lemmy sixx Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Album je mnogo dobar...ali da li ce se tebi svidjati,to je vec pitanje.U svakom slucaju,nabavi pa poslusaj.I malo vise veruj svom kolegi. Quote
dr.lecter Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Bravo Lemmy, konachno neko da mi rascera mrak ,znachi album dobar?! Onaj Fantomni mi malo malerisao ali dobro,nismo svi isti... Moram to nabaviti... Quote
Fantomni Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 (edited) Nije to nikako onaj stari Metal Church... Heavy obozavam i to shto vuku mi ne smeta-ali mnogo mi ne dostaju David Wayne i Mike howe! Nikako mi se ne svidja glas ovog novog Ronija (ili kako li se vec zove).... A i shto kazhesh ukusi su razlichiti pa necemo dublje raspravljati! Ali sve u svemu nije losh album... Edited October 15, 2004 by Fantomni Quote
RNA Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Ја сам чуо једну нову песму и много је добра. Требао бих да набавим и цео албум за који дан, али ако су све онакве... Quote
Fake Healer Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Nije to nikako onaj stari Metal Church... Heavy obozavam i to shto vuku mi ne smeta-ali mnogo mi ne dostaju David Wayne i Mike howe! Nikako mi se ne svidja glas ovog novog Ronija (ili kako li se vec zove).... A i shto kazhesh ukusi su razlichiti pa necemo dublje raspravljati! Ali sve u svemu nije losh album... Slazemo se! Vratite Wayne-a! ili barem Howe-a Quote
RNA Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Можда би их они и вратили, али можда они неће да се врате. Quote
dr.lecter Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Pa Majk nece sigurno a Vejn ne moze sve i da hoce Bilo je puno svadje posle Masterpiece turneje Quote
RNA Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Стварно, шта је са њим било? Добар певач, а нигде га нема. Quote
Fake Healer Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Sad garant radi na nekoj benzinskoj pumpi ili sl. Quote
RNA Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Као ис ваки добар Амер коме је пропала музичка каријера, или се разочарао у музичку индустрију. Јеботе, к'о да су деца, па не знају шта их чека кад улазе у то. Младалачки полет и заслепљеност, ваљда. Quote
Fake Healer Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Evo nadjoh neki intervju sa Kurtom iz 1999e negde posle reuniona znachi..i kaze da Mike zivi sa zenom i bebom u Tenesiju...Dalje nikakvih vesti Quote
dr.lecter Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Dobro si prochito, Majk je postao familijaran choek i nece da ima veze sa muzichkom industrijom,prije obje zadnje ploche su ga Kurt i ekipa muvali ali nista,prvi put su uzeli Vejna a drugi ovog Mounroe ili kako se vec zove... Konachno sam upecao "novi" album i mogu reci da me prijatno iznanadio,na prvih par slusanja mi je bolji nego prosli,pjesma Hero´Soul je odlichna a narochito ona "Mejdenovska" terca na refrenu... Quote
RNA Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Не знам што се људи толико нећкају око тог албума. Одличан је, чак и на прво слушање. Истина је да то није онај пауер метал који су Црквењаци свирали раније, али ова промена уопште није лоша. А албум се не да ни поредити са "Masterpiece". Quote
Angelystor Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Stvari se Bogome zakuvavaju Wayne ima novi bend koji se zoooveee.. DAVID WAYNE'S METAL CHURCH Sad ce da imaju par svirki, i svirace stvari sa prva dva MC albuma, neke nove stvari kao i neke REVERENDove pesme. Izmedju DWMC i sadashnjeg MC...ja cu normalno podrzati Wayne-a, ali necu nishta zasigurno da kazem dok ne chujem neki novi materijal od njega. Quote
RNA Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ја вала нећу. МС је ипак МС и зна се ко је газда. А Вејн је то урадио по угледу на Graham Oliver's Saxon 100%. Quote
Angelystor Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Dobro oko imena jeste glupo. Bolje da je zadrzao ono WAYNE(album "Metal church" iz 2001e valjda). To za Saxon ne znam. Quote
dr.lecter Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Isto. Kurt je uvijek bio boss i kad nije svirao na albumima,pisao je pjesme i brinuo se za finansijsku stranu MC. Vejnu bi bilo bolje da nastavi solo ili sa Revened i da ne pravi sranje, tako bi svi bili zadovoljni i nebi bilo nesporazuma... Quote
Angelystor Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 I am trusty and respected Says my diploma on the wall Quote
Zakk Fade To Black Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Dobri su mada su mi se svideli tek posle par preslusavanja!! Quote
Angelystor Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Zavisi koji album si slushao hehe. Quote
RNA Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Dobro oko imena jeste glupo. Bolje da je zadrzao ono WAYNE(album "Metal church" iz 2001e valjda). To za Saxon ne znam. Ма, и за то су га ови из бенда испрозивали, због лога урађеног у МС фазону и симбола као гитара покривена маховином. Quote
Angelystor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Konachno slushah i "Masterpeace". Mislim,.shta reci Gore od Wayneovog "Metal Churche", bolje od "Weight Of The world" Solidan album.. Quote
RNA Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Нема теорије да је бољи од "Weight Of The world". То можеш да кажеш само ако безусловно волиш Вејнов глас и не подносиш ниједног другог певача као његову замену. Quote
Angelystor Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Mike Howe Ako cemo iskreno..na "Masterpeace" mi se ne svidja najvishe Wayne-ov glas..dal zbog produkcije onako njesra ispao ili chega ne znam. Svejedno, album mi se svidja neshto vishe od WOtW. Moj ukus. Sleeps with the Thunder, Sand Kings, pa i (obrada ako se ne varam) Toys In The Attic...sve dobre pesme. Quote
Recommended Posts