Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam skinouo album jso nemam pojma kakva je muzika al ovo mi je bilo dovoljnod a vec na prvi pogled zavolem ovaj bend icon_smile.gif

Gle pevacice

user posted image

user posted image

user posted image

osnivam klub ljubitelja ovog benda icon_smile.gif

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Što se muzičkog dela tiče, to što ih svrstavaju u klasičan heavy metal i to što su obradili Heaven & Hell i Mob Rules, kao i Rainbow In The Dark, meni deluje dovoljno zanimljivo. icon_da.gif

A sad najbolji deo: 5. februara 2007. sviraće u Beogradu zajedno sa Grave Digger i Therion.

pivopije.gif

Posted
Nisam skinouo album jso nemam pojma kakva je muzika al ovo mi je bilo dovoljnod a vec na prvi pogled zavolem ovaj bend icon_smile.gif

Gle pevacice

user posted image

user posted image

user posted image

osnivam klub ljubitelja ovog benda icon_smile.gif

Ma sta se tripujes to se Halford maskirao! icon_smile.gif

Posted
Na zalost dragi moji metalci Benedictium nece svirati, problemi sa managmentom i otkazana turneja sa Therionom i G.Diggerom !

Dzabe ste se nadali... icon_smile.gif

Uskoro ocekujemo koji ce bend biti njihova zamena.

Dout! wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Srrrrrrrrrranje!

Hajde izbaci to suvišno "i" već jednom! Čitaj kako piše u nazivu teme, na njihovom sajtu, na logou benda koji stoji na sajtu legacy-ja... icon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Riba je ekstra gradjena,ali je u facu ruzna,fuj.... pukeface.gif Maskirani Halford,neko reče.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Što se njihove muzike tiče,nisam još uvek ništa čula.

Posted
Vi muškarci,samo su vam sise u glavi.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Kako peva?

Neki su je već prozvali ženskim Diom, dok su neki "stručnjaci" odvalili da peva malo kao Dio malo kao John Oliva, tj nešto izmedju! ph34r.gif

Dosta interesantno zvuči sve to, moram da nabavim album!

Posted

Pa ne treba se zaleteti na bilo sta sa velikim sisama.Treba bre neko to i da gleda...mislim na lice... cim je ruzna odma padne...inace peva pa rastura cuo sam je ali ne bih je zenio iskreno

Posted
Pa ne treba se zaleteti na bilo sta sa velikim sisama.Treba bre neko to i da gleda...mislim na lice... cim je ruzna odma padne...inace peva pa rastura cuo sam je ali ne bih je zenio iskreno

Zavisi kako radi kućne poslove! icon_mrgreen.gif

Posted

A ima i ona fora iz ,čini mi se,"Scary movie 2":ako je zenska fuuuuuj pukeface.gif u faci,uvek postoji papirna kesa,pa joj staviš na glavu,i obaviš posao bez trauma.