Jump to content

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Posted

Mislim da je to nasa najbrza pesma :bigblue:

enivej:

String 2007 - 24.08 - Stadion malih sportova - Subotica

1. dreDDup - Novi Sad

2. All the arms we need - Subotica

3. DzDz - Beograd

4. POP-UPS - Sombor

5. NoYz! - Beograd

6. My Fault - Novi Sad

7. Ja k'o Mile, a Mile k'o konj - Novi Becej

8. Spins - Negotin

9. Counter Ignition – Kovin

10. Through Art - Beograd

11. Icarus Down - Slovenija

12. Avatar - Madjarska

13. Sake - Hrvatska

14. Phobia - BiH

15. Punkreas - Crna Gora

To je nesto kao gitarijada, samo malo drugacije :D

TA sa novim gitaristom :mhihi:;)

Posted (edited)

drugari, malo sam se zezao, bilo mi dosadno pa sam jos jednom smiksao WSE, to mozete cuti na linku http://www.megaupload.com/?d=LFV02M2X pa ono, meni na momente zvuci BRUUUUUUUUUUUUUTAAAAALNOOOO, kako tu ima mocnih rifova.... jebeno... razlika je evidentna izmedju ovog i prethodnog miksa inace ovaj je jebeno preglasan :D ajde sta se ja lozim, mozda vam se i ne svidi :D

poz!

EDIT: Zeche, bacio sam i na rumski da me pljuju mega producenti zemlje Srbije i EX YU pa ono, za par dana kada legnu neki komenti svrati i tamo, mozda neko kaze nesto pametno ;)

poz!

Edited by Mustaine
  • 2 weeks later...
Posted

Evo nekih slicica sa mog aparata, a profi slike ce biti...nekad... :pivopije: Znaci meni je bilo nikad jace, muzika je ZLO, toliko mrznje i besa sa bine (i zlih faca) Subotica verovatno nije dugo videla! :) Nismo prosli dalje, ali bitno je da se ljudima svidelo do jaja i rekli su nam da smo grmeli sa bine! :rockdevil: Jedna od jacih svirki u mom zivotu! :rockdevil: Nazalost nijedna od slika koje su koliko toliko uspele ne oslikava kakva je atmosfera bila u publici i na bini...gaymc2.jpgimg0725nm5.jpgimg0766xw9.jpgimg0775zm6.jpgimg0785jg4.jpgObesicu jos neke slike, uzjeb`o mi se imageshack!mjetal :metalac:

Posted (edited)

Ти курца, што ми је криво што нисмо могли да идемо у Суботицу да зрачим овог ШАБАНА Павиљонског. :)

П.С. 'Ајде дигни гитару до браде, јеб'о те, који си џибер. :)

Edited by Шарки
  • 2 weeks later...
Posted

Ma brate cim ja nisam dobio nagradu za najboljeg gitarosha, tu nema sta da se prica! :D

Koga mrzi sve da cita, samo deo o TA:

"Za kraj takmičarskog dela prvog dana, ostavljeni su bili Through Art (Beograd). Au, kakvo je to razvaljivanje bilo. Tehnički i vizuelno u svom elementu, bez greške. Thrash metal i to vrlo, vrlo dobar. Opasan bend i žao mi je što nisu prošli, ali bilo je mesta samo za tri komada. Oni treba da piče na razne metal battle i na Hm festivale, za to su rođeni."

Hehe rodjeni smo za metal betl! :D