Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Jel ti radis svirku sutra? Ili samo nama? Ili samo dolazis da cujes? Ili samo podrska/drugarstvo na forumu, ovo/ono?

:pivopije:

podrska, forumska, drugarstvo na delu, sa druge strane miksera (ali samo vama) i tako :) :) :) :)

;) vase je samo da zgazite a ja cu da odradim ostatak :pivopije:

Edited by Mustaine
Posted

svaka cast za sinoc bilo je do jaja sto se tice svirke osim sto je onaj debil za mikserom jebavao sa mirofonima .. . :) ..

a publika je totalno smorila ... dzoni i ja smo se sutirali a ostali su blejali i pisali u gace .... picke ... sta ces .. .

u svakom sluchaju sve NaJPOZitIvNIje za THROUGH ART .. !! vidimo se treceg u dommu !!! Pozz :)))

Posted

Dobar je bio drug Mihajlovic za mikserom sinoc, ne verujem da njega treba kriviti za bilo sta :da::pivopije:

Znaci ti si onaj sto nije Dzoni, a prilazio je na manje od 5 metara bini :) Pozdrav za tebe brate :rockdevil::pivopije: ! Vidimo se u Domu...

BTW meni je svirka sinoc bila najbolja, uprkost svemu(ali bas svemu :D ) :muzicar:

Posted

tovarite me k'o svinju komplimentima, postacu prasac, rastem k'a kvasac :)

meni je sve ono delovalo fino sinoc, jos malo uvezbanosti sa novim basistom i malo bolja binska oprema i bice kulijana ;)

vidimo se! :pivopije:

Posted

ma brate sve je kul sa toncem samo sto je zasro sa mikrofonima nesto pa je covek pola pesme pevo u 2 mikrofona jer nije znao koji radi a koji ne ...

misli da nije to neka velika stvar al je zajebao !! >

..

@panda69 poz i tebi aj pa se vidimo !

Posted
ma brate sve je kul sa toncem samo sto je zasro sa mikrofonima nesto pa je covek pola pesme pevo u 2 mikrofona jer nije znao koji radi a koji ne ...

misli da nije to neka velika stvar al je zajebao !! >

..

@panda69 poz i tebi aj pa se vidimo !

ti verovatno, dakle sigurno, onako odokativno, gledajuci iz ove perspektive, dakle verovatno nisi normalan :)

david je uzeo pogresan majk kada se popeo na binu... ali nikada necu zaboraviti tu zbunjenu facu, koja na momente groluje (i pritom je vrlo zajebana) a na momente je ponovo zbunjena i tako... i da 2 mikrofona u rukama :))

poz!

Posted

Ljudi svaka cast! Stvari su vam extra! Cak i one za koje sam rekao da mi se ne svidjaju, svidele su mi se. Samo biste mogli malo da skresete clean vokale... samo malo...

Ali inace :rockdevil:

:pivopije:

Posted

Meni se dopalo kako je through art zvucao... a David sve bolje i bolje peva (da ne kazem sve lepse). Svaka cast... Pozz za ceo Through Art...

Ps. Bili ste dobri zato sto sam konacno dosao na vasu svirku... ;)