Mary Joe Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Imam samo pesmu ''Uncreation'' i nije neki spektakl. Ne znam za ostatak albuma, ali vidim da je dosta izvikan... A i, vidim cime privlace paznju. Quote
Saša Grbić Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Imam samo pesmu ''Uncreation'' i nije neki spektakl. Ne znam za ostatak albuma, ali vidim da je dosta izvikan... A i, vidim cime privlace paznju. E, s ovim se slažem. Ja sam ga uspio nabaviti i uopšte nije nešto ekstra. Quote
WoI Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 album sam moro obrisem kolko je dosadan Quote
Mary Joe Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Pa, zar ti nisi bio taj koji je prvi propagirao slusanje doticnog sastava? Quote
RNA Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 То ти је мушко повођење за сисатим рибама, што не значи аутмоатски да им је албум добар. Quote
StarbreakeR Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Upravo tako...WoI se malo zaneo sa 2 balona da nije primetio kakva je muzika(mada verovatno nije ni imao album tada koliko se secam) Sve u svemu nadajmo se sada da ce dovesti neki kvalitetniji bend kao predgrupu GD/Therionu... Quote
Crna_Dama Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Upravo tako...WoI se malo zaneo sa 2 balona da nije primetio kakva je muzika(mada verovatno nije ni imao album tada koliko se secam) Ti se kao ne bi zaneo? Quote
crusader84 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Meni je, u muzičkom smislu , pažnju najpre privuklo to što su obradili Heaven & Hell, jel slušao neko, kako zvuči? Quote
Valkyrie Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Meni je ovo žešće sumnjivo za žensko biće - ima prejaku vilicu! I muške usne! Lice! Ali ko je gledao lice pored onolikih silikona. Ej. Verovatno su prikačene nekom dečku, a onda je krenuo da se macka puderom i maže usne... onda operisao grlo i nagutao se ženskih hormona? :to_je_sve_veliki_zli_masterplan: I da - ne mogu ozbiljno da shvatim muzičara koji na ovaj način menja izgled da bi privukao publiku. Dobra muzika uvek dovoljno govori za sebe. Quote
RNA Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Meni je ovo žešće sumnjivo za žensko biće - ima prejaku vilicu! I muške usne! Lice! Под број један је сумњив ГЛАС! Оно је баритон, бре! Силиконе може сваки транссексуалац да угради, најмањи проблем ако имаш лове. Ако хоћете добар бенд у коме пева риба, а свира прави метал, пробајте IGNITOR! Quote
Mary Joe Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Tu peva zena iz Autumn Tears? Bas me zanima kako zvuci u tom bendu, pokusacu da nabavim. A, sto se Benedictum ''ribe'' tice, pa, vidim i ja nesto tu ne stima- cak joj je i gradja muska (ako izuzmemo one balone). Quote
WoI Posted June 4, 2006 Author Report Posted June 4, 2006 muskobanjasta jeste mnogo but the baloons Quote
MegaDex Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Oduvek sam se divio ljudima koji iskopaju dobre fotke Quote
WoI Posted June 4, 2006 Author Report Posted June 4, 2006 trandza definitivno Svaka cast za fotku Quote
Mary Joe Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Eto. Warrior-e, kako je moguce da ti je ova slika promakla? Quote
Lordring Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Imam samo pesmu ''Uncreation'' i nije neki spektakl. Ne znam za ostatak albuma, ali vidim da je dosta izvikan... A i, vidim cime privlace paznju. Da, privukla je pažnju jebenim glasom! Kamo sreće da ima još ovakvih pevačica. Imam ceo album i mogu samo reći da je pravi jebeni heavy! \m/ Quote
Grobodan Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Nesto je meni u tim sisama chudno...Mislite li da su silikoni?Dodushe,sva je ko konj,pa mozda i nije... Quote
WoI Posted June 5, 2006 Author Report Posted June 5, 2006 sasvim moguce da su silikoni ali ipak treba to ispipati Quote
Mary Joe Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Ja vise ne govorim u zenskom rodu za to bice. Quote
Hail Metal Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 (edited) Preslusao sam Uncreation,nista specijalno,pevach(ica) ima dobar glas,dobro su obradili Sabs-e. Edited July 8, 2006 by Hail Metal Quote
Recommended Posts