WoI Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Nisam skinouo album jso nemam pojma kakva je muzika al ovo mi je bilo dovoljnod a vec na prvi pogled zavolem ovaj bend Gle pevacice osnivam klub ljubitelja ovog benda Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Što se muzičkog dela tiče, to što ih svrstavaju u klasičan heavy metal i to što su obradili Heaven & Hell i Mob Rules, kao i Rainbow In The Dark, meni deluje dovoljno zanimljivo. A sad najbolji deo: 5. februara 2007. sviraće u Beogradu zajedno sa Grave Digger i Therion. Quote
WoI Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 o da to je to Znaci taman cu je upoznam tada Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Na zalost dragi moji metalci Benedictium nece svirati, problemi sa managmentom i otkazana turneja sa Therionom i G.Diggerom ! Dzabe ste se nadali... Uskoro ocekujemo koji ce bend biti njihova zamena. Quote
WoI Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 ne Frubi keva ti djavo Uvek mi doneses neke lose vesti Quote
Sinstrel Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Nisam skinouo album jso nemam pojma kakva je muzika al ovo mi je bilo dovoljnod a vec na prvi pogled zavolem ovaj bend Gle pevacice osnivam klub ljubitelja ovog benda Ma sta se tripujes to se Halford maskirao! Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Na zalost dragi moji metalci Benedictium nece svirati, problemi sa managmentom i otkazana turneja sa Therionom i G.Diggerom ! Dzabe ste se nadali... Uskoro ocekujemo koji ce bend biti njihova zamena. Dout! Srrrrrrrrrranje! Hajde izbaci to suvišno "i" već jednom! Čitaj kako piše u nazivu teme, na njihovom sajtu, na logou benda koji stoji na sajtu legacy-ja... Quote
Saša Grbić Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ima li ovaj band svoj sajt da se blize upoznam s njihovim radom i diskografiom? Quote
crusader84 Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ima neki, ali još uvek je u izradi. http://www.benedictum.net/ A imaš i ovde neke informacije: http://www.metal-archives.com/band.php?id=56187 Quote
Crna_Dama Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Riba je ekstra gradjena,ali je u facu ruzna,fuj.... Maskirani Halford,neko reče.... Što se njihove muzike tiče,nisam još uvek ništa čula. Quote
WoI Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 ma ko jebe facu vidji dude Skino sam album.Nisat posebno.Smor na neke trenutke stavise Quote
Crna_Dama Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ma ko jebe facu vidji dude Skino sam album.Nisat posebno.Smor na neke trenutke stavise Vi muškarci,samo su vam sise u glavi.... Kako peva? Quote
WoI Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 Vi muškarci,samo su vam sise u glavi.... Kako peva? i dupe pa onako iam dosta dubok glas Quote
crusader84 Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Vi muškarci,samo su vam sise u glavi.... Kako peva? Neki su je već prozvali ženskim Diom, dok su neki "stručnjaci" odvalili da peva malo kao Dio malo kao John Oliva, tj nešto izmedju! Dosta interesantno zvuči sve to, moram da nabavim album! Quote
Vlaja Buraz Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Dosta interesantno izgleda, moram da nabavim specijalno izdanje Plejboja sa njom. Quote
crusader84 Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Dobra ideja! Album sa playboy bookletom? Quote
MegaDex Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ljudi fino telo sigurno ima...ali bre lice...mnogo je mushkasta.Al da peva pa rastura verujem Quote
Crna_Dama Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ljudi fino telo sigurno ima...ali bre lice...mnogo je mushkasta. Kazem ja lepo. Quote
MegaDex Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Pa ne treba se zaleteti na bilo sta sa velikim sisama.Treba bre neko to i da gleda...mislim na lice... cim je ruzna odma padne...inace peva pa rastura cuo sam je ali ne bih je zenio iskreno Quote
crusader84 Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Pa ne treba se zaleteti na bilo sta sa velikim sisama.Treba bre neko to i da gleda...mislim na lice... cim je ruzna odma padne...inace peva pa rastura cuo sam je ali ne bih je zenio iskreno Zavisi kako radi kućne poslove! Quote
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Pa ne treba se zaleteti na bilo sta sa velikim sisama.Treba bre neko to i da gleda...mislim na lice... cim je ruzna odma padne...inace peva pa rastura cuo sam je ali ne bih je zenio iskreno A ima i ona fora iz ,čini mi se,"Scary movie 2":ako je zenska fuuuuuj u faci,uvek postoji papirna kesa,pa joj staviš na glavu,i obaviš posao bez trauma. Quote
Recommended Posts