Mary Joe Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Na ovoj poslednjoj na kojoj se sitno vidi bih i rekla da je zensko. A, onda se vratim na pocetak ove strane. Ja imam samo jednu pesmu, ne znam da l' valjaju ostale, ali je ''Uncreation'' smor. Quote
lemmy sixx Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Neznam sta vidite toliko u toj ribi...ima dobre sise,ali pored toga nije nista posebno.Pogotovo faca...akrep. Quote
Divlji Tigar Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Ja nisam mnogo izbirlljiv i nije mnogo losa. Quote
IC666 Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Ja nisam mnogo izbirlljiv i nije mnogo losa. Brate da li ti imas oci??????? Pa i da nisi izbirliv ali pogledaj to...... Ne znam kuda ide ovaj svet!!! Quote
Vlaja Buraz Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Jaka, zdrava. Uzeću album da poslušam s obzirom na ove Sabbath obrade. Quote
Nenja Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Ova bi mogla komotno da podoji omanji vojnicki puk, rod prasinari!!! Quote
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Kako su swatki....kao pljuvacka dijabeticara..... Quote
Nenja Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ti si bas protivis ovoj rokerki Ljubomorna sam evo priznajem bvaaaa ...oduvek sam zelela da budem pevacica ...lepse pevam od nje....i nikad ne bi dozvolila sebi da mi tako bend izgleda ....bvaaaaahahaha... hahaha Eto sta je... Quote
Valkyrie Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Zašto? Farba desnog je potpuno pogrešna, oba imaju ružne viljuške, a ni ručke mi se ne sviđaju... Quote
RNA Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Е, 'бем ти, докле смо догурали, да кометаришемо моторе бендова. Најбоље да узмемо да расправљамо о њиховом доњем рубљу, то би био пун погодак, поготово што имају рибу у бенду. Сад кад погледам изблиза, рекао бих да личи на Саманту Фокс, ако је то уопште битно. Quote
DragonHeart Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Е, 'бем ти, докле смо догурали, да кометаришемо моторе бендова. Најбоље да узмемо да расправљамо о њиховом доњем рубљу, то би био пун погодак, поготово што имају рибу у бенду. Сад кад погледам изблиза, рекао бих да личи на Саманту Фокс, ако је то уопште битно. Ajte na gothic podforum pa tamo komentarisite kako ko izgleda... Ionako to i nije muzika Quote
MegaDex Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Pa da znate...uvatili smo se za najvece gluposti Quote
Guest Syrant Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 (edited) Ovaj topic treba da ide na power/prog metal. A i ova njihova pevačica, previše me podseća na onu ciganšturu-šabanku, Minu Kostić, kako beše, Sexy Robot...Blah...Budaletina...Mislim na Minu,mada mi i ova deluje sumnjivo Edited August 5, 2006 by Syrant Quote
DragonHeart Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Prepala se pjevacica od moguce nasrtljivosti pojedinih likova odavde i mozda zbog toga nece doci na ranije predvidjen koncert Quote
Kali Agna Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 preslusah uncreation i skroz sam se istripovala. ako je ovo heavy metal, onda je to neki futuristicki dark heavy koji mene iskreno plasi, posebno sto ima neki prizvuk nu metala. ipak, priznajem da je na momente zanimljivo. i da ne znam da imaju pevacicu, pomislila bih da je vokal tipicno muski. Quote
Bata Trokrilni Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Slušam sad album. Opa bato, ima lepih kretanja na američkoj heavy sceni u poslednje vreme. Pravi žestoki heavy metal. Ono, još je to sirovo, trebaće im vremena da definišu stil, rekao sam to i za Icarus Witch. Devojka odlično peva, zovu je ženskim Diom. Quote
Mustang Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Ljudi ova riba je PLJUNUTA STOJA Mislim ispravite me ako grešim Ali kad ne grešim,onda sam 100% u pravu! ............................................................. E sad... Sama muzika je super,riba lepo peva a imaju i crnju u bendu,što je za svaku pohvalu,takvi bendovi se mogu nabrojati na prste jedne ruke!!! Realno,sve uzeto u obzir-kidaju! Podseća me i na axl rosea iz ranih dana :) :) Quote
RNA Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Опет не читате шта је раније писано. Да, на слици на задњој страниу диска личи 100% на г-ђу Станојку. Quote
Mustang Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Stoja,carica metala :) Reci... Mada zamisli da se ova umesto Stoje pojavi na grandu, Niko nebi izvalio Kad bi još samo počela da peva Reakcije bi bile sjajne! Quote
Recommended Posts