Bata Trokrilni Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Sunless Sky i Time Will Tell... te pesme ubijaju. Plus još nekoliko s tog albuma. Quote
Bata Trokrilni Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Konačno sam nabavio i prvi album i mislim da je jako dobar. Čak bih rekao bolji od Dark, odmah posle Weight i Blessing. Quote
SkullKrusheR Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 meni je prvi najjachi od svih. Quote
Bata Trokrilni Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Naročito pesme Metal Church, Gods of Wrath i Hitman. Ova poslednja ima mnogo zanimljiv i zarazan refren. Quote
SkullKrusheR Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 u pravu si, ja sam ga jedno vreme stalno pevushio. Quote
Bata Trokrilni Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Zna li neko zašto su se odlučili da 1998. objave live album sa snimkom koncerta iz 1986? Izbor pesama je odličan, kad su u pitanju prva dva albuma, ali ja mislim da bi bilo mnogo bolje da su uzeli neki koncert sa Blessing in Disguise turneje. Quote
F4R15 Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 We watch the children pray... Sa ovom pjesmom sam ushao u Metal Church Quote
Bata Trokrilni Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Dobro, i ja sam, kad se spot vrteo u metal emisijama. Da i danas prave takve pesme, bilo bi sjajno. Quote
F4R15 Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Bilo bi sjajno Ovih dana je bas nesto vrtim, ostale pjesme mi nisu Bog zna sta. Quote
Angelystor Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 http://www.myspace.com/singlebullettheory Ima da se chuje jebachka obrada "Badlands"a! Mislim, puca mi K za bend, ali do jaja da su setili klasika Quote
SkullKrusheR Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 prototype ima ochajnu obradu pesme metal church. bend je stvarno do jaja, ali je obrada govno zeshce. Quote
Grobodan Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Seattle, Washington-based metallers METAL CHURCH have released the following statements: "To all of our fans and friends... "We regretfully announce that METAL CHURCH is calling it quits. "The performance at Rocklahoma will be our last show. We have had to cancel the shows scheduled for August and that, among other things, has led us to have to make this decision. "There has been far too much frustration and disappointment in trying to keep moving forward. The collapse of our record company, SPV, has made it next to impossible for us to continue in any kind of professional manner due to lack of tour support. This decision was not made lightly. "We do have unfinished business in the studio, and with any luck we will have something that will be of interest to METAL CHURCH fans in the near future. Sranje.. RIP kraljevima. Quote
Angelystor Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Najvise mi je zao sto ne mogosmo da ih gledamo sad sa Overkillom :/ Blah.... Realno, posle Howea, nije vise to to, ali da "A Light In The Dark" taslachi, to je fakat. Quote
crusader84 Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Tek sam sad video. To upravo i ja pomislih, bar da je bilo tog nesuđenog 'certa. Quote
ZmYchE Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Po meni pravi potez. Posle Majka po meni nisu ni trebali da nastavljaju... Quote
Bata Trokrilni Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Šteta što je ovako dobar bend prestao da postoji, ali realno, posle fantastičnog Weight of the World, bolje i da nisu snimali nove albume. Ionako posle Vanderhoofove bolesti nisam ni očekivao da nastave. Quote
vudun Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Мени је последњи добар албум био ''The Human Factor'', али небитно...изродиће се можда нека нова Метал Црква. Quote
Bata Trokrilni Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Bitno je da su ostavili iza sebe nekoliko sjajnih albuma. Jedan od brojnih primera da bend nije mogao da ostvari veću popularnost i pored natprosečnog kvaliteta, ali za one koji vole melodični thrash i US power, oni će uvek biti obavezno štivo. Quote
Mega_Deda Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 kako starim, naziv benda mi je sve smešniji, ali zato muzika sve bolja.. Quote
Vlladimir Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 (edited) Je l' slušao neko bend Heretic u kojem je pevao Mike Howe? Odličan power metal. I šta je sa tim čovekom? On je meni bio najbolji vokal u Churchu. Edited October 30, 2009 by Vlladimir Quote
Divlji Tigar Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 (edited) Ja sam slušao, odličan je bend. "Breaking Point" je sjajan album. Ima tema na Heavy podforumu. http://www.yumetal.net/forum/topic/30594-heretic/ Edited October 30, 2009 by Divlji Tigar Quote
Recommended Posts