voodoo_ Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 http://www.myspace.com/throughart A neki su ih verovatno čuli i na demo mastersu. Ja inače nemam veze sa bendom ali vidim da tema ne postoji pa reko gre'ota Quote
Zoe Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Nisu loshi momci.. dobro sviraju Nerevarine... reklamiraj se malo Edited May 8, 2006 by Zoe Quote
greenenn Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Bash greota!!Fini momci!Nisam ljubitelj ove zike ali dobro sviraju!Pozdrav basisti!I ovde na yumu je par clanova benda tako da kad ukapiraju da im je ovde tema mozemo da se informisemo vise o njihovoj muzici! Eto od mene toliko! I da drago mi je sto idu dalje na Demo mastersu autorskih bendova... Quote
Guest Sammath Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 solidan bend i mene cudi da nemaju svoju temu..... kapiram da ima jako malo autorskih death bendova, zato ih treba podrzati gledao sam ih par puta na demo mastersu.. sta znam, pesme su dobre mada zvuk i nije bas bio najsjajniji tako da ne mogu da procenim ....ima tu potencijala... posebno bih izdvojio pevaca jer cini mi se da je za bar dve klase bolji od velike vecine postojecih na nasoj jadnoj demo sceni .... inace bend je malko statican na bini al sve se da srediti.. posebno mislim na gitariste koji bi trebali da budu glavni .... Quote
GEORGE_SOAD Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 moze nekako da se nabavi njihov demo?osim da ga skidam preko my space-a... Quote
voodoo_ Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 (edited) Ukupno je 13.8 MB, to ti je dva sata najviše preko modema... Preporučujem da prvo poslušate "The Void I Belong To". Po meni, najreprezentativnija pesma. Edited May 8, 2006 by Voodoo_NBGD Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Na myspace stranici je demo u 96kbit, zbog stream-a Ako neko zeli, na http://galeb.etf.bg.ac.yu/~zm050309d/ je 128kbit verzija Bice demoa za sve, kad odstampamo diskove ps. Hvala kolegi Voodo-u na temi Quote
shtuckensyglieben Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 He imamo temu! @greenenn: Hvala na pozdravu! Inace bend je par puta menjao postavu,a MARKO CE PREDSTAVITI sadasnju. Quote
Saša Grbić Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Hvala na linku za 128 kilobitnu verziju dema. Bio sam na vašoj stranici i prema onom što se moglo čuti pri učitavanju stranice zvuči zanimljivo. Pisaću kad skinem ovaj demo. Quote
Rain delay Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Podrzavam! Veliki napredak od proslog certa u Filiju. Cekam demo. VELIKI potencijal. Quote
WoS Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Rispekt brate ovo ono trt mrt/......Borise vrati mi RW....../Do jaja ste momci,bravo,veliki potencijal/.....Ispade ti palica..../ Quote
amy_mccoy Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 pozdrav i od mene momci su sjajni, i kao muzicari a i kao ljudi...zelim im puno uspeha btw, ovo sto sam cula na myspace.com je odlicno, svaka cast... savet, da se opustite na bini Mirko *khm* obecao si mi neki demo Quote
Гера Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 mnogo dobar bend... sadasnji UNDERDEATH je, nekako, potekao iz tog benda! Quote
greenenn Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Objasni mi to ako moze kako je Through art potekao od Underdeatha? zzop Quote
voodoo_ Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 inace bend je malko statican na bini To se inače kaže "bend je ozbiljan" Quote
Puma Lasica Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 To se inače kaže "bend je ozbiljan" Ne nego statichan... ali to se sve da ispraviti...vazno da su stvari dobre...zvuk i nastup ce se vremenom popraviti... basista mora definitivno da poradi na svom zvuku jer je prekrio ceo bend...on treba da se uklopi a ne preklopi bend... chekam demo... Quote
Sgt.Splatter Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Svaka cast! Bas mi se svidja svirka na ove cetiri stvari. Mada vokal nije moj fazon, ali to je druga stvar. Quote
amy_mccoy Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Objasni mi to ako moze kako je Through art potekao od Underdeatha? zzop obrnuto David je odlicno odradio vokale...i growl, a i clean deonice, svaka cast Quote
voodoo_ Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 Po mom skromnom mišljenju clean vokal treba izbaciti Za ostalo nemam nikakvih zamerki. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Po mom skromnom mišljenju clean vokal treba izbaciti Za ostalo nemam nikakvih zamerki. Kapiram da ce tih clean vokala biti jos vise u buducnosti komercijala Quote
ba+a. Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Nije loshe ovo. Ja bash mislim da treba da koristite ove clean vokale, skroz fino zvuchi. Najvecja zamerka su bubnjevi koji su programirani jelte. Quote
Recommended Posts