Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 To je matori demo, cekiraj novi Quote
Imenjak Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 ocete da sazujete u nedelju? bice masno ako nista drugo... vidimo se! Quote
panda69 Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Jel ti radis svirku sutra? Ili samo nama? Ili samo dolazis da cujes? Ili samo podrska/drugarstvo na forumu, ovo/ono? Stavio sam neke showove na majspejs, pa cekirajte, stavicu jos ovih dana : http://www.myspace.com/throughart Quote
Imenjak Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 (edited) Jel ti radis svirku sutra? Ili samo nama? Ili samo dolazis da cujes? Ili samo podrska/drugarstvo na forumu, ovo/ono? podrska, forumska, drugarstvo na delu, sa druge strane miksera (ali samo vama) i tako :) :) vase je samo da zgazite a ja cu da odradim ostatak Edited February 25, 2007 by Mustaine Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Srecno veceras na svirci! I vidimo se 25og da proprzimo zajedno. poz Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Sorry.ne 25og nego treceg! Ne znam sta mi bi... aj u zdravlje Quote
Vonjagla Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 svaka cast za sinoc bilo je do jaja sto se tice svirke osim sto je onaj debil za mikserom jebavao sa mirofonima .. . .. a publika je totalno smorila ... dzoni i ja smo se sutirali a ostali su blejali i pisali u gace .... picke ... sta ces .. . u svakom sluchaju sve NaJPOZitIvNIje za THROUGH ART .. !! vidimo se treceg u dommu !!! Pozz )) Quote
panda69 Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Dobar je bio drug Mihajlovic za mikserom sinoc, ne verujem da njega treba kriviti za bilo sta Znaci ti si onaj sto nije Dzoni, a prilazio je na manje od 5 metara bini Pozdrav za tebe brate ! Vidimo se u Domu... BTW meni je svirka sinoc bila najbolja, uprkost svemu(ali bas svemu ) Quote
Geozee Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Milos Mihajlovic nesto da zasere! Nemoguce... Quote
Imenjak Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 tovarite me k'o svinju komplimentima, postacu prasac, rastem k'a kvasac meni je sve ono delovalo fino sinoc, jos malo uvezbanosti sa novim basistom i malo bolja binska oprema i bice kulijana vidimo se! Quote
Господин Граул Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Eto u subotu opet Through Art ima svirku ,da bre vidimo malo ljude kako skachu , a ne onaj smor od publike pre neko veche. Sviramo prvi , pa ko hoce da nas slusha nek malo porani il nek dodje tachno na vreme u Dom u 9:30. Quote
Arak Dai Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Nedirajte Mihajla..Dobar je ko Lebac! Lepo ste odsvirali momci.... Svaka Mast! Quote
Vonjagla Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ma brate sve je kul sa toncem samo sto je zasro sa mikrofonima nesto pa je covek pola pesme pevo u 2 mikrofona jer nije znao koji radi a koji ne ... misli da nije to neka velika stvar al je zajebao !! > .. @panda69 poz i tebi aj pa se vidimo ! Quote
Geozee Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Moram da vas cujem sa novim basistom. @Nerevarine - Mirko iznenadi me sa nekom obradom... Quote
Imenjak Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ma brate sve je kul sa toncem samo sto je zasro sa mikrofonima nesto pa je covek pola pesme pevo u 2 mikrofona jer nije znao koji radi a koji ne ... misli da nije to neka velika stvar al je zajebao !! > .. @panda69 poz i tebi aj pa se vidimo ! ti verovatno, dakle sigurno, onako odokativno, gledajuci iz ove perspektive, dakle verovatno nisi normalan david je uzeo pogresan majk kada se popeo na binu... ali nikada necu zaboraviti tu zbunjenu facu, koja na momente groluje (i pritom je vrlo zajebana) a na momente je ponovo zbunjena i tako... i da 2 mikrofona u rukama ) poz! Quote
Geozee Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Sto nisam video i slikao to?! :):) Quote
Господин Граул Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Od obrada -At the Gates - Cold, isto ko sad u nedelju Quote
Geozee Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Eto konacno i ja da vas odslusam i vidim malo. Danas dolazim (Zeche i Mirko). Nemojte da ste zasrali Quote
Geozee Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Ljudi svaka cast! Stvari su vam extra! Cak i one za koje sam rekao da mi se ne svidjaju, svidele su mi se. Samo biste mogli malo da skresete clean vokale... samo malo... Ali inace Quote
Leshina Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 ljudi otresli ste PICKU SINOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Bravo momci bilo je do jaaaaaja!Meni se onaj klin svidja,ali me nervira lose ozvucenje u Domu,da je bolje,i vi bi bili jos bolji!!! Vidimo se poz Quote
Geozee Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Meni se dopalo kako je through art zvucao... a David sve bolje i bolje peva (da ne kazem sve lepse). Svaka cast... Pozz za ceo Through Art... Ps. Bili ste dobri zato sto sam konacno dosao na vasu svirku... Quote
nerevarine Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 E fala vi svima na lepe reci... Ce se potrudimo da ubuduce bude jos bolje... Quote
Recommended Posts