeds Of A Dead Soul"..em se stvar vuche u pichku materinu, em on zvuchi kao Brus Dikinson jutro posle litar i po loze. A taman se naviknuh na choveka i zavole gi :] Fali neka duza jaka stvar..ovaj Deeds bash failuje na tom polju, ali tu su "Company", "Meet Your Maker", "Crawiling..", "Mass Hysteria"...i, o tako jebozovna, "Breathe Again". Kurto, Alah ti dao srecu i zdravlje za ovu stvar! Quote
Bata Trokrilni Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Realno, medj' tri najslabija MCa je (uz "Weight" i "Masterpeace"), slabiji od "A Light.." samo tako, ali ipak, paljevinsko-dobar MC! Ovo nikako, ali nikako nisi smeo reći! Quote
Bata Trokrilni Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Neću da ga bijem, al' meni je taj album vrh. Ovaj novi blage veze nema s njim, skrnavljenje je trpati ih u isti koš. Quote
Angelystor Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Meni je album slab, live with it. Slusham bash sad opet "TPW", on mi je odlichan, live with it. Quote
Recommended Posts